14 Şubat 2014, Cuma 10:06:29

BÖYLE DEMO FİLMİ GÖRÜLMEDİ

Yeni Zelanda Havayolları muhtemel bir kaza anından yolcularının hayatını kurtarmak için yeni bri demo filmi hazırladı. Şirket, yeni demo filminde seksi mankenler rol aldı.
  • Kızların hoşluğu kişileri demoyu izlemekten alakoyabilir. THY türbanlı ve çarşaflı hanımlar kullanırsa bu sorun hallolur. THY'ye de yakışır.
  • Cabin crew ;bence gayet basarili en azindan Demo izlemeyen Yolcular en azindan bunu izlerler darisi Bizim herseyden kisan antalyadaki Charter hava sirketlerinin basina demoda Bile Kabin Hizmetleri müdürünün sesi var sasilacak Sey dogrusu saygilar CAI 787
  • Air new zeland bu safety video olayinda bi ikon zaten.. sasirmadim cok guzel ve basariki olmus.. bizimde tek duzelikten cikmamiz gerekmiyormu sizce?
  • gayet başarılı vede yaratıcı darısı THY ye artık =)
  • Papazlara İncil mi okutsalardı :)))
  • Amac ucakta acil durumlarda ne yapilmasi gerektiginde dikkat cekmek... ve bence basarmisa benziyorlar! ;)
  • Kimileri tanıtım için dünya yıldızlarına milyonlarca dolar akıtır, bazıları çok daha düşük bütçelerle dünyada haber olur. İşte bu vizyon farkıdır. Adamlar hosteslerin etek boyu, ruju, ojesi ile uğraşmak yerine, bunları planlayarak daha başarılı oluyorlar işte.
  • Cennetin kapıları açık kalmış bu kızlarda ordan kaçmış sanırım
  • Kia Ora sister...Choice....New Zealand is the best! Haka....

Yeni Zelanda Havayolları muhtemel bir kaza anından yolcularının hayatını kurtarmak için dünyanın en seksi mankenlerinden yardım aldı. Şirket, yolcuların acil durumda ne yapacaklarını daha iyi anlatmak için Sports Illustrated dergisinin kızlarına başvurdu.

FEMİNİSTLERİN ŞİMŞEKLERİNİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Daha yayınlandığı gün Yeni Zelandalı feministlerin şimşeklerini üzerine çeken 'acil durumda alınacak tedbirler' filminde, Sports Illustrated dergisinin bikinili kızları, beyaz kumlarda ve muhteşem bir güneşin altında, muhtemel bir acil durumda neler yapılacaklarını uygulamalı olarak anlatıyorlar.

EMNİYET KEMERİNİ BİKİNİLİ KIZLAR ANLATIYOR

Bikinili kızlar uçaktaki emniyet kemerinin nasıl bağlanıp, oksijen maskesinin nasıl takılacağını anlatırken, kumsaldaki kızları gören yerli erkekler de teknenin içinde 'uçak düşerken nasıl pozisyon alınacağını' gösteriyor.

Havayolu yetkilileri filmin yolcuların dikkatini çekerek nihai amacına hizmet edeceğine yüzde yüz inandıklarını söylüyor. (Vatan)

BÖYLE DEMO FİLMİ GÖRÜLMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Demo ~ 10 yıl önce
Kızların hoşluğu kişileri demoyu izlemekten alakoyabilir. THY türbanlı ve çarşaflı hanımlar kullanırsa bu sorun hallolur. THY'ye de yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cabin crew ;bence gayet basarili en azindan Demo izlemeyen Yolcular en azindan bunu izlerler darisi Bizim herseyden kisan antalyadaki Charter hava sirketlerinin basina demoda Bile Kabin Hizmetleri müdürünün sesi var sasilacak Sey dogrusu saygilar CAI 787

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAI 777 ~ 10 yıl önce
kimsin sen?
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Air new zeland bu safety video olayinda bi ikon zaten.. sasirmadim cok guzel ve basariki olmus.. bizimde tek duzelikten cikmamiz gerekmiyormu sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarılı ~ 10 yıl önce
gayet başarılı vede yaratıcı darısı THY ye artık =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel olmuş.. ~ 10 yıl önce
Papazlara İncil mi okutsalardı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Münih ~ 10 yıl önce
Amac ucakta acil durumlarda ne yapilmasi gerektiginde dikkat cekmek... ve bence basarmisa benziyorlar! ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyon ~ 10 yıl önce
Kimileri tanıtım için dünya yıldızlarına milyonlarca dolar akıtır, bazıları çok daha düşük bütçelerle dünyada haber olur. İşte bu vizyon farkıdır. Adamlar hosteslerin etek boyu, ruju, ojesi ile uğraşmak yerine, bunları planlayarak daha başarılı oluyorlar işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cennetin kapıları açık kalmış bu kızlarda ordan kaçmış sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kia Ora ~ 10 yıl önce
Kia Ora sister...Choice....New Zealand is the best! Haka....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000