21 Temmuz 2022, Perşembe 18:14:48

British Airways Pilot Arıyor

Avrupa'da yaşanan personel sıkıntısı nedeniyle hava yolu şirketleri zor bir dönemden geçerken, geleceğe dair yapılanmayı da ihmal etmiyor. İngiltere'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi British Airways pilot alımı yapacağını duyurdu.
  • Yanlız BA bile pilot aramaya başladıysa işler fena kızışacak. Bırak pilotu bagaj görevlisi olarak bile gidilir.
  • Turk pilotlarin ingizlicesi 0. Başvuru zaman kaybi olur
  • Burada surekli pilotlara kin kusan ve "gidin de gorelim" diyen ama görevi chicken or pasta demekten öte geçmeyen kabin memurları bize akıl vereceğine kendileri yurtdisina gitsinler de görelim. Pilotlardan giden çok oldu ve olacak. Siz bize akıl vermeyi bırakın. Gidebiliyorsaniz siz gidin biz de görelim. Biz zaten gidebiliyoruz bebegim
  • Tkdan al istedigin kadar hetkes cikmak kacmak istiyor
  • Merhaba Sevgili Kaptanlarım. İşte size beklediğiniz fırsat! Beğenmediğiniz, bir türlü hak ettiğiniz maaşları alamadığınızı binlerce defa burdan duyurdunuz. Lütfen sevdirip gidebilirsiniz… Her defasında THY ailesinden kendinizi ayırıp biz olmasak hiç biriniz bişey olamazsınız diyorsunuz ya işte size fırsat. Bu sefer de ben diyorum yallah BA’ya. Bakalım siz orda ne halt yiyebilceksiniz.
  • Ama helal olsun hem ucup hem bos muhabbet iyi buluyorsunuz helallll olsunnn aslanlarimaa
  • BIZIM KAPTANLAR BASVURSUN TABI INGILIZCELERI YETERSE
  • Alın size fırsat. Bu sayfalardan memleketime, şirketlerine kin ve nefret kusan söven silen Batı artığı ve hayranı havacı görünenler alın size fırsat. Hadi buyrun bi cv de siz gönderin. Rahat edersiniz. Bir görün BA nin kaç bucak oldupunu.
  • Şimdi bir sürü pilot arkadaş hücum edecek bu ilana eminim ama I have to remind you that an excellent command of English is a must ladies and gentleman. So it will just remain as a sweet dream for many of you out there... Siz boşverin aslanlarım, Türkiye'de devam. İyi akşamlar TK1985, radarda tanımlandınız efendim, iyi uçuşlar.
  • Kurulu duzenimiz olmasaydi giderdik.

Avrupa'da yaşanan personel sıkıntısı nedeniyle hava yolu şirketleri zor bir dönemden geçerken, geleceğe dair yapılanmayı da ihmal etmiyor. İngiltere'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi British Airways pilot alımı yapacağını duyurdu.

British Airways tarafından yapılan açıklamada, "Covid sonrası iyileşmemize devam ederken, 2023 ve sonrası için bize katılacak uygun nitelikli pilotlar arıyoruz" denildi.

Şirketin, ikinci pilot alımı yapacağı ve bu pilotların Airbus A350, A320 NEO ve Boeing 787 Dreamliner tipi uçaklarda görevlendireceği belirtildi.

Söz konusu ilan 21 Ağustos 2022 tarihine kadar açık olacak.

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

British Airways Pilot Arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

BA ~ 2 yıl önce
Yanlız BA bile pilot aramaya başladıysa işler fena kızışacak. Bırak pilotu bagaj görevlisi olarak bile gidilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zero ~ 2 yıl önce
Turk pilotlarin ingizlicesi 0. Başvuru zaman kaybi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Business Pilot ~ 2 yıl önce
Burada surekli pilotlara kin kusan ve "gidin de gorelim" diyen ama görevi chicken or pasta demekten öte geçmeyen kabin memurları bize akıl vereceğine kendileri yurtdisina gitsinler de görelim. Pilotlardan giden çok oldu ve olacak. Siz bize akıl vermeyi bırakın. Gidebiliyorsaniz siz gidin biz de görelim. Biz zaten gidebiliyoruz bebegim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tkya bak ~ 2 yıl önce
Tkdan al istedigin kadar hetkes cikmak kacmak istiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ground staff TGS ~ 2 yıl önce
Merhaba Sevgili Kaptanlarım. İşte size beklediğiniz fırsat! Beğenmediğiniz, bir türlü hak ettiğiniz maaşları alamadığınızı binlerce defa burdan duyurdunuz. Lütfen sevdirip gidebilirsiniz… Her defasında THY ailesinden kendinizi ayırıp biz olmasak hiç biriniz bişey olamazsınız diyorsunuz ya işte size fırsat. Bu sefer de ben diyorum yallah BA’ya. Bakalım siz orda ne halt yiyebilceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana good boy ~ 2 yıl önce
Ama helal olsun hem ucup hem bos muhabbet iyi buluyorsunuz helallll olsunnn aslanlarimaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇAwDAR ~ 2 yıl önce
BIZIM KAPTANLAR BASVURSUN TABI INGILIZCELERI YETERSE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cavdar ekmegi ~ 2 yıl önce
Sizin gibi Yabanci ozentisi devsirmeler basvurursa daha hayirli olur Turk Havaciliginin kalitesi artar hic degilse.
Capulcu bir km ~ 2 yıl önce
Bu yorumu baskasi yazmis olamaz
Ha ha ~ 2 yıl önce
Turk havaciliginin kalitesi geriye senin gibi cavdar ekmekleri kalinca mi artacak asker kokenli? Nasil da asker kokunu aldim ama haki atletin kokuyor cunku
Speedbird ~ 2 yıl önce
Alın size fırsat. Bu sayfalardan memleketime, şirketlerine kin ve nefret kusan söven silen Batı artığı ve hayranı havacı görünenler alın size fırsat. Hadi buyrun bi cv de siz gönderin. Rahat edersiniz. Bir görün BA nin kaç bucak oldupunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 2 yıl önce
Yakın zamanda Avrupa ve Amerika’da kabul alan birçok Türk pilot tanıdığım var. Herkesi kendiniz gibi liyakatsiz THY’den başka bir yerde çalışma imkanı olamayan insanlar zannetmeyin.
Nefret ~ 2 yıl önce
Ne nefret varmış be.
Roger that. ~ 2 yıl önce
Şimdi bir sürü pilot arkadaş hücum edecek bu ilana eminim ama I have to remind you that an excellent command of English is a must ladies and gentleman. So it will just remain as a sweet dream for many of you out there... Siz boşverin aslanlarım, Türkiye'de devam. İyi akşamlar TK1985, radarda tanımlandınız efendim, iyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wayy be ~ 2 yıl önce
Seninde ne bos vaktin varmis yazacak
Güzel kardesim ~ 2 yıl önce
Adam ingilterede oturum hakkı istiyor ve sen ingilizceye mi takıldın? Pasaportunu kimse tanımıyor biraz bu konuyu da o güzel ingilizcenle anlatsana
Kurulu Duzen ~ 2 yıl önce
Kurulu duzenimiz olmasaydi giderdik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puhhah ~ 2 yıl önce
Vizyonsuzlukta son nokta. Comfort zone dayim demiyorsun da kurulu duzen diyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000