07 Şubat 2017, Salı 11:50:00

Borajet'te bir devir sona eriyor

Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı vekili ve Genel Müdürü Fatih Akol, bugün itibariyle görevini anlaşmalı olarak sona erdirdi.
  • Kölnden Edremite ucuslar olacak mi bu yaz ?
  • Borajet bilet fiyatlari
  • topal sıra sende nasıl rahat uyuyabılıyomusun hıc sanmam can şaşmaz gelıyo gunlerın sayılı
  • Şirkette aynı işi yapıp da farklı ücret alanların durumu ne olacak inşallah yeni yönetim ücret politikasını gözden geçirir.
  • Önce düzgün çalışan bir web sitesi yapsınlar. Gördüğüm en amatör site. Üstelik çoğu zaman çalışmıyor. Combo kutucukları dolmuyor. Sorun sorun sorun...
  • anlaşmalı ayrıldı ne demek?? yani parasını verip gönderdiler gibi birşeymi?işçi çıksa tazminatını vermemek için 45 takla atarlar halbuki
  • Şirketin çaycısı değişse altına 100 tane yorum girilir. Koca Genel Müdür değişmiş tık yok. Teknik tarafı eğlenceden mahrum bırakıyorsunuz, tek haber kaynağımız olan airport haberi yeşillendirirseniz seviniriz. 1-Yeni genel müdür kim? 2-Teknikte ne gibi değişiklikler olacak? 3-Uçak tipi değişecek mi? Bu üçünü istiyorum, süreniz başladı.
  • Birşeyler düzelmeye başlıyor sanırım.Temizliğe doğru adamdan başlamışlar.
  • Hic bir havacilik deneyimi olmayan, profesyonel kadrolari radyo dj'lerine birakan GM olamaz zaten olmamali da. Havayolu yonetmek o kadar basit degil, radyo yonetmeye benzemez.
  • Teknik te koltuk ve cep dolduranlar ? Bunlara sira ne zaman gelecek. Teknik isyanda

Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı vekili ve Genel Müdürü Fatih Akol, bugün itibariyle görevini anlaşmalı olarak sona erdirdi.

SBK Holding tarafından satın alınan Borajet Havayolları’nda sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. İşadamı Sezgin Baran Korkmaz tarafından satın alındıktan sonra yeniden yapılanma sürecine giren Borajet’in tepe ismi bugün itibariyle şirketle yollarını ayırma kararı aldı.

3 yılı aşkın süredir Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı vekilliği ve genel müdürlüğü görevini yürüten Fatih Akol, yeni yönetimle el sıkışarak görevini bıraktı.

Fatih Akol’un yerine birkaç isim üzerinde konuşulduğu ancak bu konuda henüz kesin bir karar verilmediği kaydedildi.

ATR’LERİ YOLLADI, EMBRAER’E DÖNDÜ

2010 yılında ATR 72-500 tipi üç uçakla bölgesel havayolu taşımacılığına başlayan Borajet Havayolları’nın 2013 yılından itibaren kaptan koltuğuna oturan Fatih Akol, radikal bir kararla filodaki ATR tipi uçakları göndererek Embraer serisi uçaklarla yola devam etme kararı almıştı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı operasyon merkezi olarak kullanan şirket Akol döneminde Adana’dan da birçok noktaya uçuş başlatmış, filosundaki uçak sayısını da 15’e, uçtuğu nokta sayısını da 80’e  çıkarmayı başarmıştı. Son olarak Fenerbahçe spor kulübüne sponsor olarak büyük sükse yapan şirket o dönem sıkça konuşulmuştu.

SBK Holding, 30 Aralık 2016 tarihinde Borajet Havayolları’nın kurucusu ve tek sahibi olan Dr.Yalçın Ayaslı’ya ait tüm şirket hisselerini satın alarak , Borajet Havayolları ve bütün İştiraklerinin sahibi olmuştu.

©AirportHaber

Borajet'te bir devir sona eriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Almanci ~ 7 yıl önce
Kölnden Edremite ucuslar olacak mi bu yaz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba yaz sezonunu görebileceklermi ~ 7 yıl önce
Borajet bilet fiyatlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teyyare ~ 7 yıl önce
topal sıra sende nasıl rahat uyuyabılıyomusun hıc sanmam can şaşmaz gelıyo gunlerın sayılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adsız ~ 7 yıl önce
Şirkette aynı işi yapıp da farklı ücret alanların durumu ne olacak inşallah yeni yönetim ücret politikasını gözden geçirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahtsız Adsız ~ 7 yıl önce
Yeni yönetim kadroyu sürekli değişiyor sen kalırsan emin ol değişir bir şeyler ve sana da yansır. İnan kötü değil iyi niyetle yazıyorum. Gelenler iyi maaşlarla geliyordur emin ol. Eski kadro kalırsa bir düzenleme olabilir, kalmayacaksa gereği de olmayacak. Gidişat kalmayacak gibi. Hakkını vererek çalışanların kalmasını ve hak ettikleri maaşları almalarını diliyorum.
Web Sitesi ~ 7 yıl önce
Önce düzgün çalışan bir web sitesi yapsınlar. Gördüğüm en amatör site. Üstelik çoğu zaman çalışmıyor. Combo kutucukları dolmuyor. Sorun sorun sorun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlaşmalı ~ 7 yıl önce
anlaşmalı ayrıldı ne demek?? yani parasını verip gönderdiler gibi birşeymi?işçi çıksa tazminatını vermemek için 45 takla atarlar halbuki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 7 yıl önce
500 bin den az aldığını sanmıyorum
bu nedir ya ~ 7 yıl önce
Şirketin çaycısı değişse altına 100 tane yorum girilir. Koca Genel Müdür değişmiş tık yok. Teknik tarafı eğlenceden mahrum bırakıyorsunuz, tek haber kaynağımız olan airport haberi yeşillendirirseniz seviniriz. 1-Yeni genel müdür kim? 2-Teknikte ne gibi değişiklikler olacak? 3-Uçak tipi değişecek mi? Bu üçünü istiyorum, süreniz başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam haklı ~ 7 yıl önce
verin çoşkuyu
007 ~ 7 yıl önce
1) Yeni genel müdür olarak iki isim öne çıkıyor, Eski bir pilot ve Boeing'de uzun yıllar pazarlama departmanında çalışan ve uzun yıllardır ABD'de yaşayan genç bir isim. 2- Teknikte alt seviye çalışanlar çok başarılı bulunuyor, onlar açısından bir sıkıntı olmayacak. Maaşlarda az bir şey düzeltme olacak ama fazla değil. Üst yönetimde deprem bekleniyor. komple değişiklik. 3- Eldeki uçaklar kalacak, avrupa uçuşları için A320 düşünülüyordu ancak boeingli yeni genel müdür gelince fiyat avantajı sağlayabileceğinden 738 ön plana çıktı.
007 ye ~ 7 yıl önce
teşekkürler bond.
Thank you 007 ~ 7 yıl önce
Sağolasın Bond kardes
soru 4 ~ 7 yıl önce
Kur ne olacak arkadaşlar bilen var mı?
USD Kuru ~ 7 yıl önce
Olması gereken değer 3,72
gününe bağlı ~ 7 yıl önce
En kötü 3.10 yapar diğer şirketleri baz alır. Büyük ihtimal 3.30 yapar, ne yardan ne serden. Ama anlaşma der ki 3,52.
Havacı ~ 7 yıl önce
Birşeyler düzelmeye başlıyor sanırım.Temizliğe doğru adamdan başlamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru Soz ~ 7 yıl önce
vesselam
Show Air ~ 7 yıl önce
Hic bir havacilik deneyimi olmayan, profesyonel kadrolari radyo dj'lerine birakan GM olamaz zaten olmamali da. Havayolu yonetmek o kadar basit degil, radyo yonetmeye benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tır ~ 7 yıl önce
Tır şirketi yönetmiş bir dönem demişlerdi. Ona da benzemez. Mal taşıma ile insan taşıma da aynı değil, artık anlamıştır belki.
Teknik ~ 7 yıl önce
Teknik te koltuk ve cep dolduranlar ? Bunlara sira ne zaman gelecek. Teknik isyanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000