15 Mayıs 2015, Cuma 17:43:53

BORAJET'E 3 EMBRAER DAHA GELİYOR

Geçtiğimiz yıl filosundaki ATR tipi uçakları Embraer E190 tipi uçaklarla değiştirme kararı alan Borajet, filosunu yeni uçaklarla güçlendirmeye devam ediyor.
  • Her fırsatta bir başkasının emeğini tu-kaka görenler. Kara Havacılarının eğitimi ve uçuculuğu hakkında "ezbere-fanatik" görüşler dışında tartışmaya açık hiçbir bilginiz yok!
  • soktorun en genc ekibi var e190lar turkiye icin yeni ucaklar ayni laflar 737lerde 777lerde ve diger yeni gelen tum ucaklar icin konusuldu. ekiplerde hepsi birbirinden degerli teknisyenler var. bilgi gokten zeplinle degil tecrube ile olusur. thy tekelciliginden kurtulmanin tek yolu ozel hava yollarini desteklemek. borajet te gelismekte olan bir firma. tek bir sey denir bu haberlere hayirlisi olsun.
  • Crj görmeyi de özledik doğrusu.
  • Aldığınız yabancı pilotlar neden kaçtı, söyleyin bakalım. Aldığınız yabancı pilotlara ne kadar para harcadınız, sonunda ne oldu. Onu da anlatın.
  • Kara havacıları için ekmek kapısı çıktı. Uçaklar yanlış kullanılıyor, ama bilgili insanlara tu kaka deniyor. Nerede işsiz kara havacısı, orada borajet pilotu.
  • check in sistemi dahil bir cok sıkntısı var yolcu olarak bekletilmek ve ucusa 1 saat kala ucusu iptal etmek prof. bi airlines olmadgini gösterir .Kamil Koc bile zamaninda kalkiyor
  • 50 uçak alsa ne olacak , yönetim yönetim değil ki, sizi işe aldık maaşınız 3500$ hayırlı olsun gidip mcc nizi alın deyip bize 13 bin tl harcatıp sonrada vazgeçtik almıyca diyen yönetimi eşsiz karakteri eşsiz borajet ...
  • Hafiye'ye... Anlaşılan mesaj yerine ulaşmış...
  • filodaki uçak sayısı yeni geleceklerle 10 m oluyo bilen varmı sitedede yazmıyo kaç uçagı var 3 uçak borajet renlerinde saw base 3 uçak anadolu jette görüyom.filosunda 8 uçak diyolar..
  • Anadolu jet ile Sunexpress anlaşması zor günler yaşıyor.

Borajet Havayolları Filosunu genişletme çalışması çerçevesinde, 3 adet Embraer E-195 tipi jet uçağını filosuna katıyor.

Borajet'in GE Capital (GECAS) ile yaptığı anlaşma doğrultusunda yeni jetler önümüzdeki günlerde Borajet Havayolları bünyesine katılacak.

Borajet Havayolları,Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel havayolu olarak Türkiye içinde ve dışında birçok noktaya Embraer jetlerden oluşan filosu ile hizmet veriyor.

BORAJET'E 3 EMBRAER DAHA GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Kara Havacı ~ 9 yıl önce
Her fırsatta bir başkasının emeğini tu-kaka görenler. Kara Havacılarının eğitimi ve uçuculuğu hakkında "ezbere-fanatik" görüşler dışında tartışmaya açık hiçbir bilginiz yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 9 yıl önce
soktorun en genc ekibi var e190lar turkiye icin yeni ucaklar ayni laflar 737lerde 777lerde ve diger yeni gelen tum ucaklar icin konusuldu. ekiplerde hepsi birbirinden degerli teknisyenler var. bilgi gokten zeplinle degil tecrube ile olusur. thy tekelciliginden kurtulmanin tek yolu ozel hava yollarini desteklemek. borajet te gelismekte olan bir firma. tek bir sey denir bu haberlere hayirlisi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Crj görmeyi de özledik doğrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aldığınız yabancı pilotlar neden kaçtı, söyleyin bakalım. Aldığınız yabancı pilotlara ne kadar para harcadınız, sonunda ne oldu. Onu da anlatın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kara havacıları için ekmek kapısı çıktı. Uçaklar yanlış kullanılıyor, ama bilgili insanlara tu kaka deniyor. Nerede işsiz kara havacısı, orada borajet pilotu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kara KapKara Havacı ~ 9 yıl önce
Çocuk, Kara Havacılar'ın nesi seni bu kadar üzüyor?
ocean ~ 9 yıl önce
check in sistemi dahil bir cok sıkntısı var yolcu olarak bekletilmek ve ucusa 1 saat kala ucusu iptal etmek prof. bi airlines olmadgini gösterir .Kamil Koc bile zamaninda kalkiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
50 uçak alsa ne olacak , yönetim yönetim değil ki, sizi işe aldık maaşınız 3500$ hayırlı olsun gidip mcc nizi alın deyip bize 13 bin tl harcatıp sonrada vazgeçtik almıyca diyen yönetimi eşsiz karakteri eşsiz borajet ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hafiye'ye... Anlaşılan mesaj yerine ulaşmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filo ~ 9 yıl önce
filodaki uçak sayısı yeni geleceklerle 10 m oluyo bilen varmı sitedede yazmıyo kaç uçagı var 3 uçak borajet renlerinde saw base 3 uçak anadolu jette görüyom.filosunda 8 uçak diyolar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 9 yıl önce
Suanda 8 ucak var 3 tane daha geliyor toplam 11 ucak olacak.Bu gelen ucaklarla beraber 6 ucak anadolujet 5 ucak borajet olarak operasyonlara devam edecek.Haziran sonunda 2 ucak daha geliyor toplamda 13 ucak ile bir yil icerisinde buyumeye devam eden bir sirket olarak sene sonunda 21 ucak hedefliyoruz.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Anadolu jet ile Sunexpress anlaşması zor günler yaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AOC ~ 9 yıl önce
Anadolujet' in Sunexpres'e verilmesinin tek nedeni İşletme ruhsatı alınmak istenmemesinden. Kırmızı ve Mavi kuyrukların yönetim kadroları ayrı ayrı olursa İki başlılık olur diye korkuyorlar herhalde. Sunexpres' in de bu konuda Almanların baskısı oluyor ve sorun var ise Anadolujet' i de Borajetin işletmesine versinler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000