09 Mart 2011, Çarşamba 16:11:06

BORAJET’TEN YENİ UÇUŞ NOKTASI

Bora Jet, yaz tarifesinde de Edremit’e uçmaya devam ediyor.
  • jet fadıl ın turkuazı alma şansı kalmayınca borajete gözünü dikmiş. şu an başarılı olamayan borajet filosunu alacağı söylentileri dolaşıyor. açıklama yapılması iyi olur. jet fadıl kimlerle bu işi yapacak acaba?
  • Bütün eleştirilere cvp veren arkadaş sanırım görevlendirildi. Bu kadar eleştiriye olumlu cvp verecek görevli olması normal.
  • borajet her türlü kar eder, ancak şirket adı yeni duyuluyor, nerdeyse 1 yıldır ltaw-ltfj uçuşları var, tokatta hala uçak kalkıyor mu diyen insanlar var. anadolujete geçtiğinden beri uçaklar full gidip geliyor, borajetten farkı fiyatı, fiyat politikası önemli. borajete başarılar, bölgesel havacılığa girişim cesareti göstermeleri bile takdire şayan. işler rayına yavaş yavaş oturur.
  • Size tümüyle katıldığımı ifade etmek istiyorum. Kadir bey, bu piyasanın en dürüst ve en humanist temsilcisidir. Buna karşın, yapmış olduğu seçimler ya da rahat ve tek başına olamadığı için yapmış olduğu tercihlerden bir an evvel kurtulmalıdır. Edinilen intiba ise, birtakım bağlayıcı şartlardan dolayı buna imkan bulamadığıdır. Kişisel tavsiyem, bedelini ödemesi ve kamburdan kurtulmasıdır. Zira, hergün sıkıntı yaşamaktansa, hükmünüz paranıza geçer ve fırlatın sırtınızdan.
  • Borajet!!! Şu uçakları değiştir yüklemesi bi dert boşaltması bi dert.
  • Değerli yorumcu, bırakın bunları Borajet'in genel müdürü düşünsün. Siz tasalanmayın lütfen. Her şirketin başlangıçta hataları ve eksiklikleri olabilir, Kadir beyin sıkıntısı yönetici personel seçimi ve bölgesel havacılığa pek uygun olmayan ücret politikasıdır. Bunun haricinde proje gayet doğrudur ve hatalar görülüp düzeltilebilir. Üstelik projenin sahibi de bizzat Kadir beyin kendisidir ve bu işe kimsenin inanmadığı kadar inanmıştır ve haklıdır. Sadece biraz daha zamana ihtiyaç var, zamandan kastım sermaye girdisinin devamıdır ki bu da sadece Borajet’in patronunun kararıdır ve başka kimseyi ilgilendirmez. Borajet eninde sonunda başarılı olacaktır ancak hataların derhal masaya yatırılıp düzeltilmesi gerekir. Yolları açık olsun. VV
  • edremit tekrar başlıyor hayırlı olsun...zaten başka uçuş yok buna devam. kilit vurmaya gelince kilidin siparşi verildi. düşününki bir havayolu şirketi var birde tutan bir hattı var nasıl devam edebilirki. kiradaki uçaklar personel giderini karşılamıyor .
  • zaten edremite uçuyor ama merak etmeyin anadolu jet te bu sezon direkt olarak körfez havaalanına inecek geçen yaz sezonunda esb aktarmalı gitmişti bu yaz sezonunda burayı bırakmaz.borajet için yine bana hüsranlı günler başlayacak.yolu açık olsun dicem ama yolun sonunu sanırım kendileride göremiyor.yorumcuların yazdığı gibi kilit gibi duruyor.hala çok yazık diyorum bu başarısızlığa ve yatırıma çok hemde....
  • Edremit ona bakar, almazsan karakola gideceğim.
  • Sabihadan sinop'a uçak koyarsa bence doldurur. Gecen sinoba gittim hafta sonu Kış ayında Gidiştede Geliştede 80 Kişi vardı. İzmit kartal tarafındaki yolcular otobüsü kullanıyor
Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafi koşullar nedeniyle, şartlara uygun hava araçlarını seçerek teknolojinin tüm imkânlarını yolcularına sunan, ‘Ulaşımı kolay olan illerin gelişimi de kolay olur.’ hedefi ile hızla ilerleyerek bölgesel havacılık taşımacılığını üstlenen BORA JET, havacılık sektörüne emin adımlarla girdiği günden beri uçuş noktalarına bir yenisini eklemek için çalışmalarına devam ediyor.

27 MART 2011- 29 EKİM 2011

BRJ141 İSTANBUL/ EDREMİT 08:00-09:00 (Haftanın 1.2.3.4.5.günleri)
BRJ140 EDREMİT/ İSTANBUL 09:30-10:30 (Haftanın 1.2.3.4.5.günleri)

BRJ143 İSTANBUL/ EDREMİT 20:00-21:00 (Haftanın 1.2.3.4.5.7.günleri)
BRJ142 EDREMİT/ İSTANBUL 21:30-22:30 (Haftanın 1.2.3.4.5.7.günleri)


18 HAZİRAN 2011- 17 EYLÜL 2011

BRJ141 İSTANBUL/ EDREMİT 08:00-09:00 (Haftanın 6.günleri)
BRJ140 EDREMİT/ İSTANBUL 09:30-10:30 (Haftanın 6.günleri)
BORAJET’TEN YENİ UÇUŞ NOKTASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 13 yıl önce
jet fadıl ın turkuazı alma şansı kalmayınca borajete gözünü dikmiş. şu an başarılı olamayan borajet filosunu alacağı söylentileri dolaşıyor. açıklama yapılması iyi olur. jet fadıl kimlerle bu işi yapacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bütün eleştirilere cvp veren arkadaş sanırım görevlendirildi. Bu kadar eleştiriye olumlu cvp verecek görevli olması normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
borajet her türlü kar eder, ancak şirket adı yeni duyuluyor, nerdeyse 1 yıldır ltaw-ltfj uçuşları var, tokatta hala uçak kalkıyor mu diyen insanlar var. anadolujete geçtiğinden beri uçaklar full gidip geliyor, borajetten farkı fiyatı, fiyat politikası önemli. borajete başarılar, bölgesel havacılığa girişim cesareti göstermeleri bile takdire şayan. işler rayına yavaş yavaş oturur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Size tümüyle katıldığımı ifade etmek istiyorum. Kadir bey, bu piyasanın en dürüst ve en humanist temsilcisidir. Buna karşın, yapmış olduğu seçimler ya da rahat ve tek başına olamadığı için yapmış olduğu tercihlerden bir an evvel kurtulmalıdır. Edinilen intiba ise, birtakım bağlayıcı şartlardan dolayı buna imkan bulamadığıdır. Kişisel tavsiyem, bedelini ödemesi ve kamburdan kurtulmasıdır. Zira, hergün sıkıntı yaşamaktansa, hükmünüz paranıza geçer ve fırlatın sırtınızdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet!!! Şu uçakları değiştir yüklemesi bi dert boşaltması bi dert.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli yorumcu, bırakın bunları Borajet'in genel müdürü düşünsün. Siz tasalanmayın lütfen. Her şirketin başlangıçta hataları ve eksiklikleri olabilir, Kadir beyin sıkıntısı yönetici personel seçimi ve bölgesel havacılığa pek uygun olmayan ücret politikasıdır. Bunun haricinde proje gayet doğrudur ve hatalar görülüp düzeltilebilir. Üstelik projenin sahibi de bizzat Kadir beyin kendisidir ve bu işe kimsenin inanmadığı kadar inanmıştır ve haklıdır. Sadece biraz daha zamana ihtiyaç var, zamandan kastım sermaye girdisinin devamıdır ki bu da sadece Borajet’in patronunun kararıdır ve başka kimseyi ilgilendirmez. Borajet eninde sonunda başarılı olacaktır ancak hataların derhal masaya yatırılıp düzeltilmesi gerekir. Yolları açık olsun. VV

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
edremit tekrar başlıyor hayırlı olsun...zaten başka uçuş yok buna devam. kilit vurmaya gelince kilidin siparşi verildi. düşününki bir havayolu şirketi var birde tutan bir hattı var nasıl devam edebilirki. kiradaki uçaklar personel giderini karşılamıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten edremite uçuyor ama merak etmeyin anadolu jet te bu sezon direkt olarak körfez havaalanına inecek geçen yaz sezonunda esb aktarmalı gitmişti bu yaz sezonunda burayı bırakmaz.borajet için yine bana hüsranlı günler başlayacak.yolu açık olsun dicem ama yolun sonunu sanırım kendileride göremiyor.yorumcuların yazdığı gibi kilit gibi duruyor.hala çok yazık diyorum bu başarısızlığa ve yatırıma çok hemde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Edremit ona bakar, almazsan karakola gideceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sabihadan sinop'a uçak koyarsa bence doldurur. Gecen sinoba gittim hafta sonu Kış ayında Gidiştede Geliştede 80 Kişi vardı. İzmit kartal tarafındaki yolcular otobüsü kullanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000