05 Kasım 2015, Perşembe 11:15:45

BTA Ulusal Şampiyon oldu

Türkiye’nin en büyük yiyecek-içecek markalarından olan BTA, Avrupa’nın en iyi şirketlerinin belirlendiği “European Business Awards” Ödül Programı’nda “Ulusal Şampiyon” oldu.
  • Tav havalimanlarindaki wc kokusundan biktik, utaniyorum her memlekete gittigimde
  • Müşteri odaklı verilen bu ödüle itirazım var . Ankara Esenboğa THY Teknik personeline de yemek sağlayan BTA, yemeklere gerekli özeni gösteriyor mu? Tüm personnel yemeklerde kullanılan yağlardan, pişmemiş yemeklerden, eksik sayıda çalışan personelden ve düzgün alamadığı hizmetten ötürü şikayetçi. Yemekhanede yer alan şikayet kutusunu aylardır açan yok. Buraya yazılan şikayet notlarını bile umursamayan bir BTA'nın böylesine bir ödüülü hak etmediğini düşünüyorum. Ülkemizin yöresel yemekleri diyerek yedirilen; "tavuk paça çorba" gibi yemeklerin hangi yöreye ait olduğunu merak ediyorum. Bildiğimiz yemeklere onu veya şunu ekleyerek aslından daha farklı tada sahip yemekler türetmek, böylesine lezzetli bir mutfağa sahip Türkiye için yadırganacak bir durum.
  • Tablotcu
  • Self servisin mantigini degistiren firma git al otur ye kalk uniteye koy.isterseniz bulasiklarida yikiyalim. Polislere,ust mevki yoneticilerin masasina garson dikip self servisi yaptigini unutan fakat normal musteriye tepsinizi kaldirin diye emir kipi kullanan firmayi basarisindan dolayi tebrik ediyorum.
  • tekel ve kalitesizlikte şampiyon olabilir ancak.
  • merhaba oncelikle TAV TERAS CAFE yemeklerini düzeltin lütfen
  • Tebrikler BTA. Kaliteli hizmete devam.
  • Lezzet maalesef yok, temizlik supheli, alaka mevcut degil, ozellik yandaslik, fiyatlar ucuk-
  • aynen %100 fiyatla satıldığı için havalimanlarında tabikide olur bi kahve 11.75 bir sandiwich 12.50 maliyeti*3
  • Atatürk Havalimanındaki personel yemeklerinden haber verin.Gittikçe kötüleşen bir grafik.. Müşteri memnuniyeti önemli ama Personel memnuniyeti önemli değil.

Türkiye’nin en büyük yiyecek-içecek markalarından olan BTA, Avrupa’nın en iyi şirketlerinin belirlendiği “European Business Awards” Ödül Programı’nda “Ulusal Şampiyon” oldu. “Müşteri odaklılığı” kategorisinde “Ulusal Şampiyon” seçilen BTA, yarışmada Türkiye’yi temsil edecek ve bir sonraki aşamada internet sitesinde halk oylamasıyla yarışacak.

BTA, Avrupa iş dünyasında büyük bir ilgiyle takip edilen, Avrupa’nın en prestijli iş yarışmalarının başında yer alan “European Business Awards” 2015-2016 Ödül Programı’nda ilk aşamayı başarıyla tamamladı. Programa “Müşteri odaklılığı” kategorisinde katılan BTA, ön eleme sonucunda “Ulusal Şampiyon” seçildi.

Bu yıl 9. kez gerçekleştirilen “European Business Awards” Ödül Programı’na 33 Avrupa ülkesinden 32 binden fazla firma katıldı. 33 Ülkeden 10 ayrı kategoride “Ulusal Şampiyon” ilan edilen 678 firma ikinci aşamada yarışmaya devam edecek. Birinci aşamayı tamamlayan ve Avrupa genelindeki şirketlerin uluslararası “Ruban d’Honneur” unvanı için yarışacakları ikinci aşamaya geçen BTA, bundan sonraki süreçte Avrupa’nın en iyisi olmak için yarışacak. BTA’nın başarıya giden hikayesinin anlatıldığı tanıtım videosu, ödül programının ikinci aşamasını oluşturan halk oylaması için 11 Ocak 2016 tarihinden itibaren yarışmanın internet sitesinde yayınlanmaya başlayacak. (http://www.businessawardseurope.com)

Avrupa'nın en parlak şirketlerinin dahil olduğu, temelinde yenilikçilik, iş mükemmelliği ve sürdürülebilirlik gibi üç farklı alanda şirketlerin yarıştığı bir ödül programı olan European Business Awards, çok daha güçlü ve daha başarılı bir iş dünyası yaratmak amacıyla her yıl yeni adaylar ve finalistlerle büyük bir heyecanla, gerçekleştiriliyor.

Müşteri, bütün konseptlerimizin odağında

Yurt içinde ve yurt dışında önemli başarılara imza atan BTA’nın European Business Awards Ödül Programı kapsamında “Ulusal Şampiyon” seçilmesini değerlendiren BTA İcra Kurulu Başkanı Saadettin Cesur, “BTA olarak European Business Awards'ta Türkiye'yi temsil eden “Ulusal Şampiyon” olmaktan büyük gurur duyuyoruz. En dinamik Avrupa şirketlerinin öne çıkarıldığı ve ödüllendirildiği bu yarışmada “Müşteri odaklılığı” kategorisinde elde ettiğimiz başarının arkasındaki en önemli faktör, misafirlerimizi tüm ürün, servis, hizmet noktası ve konseptlerimizin odağına koymamız” dedi.

Değerlendirmesini “Biliyoruz ki yolculuk noktaları; mutlulukların, kavuşmaların, kutlamaların, olduğu kadar; ayrılıkların, hüzünlerin, stres ve  yoğunluğun hatta zaman zaman kızgınlığın da olduğu  ortak noktalardır” sözleriyle sürdüren Cesur “Bu yüzden de bizim için her misafir, ayrı bir önem taşıyor ve verdiğimiz hizmetlerde de onlara hep ‘önemli’ olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz. BTA olarak hizmet verdiğimiz özellikle havalimanları, denizyolları gibi yoğun yolcu trafiğinin yaşandığı tüm alanlarımızda her bir yolcunun memnun ayrılmasına özen gösteriyoruz, güler yüzümüzden asla ödün vermiyoruz” şeklinde konuştu.

Cesur, değerlendirmesine “Müşteri Memnuniyeti” temel prensibimizin altında sağladığımız hizmetler kadar, bizi ziyaret eden misafirlerimiz için belki de ‘en son görülen ama ilk hatırlanan’ mekanlar yaratmanın bilincinde olmamız yatıyor. Yolculuk noktalarının yalnızca yeme-içme ihtiyacını gideren birimlerinden olmaktan ziyade, misafirlerimiz için eşsiz deneyimler yaşatacak farklılıkta ama yine de onlara evleri, ülkeleri, kültürleri kadar yakın atmosferler yaratmaya çabalıyoruz” sözleriyle devam etti. Yarışmanın ikinci aşamasına değinen Cesur “İş dünyasında nasıl başarı elde ettiğimizi daha detaylı olarak anlatabileceğimiz değerlendirme sürecinin bir sonraki aşamasını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

European Business Awards CEO'su Adrian Tripp ise “BTA ve kendi kategorisinde “Ulusal Şampiyon” seçilerek ülkelerini temsil edecek tüm şirketleri tebrik ederim. Seçilen tüm şirketler daha güçlü bir iş çevresi oluşturulmasında önemli rol oynuyor” şeklinde konuştu.

BTA Ulusal Şampiyon oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Tav ~ 8 yıl önce
Tav havalimanlarindaki wc kokusundan biktik, utaniyorum her memlekete gittigimde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İtirazım var ~ 8 yıl önce
Müşteri odaklı verilen bu ödüle itirazım var . Ankara Esenboğa THY Teknik personeline de yemek sağlayan BTA, yemeklere gerekli özeni gösteriyor mu? Tüm personnel yemeklerde kullanılan yağlardan, pişmemiş yemeklerden, eksik sayıda çalışan personelden ve düzgün alamadığı hizmetten ötürü şikayetçi. Yemekhanede yer alan şikayet kutusunu aylardır açan yok. Buraya yazılan şikayet notlarını bile umursamayan bir BTA'nın böylesine bir ödüülü hak etmediğini düşünüyorum. Ülkemizin yöresel yemekleri diyerek yedirilen; "tavuk paça çorba" gibi yemeklerin hangi yöreye ait olduğunu merak ediyorum. Bildiğimiz yemeklere onu veya şunu ekleyerek aslından daha farklı tada sahip yemekler türetmek, böylesine lezzetli bir mutfağa sahip Türkiye için yadırganacak bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gs ~ 8 yıl önce
Tablotcu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Self servis ~ 8 yıl önce
Self servisin mantigini degistiren firma git al otur ye kalk uniteye koy.isterseniz bulasiklarida yikiyalim. Polislere,ust mevki yoneticilerin masasina garson dikip self servisi yaptigini unutan fakat normal musteriye tepsinizi kaldirin diye emir kipi kullanan firmayi basarisindan dolayi tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekel ~ 8 yıl önce
tekel ve kalitesizlikte şampiyon olabilir ancak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tav teras cafe ~ 8 yıl önce
merhaba oncelikle TAV TERAS CAFE yemeklerini düzeltin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi canım ~ 8 yıl önce
Hacı, sen gökyüzü cafe'de yemek yemedin herhalde hiç. Teras Cafe onun yanında kaşıbeyaz kalır
Gurme ~ 8 yıl önce
Tebrikler BTA. Kaliteli hizmete devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gittim ~ 8 yıl önce
Lezzet maalesef yok, temizlik supheli, alaka mevcut degil, ozellik yandaslik, fiyatlar ucuk-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ascas ~ 8 yıl önce
aynen %100 fiyatla satıldığı için havalimanlarında tabikide olur bi kahve 11.75 bir sandiwich 12.50 maliyeti*3

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRAVİTY ~ 8 yıl önce
Atatürk Havalimanındaki personel yemeklerinden haber verin.Gittikçe kötüleşen bir grafik.. Müşteri memnuniyeti önemli ama Personel memnuniyeti önemli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000