11 Haziran 2010, Cuma 08:41:31

British Airways CEO'su şaşırttı!

İngiliz havayolları şirketi British Airways’in (BA) CEO’su Willie Walsh’un 334 bin sterlinlik (487 bin dolar) bonusu reddettiği açıklandı.
  • buna sasirtma denmez buna gercek meslek aski derler bence basliginizi degisseniz ii olacak!!! Kisisel cikarlarin olmadigi bir ortamda calisyor adam ve bunu gayet ii bir sekilde gosdermis ayrica kendisinin de sirkete nasil bagimligini oldugunu butun sirket calisanlarina gosdermis.

BA’in yıllık raporunda, uzun zamandır grevdeki kabin ekibi sorunuyla uğraşan Walsh’un, hisse seneti olarak alabileceği bonusunu geri çevirdiği açıklandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; British Airways’de ikinci yılını geride bırakan Walsh’un yıllık maaşı 735 bin sterlin. Walsh, geçen yıl BA’in maliyet tasarrufu önlemlerini uygulamaya başlamasından sonra bir aylık ödemesini bırakıp 674 bin sterlin almıştı. BA’in, bu yıl 22 seferde grev yapan uçuş görevlileri, çarşamba günü grevi sona erdirdi. Ama bu yaz tekrar greve gidebilirler. BA kabin görevlilerini temsil eden sendika ise yaptığı açıklamada Walsh’un bu yıl bonus alması durumunda gürültü kopabileceğini belirtmişti. Uzun zamandır devam eden anlaşmazlık havayolu şirketine 150 milyon sterline mal oldu. Geçen yıl kasım ayında şirket, kabin ekibinin maaşlarını ve personel alımını düşürme önlemleriyle bir yılda 62.5 milyon sterlinlik tasarruf yaptı.

 

British Airways CEO'su şaşırttı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
buna sasirtma denmez buna gercek meslek aski derler bence basliginizi degisseniz ii olacak!!! Kisisel cikarlarin olmadigi bir ortamda calisyor adam ve bunu gayet ii bir sekilde gosdermis ayrica kendisinin de sirkete nasil bagimligini oldugunu butun sirket calisanlarina gosdermis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000