16 Nisan 2010, Cuma 07:36:18

Branson'ın su altında uçuş keyfi...

Göklerin İngiliz fatihi, Virgin Atlantic'in sahibi milyarder Sir Richard Branson'un su uçağıyla yaptığı sualtı keyfi objektife böyle yansıdı.
  • kendisi gerçekten takdir edilecek biri...özellikle göbeğini kaşıyan,gözünu para bürümüş,personelinin üç kuruşuna göz diken Türk patronlarının kendisinden öğrenecek çok şeyleri var... kendisi ofisinin anahtarını yanında taşımıyor ve ofise bir çalışanı gelene kadar kapıda bekliyor,kimseyi birlerlerde bekletmemek için çöför kullanmıyor....
  • Richard Branson inanılmaz biri, ticari zekasına da hayranım. Ondan öğrenilecek çok şey var. Yarın öbür gün bu servisleri pazarlamaya da başlar.

Üç yolcu kapasiteli inanılmaz su uçağına suyun altında rahat edebilmek için dalış kıyafetleriyle biniliyor. Ama yüzmeye gerek yok. Oturuyorsunuz ve uçak sizi su altında dolaştırıyor.

Türünün tek örneği olan uçak, normal uçaklardan farklı olarak su altına dalmak ve orada kalabilmek için kanatlarını kullanabiliyor.

Branson, "Bu su altında da uçabilen bir uçak gibi" diyor.

Dünyanın en zengin 212. kişisi olan Branson, kameraların Karayipler'deki sahibi olduğu Necker Adası'nda uçakla yaptığı dalışı görüntülemesine izin verdi.

Branson'ın su altında uçuş keyfi...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kendisi gerçekten takdir edilecek biri...özellikle göbeğini kaşıyan,gözünu para bürümüş,personelinin üç kuruşuna göz diken Türk patronlarının kendisinden öğrenecek çok şeyleri var... kendisi ofisinin anahtarını yanında taşımıyor ve ofise bir çalışanı gelene kadar kapıda bekliyor,kimseyi birlerlerde bekletmemek için çöför kullanmıyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Richard Branson inanılmaz biri, ticari zekasına da hayranım. Ondan öğrenilecek çok şey var. Yarın öbür gün bu servisleri pazarlamaya da başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000