16 Eylül 2020, Çarşamba 16:17:20

British Airways'ten dramatik açıklama

British Airways CEO’su kış sezonunu geçirmek için sert adımlar atılacağını açıkladı.
  • Tatlibal baskan british airlines edemi sen baksan :))
  • Olduk bittik diyip %15 maaş indiriminde anlaştılar, VR (volunteer retirement) seçenler isyanlarda.. Bizimkilerde hergün ağlıyor battık diye..
  • Alex yaktın bizi Alex Kebab Shop a başlıyacağız ne yapalım
  • her hafta ayni haberler. aylardir o firma kapandi bu firma bilmem kac bin adam cikardi bu ulkelerin flag carrier larina hic sey olmaz isim degistirir devam eder en kotu
  • bademlere benziyor yahu bir yanlışlık olmasın?

British Airways CEO’su kışı geçirmek için sert adımlar atılacağını açıkladı.

Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sebebiyle mali krizle mücadele eden British Airways (BA), düşen yolcu sayıları ve maliyetler yüzünden kış aylarındaki sürdürebilirlik için sert önlemler alıyor.

BA CEO'su Alex Cruz, bugün yaptığı açıklamada, 100 yıllık tarihlerinin en kötü döneminden geçtiklerini ve işten çıkarmaların zaruri olduğunu belirtti. Cruz ayrıca pandeminin devam etmesi normalleşmenin uzaması anlamına geldiğini ve umutlarının tükendiğini açıkladı.

Cruz, pandemi sürecinin başlangıcında maaşını üçte bir oranında düşürmüş ve sendikalarla masaya oturmak istemişti. Sendikalarla yapılan olumlu görüşmelere ve hükümetin istihdamı koruma programına uyma çabalarına rağmen, 10.000 kişi işten çıkartılabileceği de şirketin CEO’su tarafından belirtildi.

©️AirportHaber

British Airways'ten dramatik açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Tatlibal ~ 4 yıl önce
Tatlibal baskan british airlines edemi sen baksan :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 4 yıl önce
Olduk bittik diyip %15 maaş indiriminde anlaştılar, VR (volunteer retirement) seçenler isyanlarda.. Bizimkilerde hergün ağlıyor battık diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muavin ~ 4 yıl önce
Alex yaktın bizi Alex Kebab Shop a başlıyacağız ne yapalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bsf ~ 4 yıl önce
her hafta ayni haberler. aylardir o firma kapandi bu firma bilmem kac bin adam cikardi bu ulkelerin flag carrier larina hic sey olmaz isim degistirir devam eder en kotu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 4 yıl önce
Belli ki sektörde dış kapının dış mandalı bile değilsin. Olsan neler yaşandığını en derinden hissederdin. 6 aydır maaşımın çeyreğini bile almıyorum ve bu daha ne kadsr böyle devam edecek bilmiyorum. Devam edecek mi onu da bilmiyorum.şe alımlar, eğitimler, terfiler süresiz durduruldu. Maaşlar düşürüldü. Yakında işten çıkarmalar belki de küçülmeler ve kapanmalar başlayacak. Sen gelmişsin isim değiştirmekten bahsediyorsun. HAVACI DEĞİLSİN VE HİÇBİR ZAMAN OLAMAYACAKSIN ! Bu gerçekle yüzleş.
bu adam ~ 4 yıl önce
bademlere benziyor yahu bir yanlışlık olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İcraata ~ 4 yıl önce
Değil tipe bakanlar gelmiş, e İspanyol adam

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000