24 Ağustos 2017, Perşembe 11:56:56

Borajet'te küçülme devam ediyor

Türkiye'nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet'te yapılanma süreci kapsamında işten çıkarmalar devam ediyor.
  • Baran bey, şirketi aldığın ilk personel toplantısını hatırlaaaaaa.... benim işim beyaz yakalılarla demiştin hiç birinizin burnu kanamayacak. Şirketlerimin hangisinde isterseniz geçiş yapabilirsiniz demiştiniz. Bukadarda değil zordanolan varsa gelsin borçlarını kapatalım yardım edelim. Bizde o an dedikki helal olsun adam gibi adam... Ama sen neyaptın herzi işten çıkarttın. Ne yaptın alacaklarını vermeden iki bayramıda çalışanlarına zehir ettin. Ne yaptın daha ne yapabilirsinki. Ha gösteriş için pazar kapattın.. Hak tecelli edecek birgin. Bir an önce umarım en azından şunu yaparsın. Tazminatlarımızı ödersin.
  • Bayram hediyenizi yarın E kapısından alacaksınız. Burası bir devrin battığı yerdir. Selametle...
  • Lutfen toplanalım gosterı yapalım rezil edelim bu adam?!ı
  • Tüm yerel televizyonlar ve gazeteleri davet edelim basın toplantısı ve gosterimizi yapalim
  • BEYLER BAYANLAR CİDDİ ANLAMDA BİŞELER YAPMANIN ZAMANI GELDİ HALEN NEYİ BEKLİYORUZ VERMİYOLAR ANLAMİYOMUSUNUZ BAKIN EN ETKILI YÖNTEM TOPLANALİM GİDELİM SBK NİN ÖNÜNE PROTESTO EDELİM..PARAMIZI ALANA KADAR SBK NİN ÖNÜNDEN AYRİLMAYALİM TÜM TÜRKİYEYE REZİL EDELİM... GARİBAN DOSTU OLMADIĞINI AKSİNE HAİN SAKTEKAR BİRİ OLDUĞU HERKEZ BİLSİN... VARMİSINIZ ....
  • Arkadaslar tazminatlar yatmiycak. Hala neyin pesindesiniz.Allah a havale edin er gec yerini bulur.
  • Allah helak etsin colugumun cocugumun riskini vermeyen insanlari...
  • Biz simdi ne yapsak,kendimizi parçalassak.köprüden atsak ta bu adam yine kendi bildiğini okuyor,okuyacak sadece ben bunu diyorum ,eğer zor durumdaysa umarım düzelir bizde rahatlariz inşallah,Yok eğer kasten vermiyorsa ALLAH imdan diliyorum bir metre kefen kumaşa muhtaç olur hem kendisi hemde yalakalik yapan yaltakci hemde calisanlari ve gavur ortağı ,başkada şuanda elimden gelen bir şey yok ALLAH a havale ettim en iyi adalet ondadir.
  • En guzel gunlerimizi gecirdigimiz ailemiz olarak gordugumuz guzelim sirketi hesapta batmaktan kurtarmak icin aldin.Ben fakir fukara babasiyim alirim sirketleri parlatirim herkesin maasina zam derken isine son verdin.1000 saat ucurtma ucursan tip parasi almayan sirkete kac bin saat ucus ile senin yuzunden 25000 euro tip parasi vermek zorunda kaldim.Alacagim var onu alip biraz olsun kendimi toparlama istegimi sirketi kucultup cebine sokarak elimden aldin.Bu kadar insani sokaga atip,caresiz birakip hala en yardim sever is adami diye ortalikta geziyorsan,sen cidden ilac sektorunde cok iyisin,dunyanin en iyi unutkanlik ilacini bulmussun ve gun asiri kullaniyorsun.Keske hep o ovunerek anlattigin fakir ama gururlu ayakkabi boyacisi olarak kalsaymissin.
  • Beyler tazminatlari beklemeyin bu Kasım ayı diyolar sbk dan haberiniz olsun... arkadaşlar hepimiz toplanalim gidelim sbk ya grev yapalım başka çaresi yok bu işin. .

Türkiye'nin ilk ve tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet'te yapılanma süreci kapsamında işten çıkarmalar devam ediyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında uçuş faaliyetlerini durduran havayolu şirketi, uzun süredir daha önceden bilet satılan yolcuların mağdur olmaması için operasyonlar yürütüyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 2016 yılının Aralık ayında Sezgin Baran Korkmaz'ın sahibi olduğu SBK Holding tarafından satın alınan Borajet, dün 24 personeliyle daha yollarını ayırdı. İş akdi feshedilen personelin bir kısmının 7 Eylül, bir kısmının da 30 Eylül'de şirketle ilişiğinin kesileceği öğrenildi. Son işten çıkarmalarla birlikte Borajet'te yaklaşık 30 civarında personel kaldığı ifade edildi.

Borajet tarafından daha önceden yapılan açıklamada, "Borajet Havayolları SBK Holding bünyesine devredilmesinin ardından dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak İstanbul 3. Havalimanı'na çok daha güçlü olarak hizmet verme hazırlığını sürdürmektedir" denilmişti.

Öte yandan Borajet filosunda bulundurduğu Bombardier Global Express XRS ile business jet faaliyetlerine ise devam ediyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

Borajet'te küçülme devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Adalet elbet birgün tecelli edecek ~ 7 yıl önce
Baran bey, şirketi aldığın ilk personel toplantısını hatırlaaaaaa.... benim işim beyaz yakalılarla demiştin hiç birinizin burnu kanamayacak. Şirketlerimin hangisinde isterseniz geçiş yapabilirsiniz demiştiniz. Bukadarda değil zordanolan varsa gelsin borçlarını kapatalım yardım edelim. Bizde o an dedikki helal olsun adam gibi adam... Ama sen neyaptın herzi işten çıkarttın. Ne yaptın alacaklarını vermeden iki bayramıda çalışanlarına zehir ettin. Ne yaptın daha ne yapabilirsinki. Ha gösteriş için pazar kapattın.. Hak tecelli edecek birgin. Bir an önce umarım en azından şunu yaparsın. Tazminatlarımızı ödersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaşlar ~ 7 yıl önce
Bayram hediyenizi yarın E kapısından alacaksınız. Burası bir devrin battığı yerdir. Selametle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 7 yıl önce
Neden bole soledin bi bilgi miı var kardesim
Bı an evvel ~ 7 yıl önce
Lutfen toplanalım gosterı yapalım rezil edelim bu adam?!ı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdan ve vicdansizlik ~ 7 yıl önce
Tüm yerel televizyonlar ve gazeteleri davet edelim basın toplantısı ve gosterimizi yapalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSİMSİZ KAHRAMAN ~ 7 yıl önce
BEYLER BAYANLAR CİDDİ ANLAMDA BİŞELER YAPMANIN ZAMANI GELDİ HALEN NEYİ BEKLİYORUZ VERMİYOLAR ANLAMİYOMUSUNUZ BAKIN EN ETKILI YÖNTEM TOPLANALİM GİDELİM SBK NİN ÖNÜNE PROTESTO EDELİM..PARAMIZI ALANA KADAR SBK NİN ÖNÜNDEN AYRİLMAYALİM TÜM TÜRKİYEYE REZİL EDELİM... GARİBAN DOSTU OLMADIĞINI AKSİNE HAİN SAKTEKAR BİRİ OLDUĞU HERKEZ BİLSİN... VARMİSINIZ ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dersu Uzala ~ 7 yıl önce
Arkadaslar tazminatlar yatmiycak. Hala neyin pesindesiniz.Allah a havale edin er gec yerini bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 7 yıl önce
Allah helak etsin colugumun cocugumun riskini vermeyen insanlari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdan ve vicdansizlik ~ 7 yıl önce
Biz simdi ne yapsak,kendimizi parçalassak.köprüden atsak ta bu adam yine kendi bildiğini okuyor,okuyacak sadece ben bunu diyorum ,eğer zor durumdaysa umarım düzelir bizde rahatlariz inşallah,Yok eğer kasten vermiyorsa ALLAH imdan diliyorum bir metre kefen kumaşa muhtaç olur hem kendisi hemde yalakalik yapan yaltakci hemde calisanlari ve gavur ortağı ,başkada şuanda elimden gelen bir şey yok ALLAH a havale ettim en iyi adalet ondadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SBK ~ 7 yıl önce
En guzel gunlerimizi gecirdigimiz ailemiz olarak gordugumuz guzelim sirketi hesapta batmaktan kurtarmak icin aldin.Ben fakir fukara babasiyim alirim sirketleri parlatirim herkesin maasina zam derken isine son verdin.1000 saat ucurtma ucursan tip parasi almayan sirkete kac bin saat ucus ile senin yuzunden 25000 euro tip parasi vermek zorunda kaldim.Alacagim var onu alip biraz olsun kendimi toparlama istegimi sirketi kucultup cebine sokarak elimden aldin.Bu kadar insani sokaga atip,caresiz birakip hala en yardim sever is adami diye ortalikta geziyorsan,sen cidden ilac sektorunde cok iyisin,dunyanin en iyi unutkanlik ilacini bulmussun ve gun asiri kullaniyorsun.Keske hep o ovunerek anlattigin fakir ama gururlu ayakkabi boyacisi olarak kalsaymissin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSİMSİZ KAHRAMAN ~ 7 yıl önce
Beyler tazminatlari beklemeyin bu Kasım ayı diyolar sbk dan haberiniz olsun... arkadaşlar hepimiz toplanalim gidelim sbk ya grev yapalım başka çaresi yok bu işin. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ne demek ~ 7 yıl önce
Grev olmaz o .Grev çalışırken yapılır...Onun adı ne olabilir acaba ?
İSİMSİZ KAHRAMAN ~ 7 yıl önce
KARDESİM SBK BİZİM PARALARI VERMİYOR ANLADİNMİ ŞİMDİDE KASIM DİYOR LAF CAMBAZLİGİ YAPMA ... BİŞELER YAPALIM ARTIK ANLADİNMİ HEP BİRLİKTE SBK YA GİDELİM TOPLUCA HAKKIMIZI ALANA KADARDA ORDAN AYRİLMAYALİM ANLADİNMİ ŞİMDİ NEDEMEK İSTEDİĞİMİ.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000