26 Mart 2010, Cuma 11:36:24

BU AKŞAM RANDEVULARINIZI İPTAL EDİN

Havacılık gündeminin masaya yatırıldığı Fikir Fırtınası programında bu hafta çok önemli konular ele alınacak.
  • sefa bey ve oktaybey tam bir fırtına .fırtına koptu.3.5saat su gibi aktı.program süresini uzatma ihtimali yokmu.size 3saat yetişmiyor...
  • Oktay bey çok haklıydı havacılıkla boşboğazlığı karıştranlar var
  • Her sirketin, her ucagin basina gelebilecek bir aksaklik...
  • ne dersin lale nede olsa bu konularda uzmansın ya!!! yap bir yorum şöyle ortaya karışık görelim.yapamazsın sen sadece başkalarına çamur atarsın senin yaşam amacın belli.

Sefa İnan, Oktay Erdağı, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşen Fikir Fırtınası programı, bu hafta birbirinden önemli konu başlıklarıyla sizleri ekranlarınıza kilitleyecek.

İşte Fikir Fırtınası’nın bu haftaki gündemi...

*Sivil Havacılık alanında milat sayılabilecek Yatay Anlaşma’nın imzalanması ne ifade ediyor? Türkiye bu anlaşmayla ne kazandı?

*Sivil havacılığın sorunlarının irdelenmesi, çözüm önerileri sunulması amacıyla kurulan Sivil Havacılık Akademisi, amaçladıklarını başarabilecek mi? Oluşumun eleştirildiği noktalar neler?

*Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, havacılık sektörünü Ankara’da topladı, Atatürk havalimanı’ndaki rötarlara çaren arandı. Toplantıda neler konuşuldu?

*İzair uçağı ikinci kez aynı kazayı yaşadı, Airbus 319 uçakları gözaltına alındı? İzair’deki uçaklarda yapısal hatalar mı var yoksa bakım konusunda yanlışlar mı yapılıyor?

*Türk Hava Yolları, büyüyen filosuna personel temininde zorlanıyor, eski çalışanlarına yeniden iş teklifi götürüyor. THY’nin eski çalışanlarını tekrar çağırması ne anlama geliyor?

Airport TV'nin vazgeçilmez programı Fikir Fırtınası, bu akşam Airport TV Ana Haber Bülteni'nden hemen sonra saat 21:00'da ekranlara gelecek...

BU AKŞAM RANDEVULARINIZI İPTAL EDİN

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sefa bey ve oktaybey tam bir fırtına .fırtına koptu.3.5saat su gibi aktı.program süresini uzatma ihtimali yokmu.size 3saat yetişmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oktay bey çok haklıydı havacılıkla boşboğazlığı karıştranlar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her sirketin, her ucagin basina gelebilecek bir aksaklik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne dersin lale nede olsa bu konularda uzmansın ya!!! yap bir yorum şöyle ortaya karışık görelim.yapamazsın sen sadece başkalarına çamur atarsın senin yaşam amacın belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000