26 Mayıs 2010, Çarşamba 12:35:41

BU AYIBIN İZAHI OLAMAZ

Türkiye’nin tek akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Almanya’da düzenlenecek ILA Berlin Uluslararası Havacılık fuarına davet edilmesine rağmen Almanya’nın İstanbul Konsolosluğu’ndan vize alamadı.
  • Cok ayip...ben onun simarik cocuk gibi davrandigini hic gormedim. Ayrica devletin herhangi bir kademesinden kendisine bir davet filan gelmemistir. Bunu nereden uyduruyorsun? Onun yaptiklarini yapabiliyormusun onu soyle sen??? gerisi kiskancliktan ibaret !!!!!!!!!!
  • Yabancıları bu kadar Övenler gitsin onların ülkesinde onların tescilindeki şirketlerde uçsunlar. bukadar yabancı hayranlığı olmaz olsa olsa bu yabancı pilot furyasından ceplerini dolduranlar yazar böyle , Birde Yabancıya Kurban olurum diyenler var yazıklar olsun. Ama zaten yabancı seni ve senin gibileri kurban edecek yakında merak etme. Türk olan Türkten bukadar niye rahatsız olsunki, demek ki içimize türkçe konuşan yabancılarda var , ekmeğini buradan kazanıp hizmeti bu ülkeye yapmayanlar var aramızda. TÜRK pilotları gayet iyi pilotlardır, yabancılarla mukayese bile etmem oranın buranı döküntüleri gelmişler buraya yedirmişler birilerine parayı benim insanımın hakkını yiyorlar,ortaya çıkmadımı yabancıların maaşlardan komisyon alanlar.
  • Bildigim kadari ile Ali Ismet bey defalarca Hava Sporlari Federasyonu tarafindan toplantiya devat edildi. Ancak kendisi Federasyon dahilinde olmak istemedigini belirtmis. Ali beyin bazen simarik cocuk gibi davrandigini herkes bilir. Devletin Spordan sorumlu bakani ve alakali federasyonu kac kez cagiriyor kendisi gitmiyor. Devlet daha ne yapmali Ali beye ? Kalkip elinden tutup tay tay mi yapacak acaba ? Kendisi federasyonun davetlerini neden kabul etmedigini aciklarmi caba ?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Uçucu olmayan bir insan FO, CPT, ATC, OPERATION ne demek bilir mi :)) Buna sadece gerçek yorumlar denir! yoksa millet bu kadar çıldırmaz :) Allah başımızdan yabancıları eksik etmesin Aminnnnn! onları çekemeyen hasetlerinden çatlayanların kafasına taş düşsün from all foreign country :)
  • cok iyi ingilizce bilen arkadasa , ona English denmez British yada American denir :)) neysee
  • nerde ucucu olmayan , yada olamayan , havaci olmanin getirdigi kulturu alamayip ona buna saldiran ayak takimi var burda ben sizin havacilik camiasinda bile calistiginizi dusunmuyorum .. lutfen ucucu olmayanlar yorum bile yapmasinlar pilotlar hakkinda
  • What a strange people you are... You can't be nice and clever pilots like Swedish,Deutch,English! :)
  • mahalle kadınları kavgası gibi :) Ne kadar da saçmasınız yaaa:) çok zevkli bunları okumak, ama katılıyorum yabancı kaptanlar daha yakışıklı :P

Bugüne kadar Avrupa’dan Uzak Doğu’ya kadar birçok ülkede Türkiye’yi temsil eden akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, vize şoku yaşıyor.

8-13 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Avrupa’nın en büyük havacılık organizasyonlarından ILA Berlin 2010 fuarına davet edilen Ali İsmet Öztürk’e Almanya’nın İstanbul Konsolosluğu vize vermedi. İşin ilginç yanı, vize verilmemesine herhangi bir gerekçe de gösterilmedi.

28 Nisan tarihinde kendisi ve ekibi için Almanya’nın İstanbul konsolosluğundan vize talebinde bulunan Öztürk, yaklaşık bir aylık süre geçmesine rağmen bir cevap alamadı. Pazar günü yola çıkması gereken Öztürk, vize sorunu yüzünden fuara katılamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Ali İsmet Öztürk, eğer iki gün içinde vize sorunu halledilemezse Almanya programını iptal etmek zorunda kalacağını belirterek, ‘Ülkemi temsil ettiğim bu tür organizasyonlarda devletten tek kuruş para almıyorum. Para almadığım gibi yardım da görmüyorum. Dünyada toplam 13 akrobasi pilotu var ve bunlardan biri Türk. Ama kimse ona sahip çıkmıyor. Türkiye çok büyük bir tanıtım fırsatını kaçırıyor” dedi.

Ali İsmet Öztürk, son 6 yil içinde, Türkiye’yi temsilen katıldığı organizasyonlarda, Avrupa’nın tamamı, Uzak Doğu ve Arap ülkelerinde, Asya’da 20 den fazla ülkede, 500'den fazla hava gösterisine katılarak 20 milyon yabancı seyirciye ulaştı.

Ali İsmet Öztürk’ün çok özel açıklamaları bu akşam saat 20:00’de Airport TV Ana Haber’de olacak.

Not: Bu haberi çalabilirsiniz...
 

BU AYIBIN İZAHI OLAMAZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 14 yıl önce
Cok ayip...ben onun simarik cocuk gibi davrandigini hic gormedim. Ayrica devletin herhangi bir kademesinden kendisine bir davet filan gelmemistir. Bunu nereden uyduruyorsun? Onun yaptiklarini yapabiliyormusun onu soyle sen??? gerisi kiskancliktan ibaret !!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yabancıları bu kadar Övenler gitsin onların ülkesinde onların tescilindeki şirketlerde uçsunlar. bukadar yabancı hayranlığı olmaz olsa olsa bu yabancı pilot furyasından ceplerini dolduranlar yazar böyle , Birde Yabancıya Kurban olurum diyenler var yazıklar olsun. Ama zaten yabancı seni ve senin gibileri kurban edecek yakında merak etme. Türk olan Türkten bukadar niye rahatsız olsunki, demek ki içimize türkçe konuşan yabancılarda var , ekmeğini buradan kazanıp hizmeti bu ülkeye yapmayanlar var aramızda. TÜRK pilotları gayet iyi pilotlardır, yabancılarla mukayese bile etmem oranın buranı döküntüleri gelmişler buraya yedirmişler birilerine parayı benim insanımın hakkını yiyorlar,ortaya çıkmadımı yabancıların maaşlardan komisyon alanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bildigim kadari ile Ali Ismet bey defalarca Hava Sporlari Federasyonu tarafindan toplantiya devat edildi. Ancak kendisi Federasyon dahilinde olmak istemedigini belirtmis. Ali beyin bazen simarik cocuk gibi davrandigini herkes bilir. Devletin Spordan sorumlu bakani ve alakali federasyonu kac kez cagiriyor kendisi gitmiyor. Devlet daha ne yapmali Ali beye ? Kalkip elinden tutup tay tay mi yapacak acaba ? Kendisi federasyonun davetlerini neden kabul etmedigini aciklarmi caba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçucu olmayan bir insan FO, CPT, ATC, OPERATION ne demek bilir mi :)) Buna sadece gerçek yorumlar denir! yoksa millet bu kadar çıldırmaz :) Allah başımızdan yabancıları eksik etmesin Aminnnnn! onları çekemeyen hasetlerinden çatlayanların kafasına taş düşsün from all foreign country :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok iyi ingilizce bilen arkadasa , ona English denmez British yada American denir :)) neysee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nerde ucucu olmayan , yada olamayan , havaci olmanin getirdigi kulturu alamayip ona buna saldiran ayak takimi var burda ben sizin havacilik camiasinda bile calistiginizi dusunmuyorum .. lutfen ucucu olmayanlar yorum bile yapmasinlar pilotlar hakkinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
What a strange people you are... You can't be nice and clever pilots like Swedish,Deutch,English! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mahalle kadınları kavgası gibi :) Ne kadar da saçmasınız yaaa:) çok zevkli bunları okumak, ama katılıyorum yabancı kaptanlar daha yakışıklı :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000