02 Ağustos 2010, Pazartesi 09:37:47

BU ESER SANA YAKIŞIR...

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, bu haftaki köşe yazısından Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a seslendi. Peki, Kıdık açık çağrısında neler dedi? İşte o yazı...
  • Çünkü hiçbir terminal Esenler kadar kirli, korkutucu, plansız, işlevsiz ve rezil olamaz. Orayı tasarlayan, çizen ve uygulayana "dünya karanlıklar alemi" ödülü verilmeli.e.h.

Bu kez çok istediğim iş için Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a çağrıda bulunacağım."Havayolunu halkın yolu haline getirdik" "Bu ülkede uçağa binmeyen vatandaş kalmayacak."

Bu sözler Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a ait. Bu sözlerin çoğu gerçekleşti. 7'den yetmişe insanımız uçakla tanıştı. Havalimanları Esenler Otogarı'nı aratmaz hale geldi.

Atıl havaalanlarının hemen hepsi işler hale geldi. Zonguldak'tan Siirt'e, Gazipaşa'dan Gökçeada'ya kadar her yerde havaalanları işler hale geldi.

Yolcu sayısı astronomik rakamlara ulaştı. Havayolu şirketleri filolarını büyüttü, yeni havaalanları açıldı. Sabiha Gökçen Havalimanı Atatürk Havalimanı ile yarışır hale geldi.

Antalya'ya yeni terminal inşaa edildi. Bodrum Havalimanı'nın ihalesi yapıldı ve yepyeni bir terminalin inşaatı yükseliyor.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

BU ESER SANA YAKIŞIR...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Çünkü hiçbir terminal Esenler kadar kirli, korkutucu, plansız, işlevsiz ve rezil olamaz. Orayı tasarlayan, çizen ve uygulayana "dünya karanlıklar alemi" ödülü verilmeli.e.h.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000