05 Ocak 2010, Salı 08:12:32

"Bu rezaletin uçak kazasına dönüşmesini istemiyoruz"

Şanlıurfa İl Genel Meclisinde ILS rezaletinin felakete dönüşmeden çözümlenmesi önerisi yapıldı.
  • arkadaşlar siz hangi ülkede yaşadıgınızı zannediyorsunuz.bekleyin bi önce kaza olsun sonra önlem alınır elbette.su testisi su yolunda kırılır.çok olmaya başladınız ilste ils:D...bak tk kaptanı ne diyor eskiden ils mi vardı:D:D..
  • bir sistemin kuruluşunda böylesine acz içindeki sorumlular idame konusunda nasıl acaba? sivil havacılık otoritelerinin denetimlerini sıklaştırmaları önemle tavsiye olunur.

Şanlıurfa GAP Havaalanında her kış mevsiminde yaşanan ILS sorunu dün İl Genel Meclisi'nin bu yılki ilk toplantısında gündeme geldi.

Şanlıurfa Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yavuz dün gündem dışı verdiği yazılı önergede  ILS sorunun bir felakete dönüşmeden çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

Şanlıurfa İl Genel Meclis üyelerinin tamamının katıldığı toplantı 6 gündem maddesi ile toplanırken, bir çok gündem dışı önergede verildi. Şanlıurfa Müteahhitler  Dernek Başkanı ve Ak Parti İl Genel meclis Üyesi Mustafa Yavuz  ise verdiği yazılı önergede ILS cihaz sorunun çözülmemesini eleştirerek yetkililerin bu sorunu çözmesini arzuladıklarını söyledi.

Yavuz verdiği yazılı önergede, "Şanlıurfa GAP Uluslararası Havaalanı'ndaki rezaletin bir uçak kazasıyla felakete dönüşmemesi için mutlaka bu sorun giderilmelidir. Komşu kentlere yönlendirilen uçakların olası bir sorundan dolayı düşmesinden endişe ediyoruz. Allah korusun böyle bir varsayımdan söz etmek istemezdik ancak yıllar önce yaşanan Van, Diyarbakır havaalanlarındaki uçak kazalarında çok sayıda vatandaş yaşamını yitirdi Urfa'da böyle olaylar olmasın" dedi.

"Bu rezaletin uçak kazasına dönüşmesini istemiyoruz"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar siz hangi ülkede yaşadıgınızı zannediyorsunuz.bekleyin bi önce kaza olsun sonra önlem alınır elbette.su testisi su yolunda kırılır.çok olmaya başladınız ilste ils:D...bak tk kaptanı ne diyor eskiden ils mi vardı:D:D..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir sistemin kuruluşunda böylesine acz içindeki sorumlular idame konusunda nasıl acaba? sivil havacılık otoritelerinin denetimlerini sıklaştırmaları önemle tavsiye olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000