14 Ocak 2010, Perşembe 08:07:00

British Airways'in başı dertte

İngiliz havayolu şirketi British Airways son zamanlarda bir dava yüzünden oldukça sıkıntılı.
  • Demekki uygar geçinen bu ülkelerde bile ADALET RÜŞVET İLE SATIN ALINABİLİYOR.

23 Şubat 2009 tarihinde Londra'da meydana gelen bir kaza sonucunda fiziksel zarar gören bir yolcu firmayı dava etmeye karar verdi. Dava gerekçesi ise firmanın neden oldu kaza sonucunda meydana gelen fiziksel rahatsızlıklarının Microsoft'taki işinden çıkartılmasına neden olmasıydı.

British Airways ise savunmasını kazanın adamın işini kaybetmesine yol açmadığı üzerine kurguladı. Fakat mahkemede bu savunmanın inandırıcı olabilmesi için Microsoft'tan bir yetkilinin mahkemeye katılmasını ve adamın Microsoft'taki işine son verilmesinin nedenin havaalanındaki kaza olmadığını söylemesini istiyor.

Fakat Microsoft doğal olarak bir davada adının geçmesini tercih etmiyor ve yazılı bir açıklama ile duruşmaya gelmeyeceğini bildirdi. British Airways ise son çare olarak yargıçtan Microsoft'tan bir yetkilinin gerekirse zorla getirilmesini talep etti. British Airways bu sert çıkışını yumuşatmak için Microsoft yetkilisinin yolculuk masraflarının karşılanacağını ve Microsoft'a bu davaya katılmak için göstereceği iyi niyet nedeniyle bir çek vereceğini açıkladı.

British Airways'in başı dertte

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Demekki uygar geçinen bu ülkelerde bile ADALET RÜŞVET İLE SATIN ALINABİLİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000