24 Mayıs 2010, Pazartesi 08:49:56

BRITISH AIRWAYS'TE GREV ZAMANI

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in (BA) kabin görevlileri ve çalışanlarının bu sabahtan itibaren grev başlıyor...
  • eğer zarar 50milyon pound ise işçilerini sömürmesinler. he ayrıca şunuda söyleyeyim adamların kazancı bizim kabin ve kokpitin kazancının 2 katından daha fazla. çıplak maaşları 3000pound, diğer gelirlerini saymıyorum. avrupa şıtandartlarında hizmet bekleyen yönetim o bahsettiği şıtandartların 1/3 ünü veriyor çalışanlarına. ama sandıkta hesaplaşacağız. greve evet
  • grev olunca ne olacak saniyorsunuz. thy zarar ettigini aciklayacak, zarari kapatmak icin de sizin gibi grevcileri isten cikartacak. dimyata pirince giderken, eldeki bulgurdan olmayin.
  • Bu gidişle thy ve tekniğin de gideceği yol da grevdir. sendikayi çalışanları karşısına alan daha mahkeme sürecindeki başlayamayan tekniğin toplu iş görüşmelerden ne beklenir ki.... yönetim masadan kaçıyor. masaya otursa ne değişicek ki... tünelin sonunda thy den sonra teknikte de grev kapıda.............!!!!!!!!!!
  • DARISI THY A.O. VE THY TEKNİĞİN BAŞINA ... THY Yİ BU GUNLEERE GETİREN ÇALIŞANLARI HİÇE SAYAN YÖNETİME EN GÜZEL CEVAP... GREV... GREV... GREV...
  • Günlük zarar en az 50 milton sterlin gerisini siz hesaplayın. Dünyanın neresine giderseniz gidin sendika ağalığı ve mantalitesi aynıdır değişmez.. Her zaman dersim türkiye de işsizliğin önündeki en önemli engel sendikalardır vurdum duymaz mantık dışı istekleri hesap kitap dinlemeden talepleri en sonunda şirketleri ve fabrikalara kilit vurdurdu..En sonunda british airways batmaz ama çalışanların işine son vermeye başlarlar maliyetleri azaltmak için. Sendika da keyfine bakar..

British Airways’de görevli kabin memurları, beş günlük greve başladı. Şirket ise grev yüzünden uçak seferlerinin aksamasını önlemeye çalışıyor.

Kabin görevlileri çalışma koşullarının düzeltilmesini istiyor. Sendika liderleri de çalışanların maaşlarının dondurulması ve eleman kesintisine gidilmesinden memnun olmadığını bildirdi.

İngiliz havayolu şirketi greve rağmen uçak seferlerinin büyük çoğunluğunun süreceğini açıkladı. British Airways, geçen yılı 600 milyon doları aşkın zararla kapatmıştı.
 

BRITISH AIRWAYS'TE GREV ZAMANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
eğer zarar 50milyon pound ise işçilerini sömürmesinler. he ayrıca şunuda söyleyeyim adamların kazancı bizim kabin ve kokpitin kazancının 2 katından daha fazla. çıplak maaşları 3000pound, diğer gelirlerini saymıyorum. avrupa şıtandartlarında hizmet bekleyen yönetim o bahsettiği şıtandartların 1/3 ünü veriyor çalışanlarına. ama sandıkta hesaplaşacağız. greve evet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
grev olunca ne olacak saniyorsunuz. thy zarar ettigini aciklayacak, zarari kapatmak icin de sizin gibi grevcileri isten cikartacak. dimyata pirince giderken, eldeki bulgurdan olmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu gidişle thy ve tekniğin de gideceği yol da grevdir. sendikayi çalışanları karşısına alan daha mahkeme sürecindeki başlayamayan tekniğin toplu iş görüşmelerden ne beklenir ki.... yönetim masadan kaçıyor. masaya otursa ne değişicek ki... tünelin sonunda thy den sonra teknikte de grev kapıda.............!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DARISI THY A.O. VE THY TEKNİĞİN BAŞINA ... THY Yİ BU GUNLEERE GETİREN ÇALIŞANLARI HİÇE SAYAN YÖNETİME EN GÜZEL CEVAP... GREV... GREV... GREV...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Günlük zarar en az 50 milton sterlin gerisini siz hesaplayın. Dünyanın neresine giderseniz gidin sendika ağalığı ve mantalitesi aynıdır değişmez.. Her zaman dersim türkiye de işsizliğin önündeki en önemli engel sendikalardır vurdum duymaz mantık dışı istekleri hesap kitap dinlemeden talepleri en sonunda şirketleri ve fabrikalara kilit vurdurdu..En sonunda british airways batmaz ama çalışanların işine son vermeye başlarlar maliyetleri azaltmak için. Sendika da keyfine bakar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000