22 Mayıs 2010, Cumartesi 18:47:16

BU ACIYI PAYLAŞMAK İSTEYENLERE DUYURU

Eğitim uçuşu yaparken talihsiz bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden Erkan Gürkan ve Alper Şen'in cenaze programları belli oldu. Gürkan'ın cenazesi İstanbul'da, Şen'in cenazesi ise memleketi Çorlu'da toprağa verilecek. İşte ayrıntılar.
  • allah rahmet eylesin.mekanları cennet olsun.
  • iki arkadaşımında uçuşları iyiydi.zaten bunun pic uçuyorlardı.intibaklarıda vardı.emergency eğitimleride vardı.yani uçakta arıza olsa bu şekilde düşmezdi.en azından tarlaya falan inmek için plan yaparlardı.düşüş pozisyonu girilen bir hareketten kurtulamama durumuna benziyor.yere vuruşları çok dik.çok üzgünüz malesef çok .allah rahmet eylesin.
  • Allah ailesine arkadaşlarına sabırlar versin.Camiaya bir daha böyle acılar yaşatmasın.
  • Yapmayın Allah aşkına bu işi bilen herkes bilir uçakda arıza olsa o uçak o şekilde yere çakılmazdı.Böyle elim bir kazada kim oldugu ve bu işi bilip bilmediğin belli olmayan kişiler yorum yazıp insanları tiksindirmeyin.
  • Ben tarkim öğrenciyim.O uçak ta bırakın silindir arızasını en ufak bir arıza dahi yoktu.Sabah erkanımız 1.30 dk öğretmenle uçuş yapmıştı.Bu işi bilenler bilir ki keşke arıza olsaydı o şekilde yere çakılmazdı.Kule konuşmalarında da sabit hiç bir anormallik yok.Çalışma yapıp dönüyoruz diyorlar.Acılı insanların kafasını karıştırıp acılarını dahada büyütmeyin.Havacılık bu yarın hepimizin başına gelebilir.Allah kazalardan korusun.
  • Merhaba.. 23.05.2010 Saat 04:10:34 tarihli yaziyi paylasan arkadasin iddia ettigi silindir patlama olayi cok önemli bir bilgi. O yaziyi gönderen arkadasa sesleniyorum. Ben Erkan Gürkan`in kuzeniyim. Lütfen benimle baglantiya gecip bu bilginin kaynagini benimle paylasmani önemle rica ediyorum. Asagidaki email adresinden bana ulasman mümkündür: [email protected]!
  • BU ACI KAZADA VEFAT EDEN ARKADAŞLARIMIZA YÜCE ALLAH'TAN RAHMET VE ACILI AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.. TÜM HAVACILIK CAMİASININ BAŞISAĞOLSUN..
  • eski uçuş okulları şimdi ismi olmayan veya eskiden gelip devam edenler, Büyükçekmece körfez üzerinde özellikle 90 lı yıllarda viril eğitimi yaparlardı,özellikle kara havacılık kökenli uçuş öğretmenleri buna çok hassastılar. Şimdi nedir durumu bilmem,kaza sebebi bilinmemekl beraber bu derece öldürücüviril gözüküyor. İki canada Allah rahmet eylesin.
  • hiç kimse bu kazada haytını kaybetmiş bu değerli arkadaşları tanımadan ne itham da bulunsun ne de önyargı da ...havacılık sadece maddiyat için yapılamayacak kadar sevgi ve tutku ile bağlanmaktır ..evet artıları çok fazla ancak kişilerin gökyüzündeki hayallerinin peşinden gitmek istemlerinde ne var ...kader diyelim ..allah rahmet eylesin ..ve lütfen olayı maddiyata vurmayalım lütfen ..bugüne kadar hayatını kaybetmiş olan tüm havacılara allahtan rahmet diliyorum
  • Yeni yetme bir pilot olarak , uçuş okullarında duyduğum kadarı seneler önce viril eğitimi kaldırılmış,dolayısı ile viril eğitimini hiç almadım.O kadar ki artık simulatör var elinizin altında onda bile viril eğitimi verilmemekte.Adı üstünde koy sime her türlü eğitimi , boşuna mı aldın o simulatörü?Pilot adayının o simülatörde ağzına et.İşte beğenmediğimiz askeri pilotlarla farkımız burada ortaya çıkıyor:Adamlar bırak pırpırı, jetle viril eğitimini bire bir uçuşta yapıyor.Kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
Dün Adana'dan havalandıktan sonra Mersin'in Tarsus ilçesinde düşen uçakta hayatlarını kaybeden kabin memurları Erkan Gürkan ile Alper şen yarın toprağa verilecekler. Havacılık camiasını yasa boğan bu talihsiz kaza ile ilgili cenaze programı şöyle.

Erkan Gürkan için Küçükyalı Çınar Camii'nde öğlen namazına müteakip bir tören düzenlenecek. Cenaze daha sonra Serhatpaşa Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Alper Şen'in cenazesi ise Çorlu'nun Yenice Beldesi'ne bağlı Deregündüzlü köyünde öğlen namazına müteakip toprağa verilecek. Alper Şen'in cenazesine katılmak isteyenler için Saga Havayolları'nın Florya'da bulunan merkez binasında ve Şen'in evinin önünden otobüs kaldırılacak. Otobüslerin saat 10.00-10.15 arası hareket edeceği bildirildi.

AirportHaber ve Airport TV Ailesi olarak hayatını kaybeden Gürkan ve Şen Ailelerine bir kez daha başsağlığı diliyoruz.

ALPER ŞEN'İN CENAZE TÖRENİ AŞAĞIDAKİ KROKİDE BELİRTİLEN MEVKİDE YAPILACAKTIR
KROKİYİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
BU ACIYI PAYLAŞMAK İSTEYENLERE DUYURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
allah rahmet eylesin.mekanları cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iki arkadaşımında uçuşları iyiydi.zaten bunun pic uçuyorlardı.intibaklarıda vardı.emergency eğitimleride vardı.yani uçakta arıza olsa bu şekilde düşmezdi.en azından tarlaya falan inmek için plan yaparlardı.düşüş pozisyonu girilen bir hareketten kurtulamama durumuna benziyor.yere vuruşları çok dik.çok üzgünüz malesef çok .allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah ailesine arkadaşlarına sabırlar versin.Camiaya bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yapmayın Allah aşkına bu işi bilen herkes bilir uçakda arıza olsa o uçak o şekilde yere çakılmazdı.Böyle elim bir kazada kim oldugu ve bu işi bilip bilmediğin belli olmayan kişiler yorum yazıp insanları tiksindirmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben tarkim öğrenciyim.O uçak ta bırakın silindir arızasını en ufak bir arıza dahi yoktu.Sabah erkanımız 1.30 dk öğretmenle uçuş yapmıştı.Bu işi bilenler bilir ki keşke arıza olsaydı o şekilde yere çakılmazdı.Kule konuşmalarında da sabit hiç bir anormallik yok.Çalışma yapıp dönüyoruz diyorlar.Acılı insanların kafasını karıştırıp acılarını dahada büyütmeyin.Havacılık bu yarın hepimizin başına gelebilir.Allah kazalardan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merhaba.. 23.05.2010 Saat 04:10:34 tarihli yaziyi paylasan arkadasin iddia ettigi silindir patlama olayi cok önemli bir bilgi. O yaziyi gönderen arkadasa sesleniyorum. Ben Erkan Gürkan`in kuzeniyim. Lütfen benimle baglantiya gecip bu bilginin kaynagini benimle paylasmani önemle rica ediyorum. Asagidaki email adresinden bana ulasman mümkündür: [email protected]!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU ACI KAZADA VEFAT EDEN ARKADAŞLARIMIZA YÜCE ALLAH'TAN RAHMET VE ACILI AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.. TÜM HAVACILIK CAMİASININ BAŞISAĞOLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eski uçuş okulları şimdi ismi olmayan veya eskiden gelip devam edenler, Büyükçekmece körfez üzerinde özellikle 90 lı yıllarda viril eğitimi yaparlardı,özellikle kara havacılık kökenli uçuş öğretmenleri buna çok hassastılar. Şimdi nedir durumu bilmem,kaza sebebi bilinmemekl beraber bu derece öldürücüviril gözüküyor. İki canada Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hiç kimse bu kazada haytını kaybetmiş bu değerli arkadaşları tanımadan ne itham da bulunsun ne de önyargı da ...havacılık sadece maddiyat için yapılamayacak kadar sevgi ve tutku ile bağlanmaktır ..evet artıları çok fazla ancak kişilerin gökyüzündeki hayallerinin peşinden gitmek istemlerinde ne var ...kader diyelim ..allah rahmet eylesin ..ve lütfen olayı maddiyata vurmayalım lütfen ..bugüne kadar hayatını kaybetmiş olan tüm havacılara allahtan rahmet diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni yetme bir pilot olarak , uçuş okullarında duyduğum kadarı seneler önce viril eğitimi kaldırılmış,dolayısı ile viril eğitimini hiç almadım.O kadar ki artık simulatör var elinizin altında onda bile viril eğitimi verilmemekte.Adı üstünde koy sime her türlü eğitimi , boşuna mı aldın o simulatörü?Pilot adayının o simülatörde ağzına et.İşte beğenmediğimiz askeri pilotlarla farkımız burada ortaya çıkıyor:Adamlar bırak pırpırı, jetle viril eğitimini bire bir uçuşta yapıyor.Kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000