05 Aralık 2013, Perşembe 08:05:06

BU HEYECANI İLK KEZ YAŞADILAR

Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliğinin düzenlediği program kapsamında Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanını gezen öğrenciler ilk kez uçak görmenin mutluluğunu yaşadı.
  • Cocuklara ilkram ettinizmi?

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürlüğünün katkılarıyla hazırlanan program ile Atatürk İlkokulu öğrencileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir süre önce hizmete açılan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanını ziyaret etti.

Havalimanı müdürü Suat Tarin tarafından karşılanan öğrenciler havalimanının işleyişi hakkında bilgi aldı.

Kule ve itfaiye birimini gezen öğrenciler televizyon dışında ilk kez uçak görmenin heyecanını yaşadı. Uçağa binen öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Havalimanı Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı öğrencilere hediyeler verdi.
"Bu şansı ilk defa yakaladığım için çok mutluyum"

Öğrencilerden Afşin Kızıltaş, havalimanını gezdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, havalimanında çok büyük bir uçak da gördüğünü söyledi.

"Daha önce hiç havalimanı ve uçak görmemiştim" diyen Kızıltaş, heyecanlı anlar yaşadığını belirtti.

Ferhat Uçer ise polis abilerinin sayesinde ilk kez uçak görmenin mutluluğunu yaşadığını anlatarak, "Bu şansı ilk defa yakaladığım için çok mutluyum. Bu geziyi düzenleyen polislere ve havalimanı yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Gezi esnasında öğrencilerle bol bol sohbet eden polisler de öğrencilerin bu geziler sayesinde moral depoladıklarını belirtti.

Gezi sonunda öğrenciler İlçe Emniyet Amirliğince evlerine bırakıldı.

BU HEYECANI İLK KEZ YAŞADILAR

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cocuklara ilkram ettinizmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000