19 Nisan 2010, Pazartesi 16:49:32

BRITISH AIRWAYS AB'DEN DESTEK İSTEDİ

İngiliz Havayolu şirketi British Airways, volkanik kül bulutunun verdiği zararı tazmin etmek üzere, Avrupa Birliği’nden (AB) mali kurtarma paketi istedi.
  • Hiç İngilizlerle iş yaptınız mı bilmiyorum ama inciğini cinciğini çıkarırlar herşeyin. Mukavelede ne hakları varsa sonuna kadar da alırlarö hatta bedavaya getirirlerse idealdir onlar için. Zaten öyle bir hava yaratıyorlar ki sanki onların olmasını istediğini yapmamak gariplik. Ne ali cengiz oyunları oynarlar bir bilseniz. British Airways'in Qantas misyonu bitti, İberia'ya geçtiler. Bakalım daha kaç can simidine daha ihtiyaçları var.
  • Bu İngilizler kendilerini Avrupa'nın Amerikalısı sanıyorlar. Schengen vizesini kabul etmezler, Euro yu kabul etmezler ama iş sıkışınca yardım isterler. AB mi? Gerçekten hepsi kahrolsun bunların. Bunlar daha iyi günleri bunların. Daha ne felaketlerle karşılaşacaklar.. Göreceğiza hepsini...
  • olayları nasıl da kendi işine gçre yorumluyorr
  • Ya bu ingilizler de hep kendine çalışıyor, uyanıklar sanki bir tek onlar zarar ediyor,
British Airways, kül bulutunun havasahasını kapaması nedeniyle gerçekleştiremediği uçuşlar nedeniyle, İzlanda’daki yanardağın patladığı geçen haftadan buyana her geçen gün 30 milyon dolar zarar ettiği bildirdi.

Şirketin üst yöneticisi Willie Walsh, içinde bulundukları durumun olağanüstü bir durum olduğunu belirtirken, diğer Avrupa havayolu şirketlerinin de hem hükümetleri, hem de AB’den mali destek istediklerini söyledi.

Walsh, bunun örneğinin daha önce de yaşandığı belirterek, 11 Eylül 2001 olaylarının ardından, benzer tazminat ödemelerinin olduğunu hatırlattı.

İzlanda’daki yanardağın püskürttüğü kül yüzünden oluşan kül bulutunun havayollarına maliyetinin, günlük 200 milyon doları aşarak 250 milyon dolara ulaştığı bildirilmişti.
BRITISH AIRWAYS AB'DEN DESTEK İSTEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hiç İngilizlerle iş yaptınız mı bilmiyorum ama inciğini cinciğini çıkarırlar herşeyin. Mukavelede ne hakları varsa sonuna kadar da alırlarö hatta bedavaya getirirlerse idealdir onlar için. Zaten öyle bir hava yaratıyorlar ki sanki onların olmasını istediğini yapmamak gariplik. Ne ali cengiz oyunları oynarlar bir bilseniz. British Airways'in Qantas misyonu bitti, İberia'ya geçtiler. Bakalım daha kaç can simidine daha ihtiyaçları var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu İngilizler kendilerini Avrupa'nın Amerikalısı sanıyorlar. Schengen vizesini kabul etmezler, Euro yu kabul etmezler ama iş sıkışınca yardım isterler. AB mi? Gerçekten hepsi kahrolsun bunların. Bunlar daha iyi günleri bunların. Daha ne felaketlerle karşılaşacaklar.. Göreceğiza hepsini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olayları nasıl da kendi işine gçre yorumluyorr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya bu ingilizler de hep kendine çalışıyor, uyanıklar sanki bir tek onlar zarar ediyor,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000