07 Ocak 2011, Cuma 09:10:33

BU İŞİN ŞAKASI YOK!

THY’nin Oslo - İstanbul seferini yapan yolcu uçağında “Üzerimde bomba var” diyerek kokpite yönelen ve yolcular tarafından etkisiz hale getirilen hava korsanı Cuma Yaşar (40) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • http://www.sefainan.com/s,duyuru/x,38/korsana-mudahale-yanlisti-
  • Bu arada 165 kişilik 737-800 65 kişi ile geliyor. Büyük ve gelişen THY.... Bu olaylar da olmasa haberimiz olmayacak... Acaba diğer uçaklardaki doluluk oranları nedir????
  • 2.5 yıllık turistmiş, bayağı bir gezmiş Norveç'i !!
  • kendisi için bir eğlence olmuş ,zaten akli dengesi yerinde değil raporu çok kolay alınıyor,alan suç işliyor biliyorki bir kaç gün sonra çıkacak
  • hapse girse bilem sorun olmazzz.. nede olsa ondan daha agır suçlular çıktı .. oda çıkar en kısa zamanda .. belki yarın belki yarından da yakın !!!!!
Üzerinden özürlü kartı da çıkan Yaşar, psikolojik sorunlarının olduğunu söylemesine rağmen, sevk edildiği mahkeme tarafından ‘hava taşıtlarını kaçırmaya ve alı koymaya teşebbüs suçundan’ tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

Bakırköy Ruh ve sinir Hastalıkları Hastanesi’de muayene edilen Yaşar, Bakırköy Adliyesi’nde nöbetçi hakim karşısına çıktı. Yaşar mahkemedeki ifadesinde; "Ben 2,5 yıl önce turistik amaçla Norveç’e gittim, 2,5 yıldır oradayım. Fakat pisikolojik rahatsızlığa düşüp tedavi görmeye başladım.O gün ailemi özlediğim için, Batmana gidecektim. Sakinleştirici ilaçlar kullanıyorum. Uçağa son anda yetiştiğim için sakinleştirici ilaçlarımı almamıştım. İlaçlarımı almadığımda kendimi kaybediyorum.

Zaten bununla ilgili özürlü kartım var. Bu nedenle Oslo’da kendimi kaybedip, kendi kendimi bıçaklamıştım. Olay günü uçakta ne yaptığımı, neler söylediğimi hatırlmamıyorum. Bir de bacağımda sakatlık var. Bacağımdaki ağrılar nedeniyle, doktor bana bir cihaz verdi. Cihaz bacağımda bağlı, kablosu da boynumdaki kumandaya bağlı. Ancak kabloları dışarıdan görünmüyordu.”

Savcılık tarafından dün ilk olarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilen Cuma Yaşar’ın ilk kontrollerde akli dengesinin yerinde olup olmadığı anlaşılamadı.

Avukatı ise, müvekkilinin tedavi altına alınmasını talep etti.
BU İŞİN ŞAKASI YOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.sefainan.com/s,duyuru/x,38/korsana-mudahale-yanlisti-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu arada 165 kişilik 737-800 65 kişi ile geliyor. Büyük ve gelişen THY.... Bu olaylar da olmasa haberimiz olmayacak... Acaba diğer uçaklardaki doluluk oranları nedir????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2.5 yıllık turistmiş, bayağı bir gezmiş Norveç'i !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kendisi için bir eğlence olmuş ,zaten akli dengesi yerinde değil raporu çok kolay alınıyor,alan suç işliyor biliyorki bir kaç gün sonra çıkacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hapse girse bilem sorun olmazzz.. nede olsa ondan daha agır suçlular çıktı .. oda çıkar en kısa zamanda .. belki yarın belki yarından da yakın !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000