09 Ağustos 2016, Salı 08:27:59

BTA yeni mekanını Milas-Bodrum Havalimanı'nda açtı

Misafirlerini her zaman farklı ve özel konseptlerle buluşturan BTA, en yeni mekanı Flavour Market’i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtı.
  • Guzelmis. Keyili saatler insallah
  • Lutfen bta sabihaya da gelsin sacma sapan beslenmekten olecegiz hepimiz.
  • Benim maddi durumum iyi ama havaalanlarimizdaki yiyecek ve iceceklerin fiyatlari cok abarti

BTA’nın yeni konsept mekanı Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açıldı. Farklı damak tatlarına hitap eden birçok seçeneği içinde barındıran mekan; kendinizi havalimanının dışında hissedeceğiniz, müdavimlik yaratan keyifli bir ortam sunuyor. Sokak konseptinde tasarlanan mekanda, canlı ağaçlar ve çiçeklerin yanı sıra doğal taş ve ahşap kullanımı da dikkat çekiyor. Bazı yiyecek ve içeceklerin el arabalarında satıldığı Flavour Market, sokağın özgür ruhunu havaalanına yansıtıyor, misafirler her köşede yeni lezzetler keşfedebiliyor.

Flavour Market’in ızgara kısmında kasap dolabından görerek seçtiğiniz etler önünüzde pişirilirken siz de salata bölümünde kendi damak tadınıza uygun salatayı oluşturabilirsiniz. Lokum ve baklava, kadayıf, şöbiyet gibi geleneksel tatlıların yer aldığı bölümde ise damağınızı şenlendirecek lezzetlerle buluşabilirsiniz. Taze sıkılmış meyve sularını ya da köz ateşinde pişen Türk kahvesini tadabilirsiniz. Ayrıca Flavour Market’in raflarında zeytinyağı, reçel, salça gibi ürünlerle birlikte Bodrum’a özel ürünleri de bulabilirsiniz.

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, “BTA olarak önceliğimiz her zaman misafirlerimiz. Onların tüm beklentilerine cevap verebilmek bizim için çok önemli. Bu modern konsepti de yolcularımızı uçuş öncesinde havalimanı ortamından biraz da olsa uzaklaştırabilmek ve daha keyifli zaman geçirmelerini sağlayabilmek için oluşturduk. Flavour Market ile misafirlerin özgürce dolaşıp her köşesinde yeni lezzetleri keşfedebilecekleri, yeme içmenin yanı sıra oturma, dinlenme alanlarıyla da farklı alternatifler sunan bir mekan tasarlamak istedik. Önümüzdeki günlerde bu özel konsepti başka havalimanlarına da taşımayı planlıyoruz” dedi.

BTA yeni mekanını Milas-Bodrum Havalimanı'nda açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Y ~ 8 yıl önce
Guzelmis. Keyili saatler insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havayolu personeli ~ 8 yıl önce
Lutfen bta sabihaya da gelsin sacma sapan beslenmekten olecegiz hepimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
Benim maddi durumum iyi ama havaalanlarimizdaki yiyecek ve iceceklerin fiyatlari cok abarti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
az ye ~ 8 yıl önce
pala kardeş
Aynen ~ 8 yıl önce
Aynen katılıyorum...sana

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000