04 Temmuz 2017, Salı 16:31:05

Borajet’in yenilenen uçağı geldi

Borajet, filosunda bulunan Bombardier Global Express XRS tipi business jetini yeni renklerine boyattı. Uçak, bugün Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.
  • YORUM YOK
  • Yav bende ataşehirdenn , yani arkasında esatpaşadan ev almiştim ne olscak halim ağalık falan yalan
  • Bu kadar insanin ahını aldınız nerde tazminatlar nerde insanların yatı paraları Her taafta yeni ucak alicam ucucam kacıcam diyosunuz insanları issiz bıraktınız paralarını verin sirkette 1 tane yetkili yokmu acıklama yapacak telefonlara cıkacak mail lere cevap verecek tık yok KUL HAKKI DAN KORK
  • Bu bize revamiydi...
  • Malda yalan mulkte yalan al birazda sem oyalan artik...
  • Sampiyona seker geliyor geliyor bizede bir bardal su
  • Ben dedim hangari buyutun, yakit alin cocuklar usuyor diye ancak yapmadilar. Sonunda kisin sogugunda usuyen bu cocuklari kapiya koydular bes parasiz. O bu degilde keske o televizyonuda alsaydim giderken almayi umutmusum. Neyse saglik olsun:))
  • Sbk ya güvendik , twin towers of saray dan ev aldık , kredi ödücez bari tazminatı yatır.
  • Tazminatları vermıceksen soylede dava acalım işler hızlansın
  • Şirketi alıp büyütecek diye verdi coşkuyu millete sonra ne oldu 3ay sonra kapatıyoruz dükkanı dediler siz kimi kandırıyorsunuz bu işin içinde kimbilir neler dönüyor kimlerin parmağı var sanırım şirketi zararda gösteril devletten para koparma peşindeler illaki arada birileride yiyecek bişeyler eeee bal tutan parmağını yalar ama nedense çalışanlara ne maaş ne multinet ne de çıkardıklarına haklarını verecekler bide mailde iş ahlakına uygun son güne kadar görevinizi yapın deniliyor bütün çalışanlar son güne kadar işede gitti çalıştıda şirketi benimsemişlerdi çünkü ama sbk holding iş ahlakına uygun davranıp maaş tazminat izinler harcırahlar bütün hepsinin toplamını ödemiyor

Tarifeli yolcu taşıma faaliyetlerini geçici olarak durduran Borajet, filosunda bulunan Bombardier Global Express XRS tipi business jetini yeni renklerine boyattı.

Ruag Aviation’ın Münih tesislerine gönderilen uçak, bugün Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Mercedes Brabus tasarımı olan fiber karbon teknoloji kullanılarak boyanan Global Express XRS’in kuyruğuna havayolu şirketinin sahibi olan SBK Holding’in logosu yerleştirildi.

14 yolcu kapasiteli olan uçak, dünyanın en uzun menzilli business jetlerinden biri olarak biliniyor. TC-YYA kuyruk tescilli uçağın bir önceki haline göre çok daha modern bir görünüme sahip olduğu görünüyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

TC-YYA'NIN ESKİ HALİ

TC-YYA BD-700

TC-YYA'NIN YENİ HALİ













Borajet’in yenilenen uçağı geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

UTANMADAN ~ 7 yıl önce
YORUM YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mazlum ~ 7 yıl önce
Yav bende ataşehirdenn , yani arkasında esatpaşadan ev almiştim ne olscak halim ağalık falan yalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tazminat ~ 7 yıl önce
Bu kadar insanin ahını aldınız nerde tazminatlar nerde insanların yatı paraları Her taafta yeni ucak alicam ucucam kacıcam diyosunuz insanları issiz bıraktınız paralarını verin sirkette 1 tane yetkili yokmu acıklama yapacak telefonlara cıkacak mail lere cevap verecek tık yok KUL HAKKI DAN KORK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
golf7 ~ 7 yıl önce
Bu bize revamiydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-YAB ~ 7 yıl önce
Malda yalan mulkte yalan al birazda sem oyalan artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seker ~ 7 yıl önce
Sampiyona seker geliyor geliyor bizede bir bardal su

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calendar ~ 7 yıl önce
Ben dedim hangari buyutun, yakit alin cocuklar usuyor diye ancak yapmadilar. Sonunda kisin sogugunda usuyen bu cocuklari kapiya koydular bes parasiz. O bu degilde keske o televizyonuda alsaydim giderken almayi umutmusum. Neyse saglik olsun:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ev aldık ~ 7 yıl önce
Sbk ya güvendik , twin towers of saray dan ev aldık , kredi ödücez bari tazminatı yatır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sbk ~ 7 yıl önce
Tazminatları vermıceksen soylede dava acalım işler hızlansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FOSbk !!!! ~ 7 yıl önce
Şirketi alıp büyütecek diye verdi coşkuyu millete sonra ne oldu 3ay sonra kapatıyoruz dükkanı dediler siz kimi kandırıyorsunuz bu işin içinde kimbilir neler dönüyor kimlerin parmağı var sanırım şirketi zararda gösteril devletten para koparma peşindeler illaki arada birileride yiyecek bişeyler eeee bal tutan parmağını yalar ama nedense çalışanlara ne maaş ne multinet ne de çıkardıklarına haklarını verecekler bide mailde iş ahlakına uygun son güne kadar görevinizi yapın deniliyor bütün çalışanlar son güne kadar işede gitti çalıştıda şirketi benimsemişlerdi çünkü ama sbk holding iş ahlakına uygun davranıp maaş tazminat izinler harcırahlar bütün hepsinin toplamını ödemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000