31 Ağustos 2018, Cuma 16:07:40

Boydak'ın jeti pistten çıktı

TMSF'nin el koyduğu Boydak'a ait Cessna Sovereign tipi uçak Bulgaristan'da pistten çıktı.
  • yahu millet kafayı yemiş..altı üstü bir pistten çıkma haberi haberde yazmayan bilgiler ışığında yok kaptan 8000 h uçmuş yok ingilizce bilmiyormuş da sınavlarını kopya çekerek geçmiş yok eski karacı yeni havacıymış yok cessna arıza yapmazmışşş gulermisin ağlarmısın :)hakkaten ne kadar saçma bir toplum olduğumuzun kanıtı su ufacık haberde gizli ustelik havacılık gibi özel ve kısıtlı bir sektörde bile millet birbirinin arkasından ne kuyular kazmaya çalışıyor belli değil..herkese emniyetli uçuşlar Dipnot: elime ulaşan son bilgilere göre pistten çıkan Cessna insansız mış kaptan filan yokmuş yersen tabii :)
  • 9 tipte,8000h. uçan pilot ! her sene şirket mi değiştirerek,dolaşıp durmuş?
  • Uçağın kaptanı uzun yıllar business jette uçan tecrübeli, bilgili, saygın bir abimizdir, karacı değildir, asker değildir. Kazanın pilottan kaynaklanmadığına emin olabilirsiniz. Arada oluyor böyle şeyler işte, herkesin başına gelebilir.
  • Gecmiş olsun diyecem ama normal sınavları nasıl gectiği belli olmayan ingilizce maduru zafer h. Varsa pilot olarak herşey mümkün :)
  • Birisi cikmis ayda maksimum 60 saat ucan adamlara 10 gun arka arkaya ucuyorlar demis digeri de cikmis defalarca kotu kosullarda inebilen pilotlara cavok ve ruzgarsiz havada pistten ciktigi icin pilotaj hatasi demis. Cunku bu ucaklar ariza yapmaz... Insanin cahillik karsisinda bazen nutku tutuluyor..
  • Geçmiş olsun, Allah korusun sevgili abim.
  • Çok geçmiş olsun....
  • Çok geçmiş olsun. Pilotların tecrübeleri büyük bir sıkıntıyı engelledi. Çok şükür ekip iyimiş
  • Geçmiş olsun kardeşim...
  • TMSF deki uçağı kim kullanıyor?

Airporthaber'in edirdiği bilgiye göre, Boydak Holding işletmesindeki TC-OYD kuyruk tescilli uçak Bulgaristan'da pistten çıktı.

Kazakistan'ın başkenti Astana'dan gelen ve Bulgaristan'daki Burgaz Havalimanı'na indikten sonra uçağın kontrolden çıkarak pisti terkettiği öğrenildi. 

Uçakta yolcu olmadığı ve iki pilotun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Uçağın Burgaz Havalimanı'ndan yolcu alacağı ve Rusya'nın Novosibirsk kentine hareket edeceği belirtildi.

Bu arada olay sırasında havaalanı kısa süreliğine uçuşlara kapatıldı.

Airporthaber.com

Boydak'ın jeti pistten çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

boeingci mümtaz ~ 6 yıl önce
yahu millet kafayı yemiş..altı üstü bir pistten çıkma haberi haberde yazmayan bilgiler ışığında yok kaptan 8000 h uçmuş yok ingilizce bilmiyormuş da sınavlarını kopya çekerek geçmiş yok eski karacı yeni havacıymış yok cessna arıza yapmazmışşş gulermisin ağlarmısın :)hakkaten ne kadar saçma bir toplum olduğumuzun kanıtı su ufacık haberde gizli ustelik havacılık gibi özel ve kısıtlı bir sektörde bile millet birbirinin arkasından ne kuyular kazmaya çalışıyor belli değil..herkese emniyetli uçuşlar Dipnot: elime ulaşan son bilgilere göre pistten çıkan Cessna insansız mış kaptan filan yokmuş yersen tabii :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herhalde, ~ 6 yıl önce
9 tipte,8000h. uçan pilot ! her sene şirket mi değiştirerek,dolaşıp durmuş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyle degil ~ 6 yıl önce
Kardesim birsey bilmeden konusma olur mu? 8 bin saati business’ta ucabilmen icin 15-20 yil ucman gerekir.
biz, ~ 6 yıl önce
neyin ne olduğunu iyi biliriz.flight engineer görevini de yapmış mi? sen neyin ne olduğunu bilmeden yorum yapma....kardeş...............
geçmiş olsun ~ 6 yıl önce
Uçağın kaptanı uzun yıllar business jette uçan tecrübeli, bilgili, saygın bir abimizdir, karacı değildir, asker değildir. Kazanın pilottan kaynaklanmadığına emin olabilirsiniz. Arada oluyor böyle şeyler işte, herkesin başına gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 6 yıl önce
Gecmiş olsun diyecem ama normal sınavları nasıl gectiği belli olmayan ingilizce maduru zafer h. Varsa pilot olarak herşey mümkün :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes burada bilirkisi olmus ~ 6 yıl önce
Birisi cikmis ayda maksimum 60 saat ucan adamlara 10 gun arka arkaya ucuyorlar demis digeri de cikmis defalarca kotu kosullarda inebilen pilotlara cavok ve ruzgarsiz havada pistten ciktigi icin pilotaj hatasi demis. Cunku bu ucaklar ariza yapmaz... Insanin cahillik karsisinda bazen nutku tutuluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun, Allah korusun sevgili abim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 6 yıl önce
Çok geçmiş olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Çok geçmiş olsun. Pilotların tecrübeleri büyük bir sıkıntıyı engelledi. Çok şükür ekip iyimiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekip, ~ 6 yıl önce
iyi olduğu çok sevindirici.geçmiş olsun.ne gibi büyük tecrübeyle olayı engellemisler .hata ucaktamiymis.
Air ~ 6 yıl önce
Herhangi bir arıza yoksa. Genelde piste sığmayan uçağın sorumlusu pilottur.eğer bir lastik patlaması yada kumanda arızası olmadıysa ki olsa haberde olurdu herhalde. O engin tecrübeleriyle niye pistte tutamamışlar uçağı demek lazım.öz leştiri yapalım ki bir daha böyle olaylar yaşamamak için önlem alınsın.sorun arıza ise daha iyi bakim.pilotajsa daha çok eğitim ve daha hassas seçim yapılsın.
~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun kardeşim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKLI ~ 6 yıl önce
TMSF deki uçağı kim kullanıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000