01 Mayıs 2015, Cuma 15:55:26

BORAJET ANADOLUJET'E RAKİP OLDU

Borajet Havayolları, Ankara-Antalya seferlerine bugün başlıyor.
  • Borajet aslında inanılmaz güzel geleceği olan bir havayolu. Öncelikle patronunun bu kadar sabırlı ve kararlı olması en büyük gücü. Gel gelelim, işi gerçekten bilmeyen bir alt kademe yöneticilerinin, tam bir cahil cesareti mi desek, başka çarelerinin olmamasından mı desek, acemi olmalarından mı desek, algı eksikliğinden mi desek, agresifliklerindenmi desek, bir türlü beklenen başarı grafiğini tutturamıyorlar. Eski Genel Müdür bir türlü ibreyi patron lehine döndüremedi. Havacılıktan az çok anlayan, ama o finans desteğini yönetmekten uzak, iş dünyasına yabancı biri olduğu için tutunamadı. Yeni Genel Müdürde iş ve ticarette gerçekten süper. Yeni charter anlaşmaları, wet leaseler ile şirkete ivme getirmeye çalışıyor. Bunda da süper. Gel gelelim, Kalite, Operasyon ve Eğitim departmanı yöneticileri kıskacında kalan Genel Müdüre hep yanlış kararlar aldırıyorlar. Sanki birileri bu şirket deneme tahtası olarak kalsın, beklenen atılımı yapamasın diye rakip firmaların ajanı gibi çalışıyor.
  • Yarabbim rakibe bak... Ne rakibi allahaşkına
  • Şanlıurfa-Antalya 02 Mayıs 2015, Cumartesi 13:27 Kardeş kendini bi tane özel uçak alırsanız iyi olur
  • ya be rekabeti ???!!! kac ucakla kac seferle rakip olacak???!! Zaten Borajet in 3 ucagini Anadolujet kullaniyor, Anadolujet destek olmasa hali ne olur??!! istikrarli buyuyormus onu buyuten de THY dir(Anadolujet)
  • Hakikaten neden bir Şanlıurfa-Antalya hattı koyulmaz ki hiçbir şirket tarafından. Bıktık aktarmalı gelmekten gitmekten yada Adana'ya otobüsle gidip uçakla Antalya'ya geçmekten. En kısa sürede bekliyoruz. En az %80 doluluk oranı sağlanır günde 2 sefer bile olsa.
  • Helal olsun bee
  • Allahım ya ilk defa uçuş muydu
  • Borajet istikrarlı ve buyumenin yanında kalitesinden ödün vermeyen bir sirket haline geldi. Edremite giderken özellikle borajet seni tercih ediyorum. Parası çok yada az yeter ki borajet olsun borajete para gitsin.seni seviyorum sevgili borajet :) hayırlı bereketli bol uçuşlar ve emniyetli uçuşlar rabbim versin.
  • Bu hatta rekabet şart anadolu jetten başka uçak yok. Çok iyi oldu bu. Antalya-şanlıurfa bekliyoruz
  • Hayırlı olsun. İnşallah diger istasyonlarda da alternatifler çogalır...

Borajet Havayolları, Ankara-Antalya seferlerine bugün başlıyor. BRJ 609 sefer sayısıyla icra edilecek ilk sefer, 54 yolcusuyla birazdan havalanacak.

Ankara-Antalya arasında sefer yapan Anadolujet'ten sonra iki kent arasında uçacak ikinci şirket Borajet oldu. Embraer E190 tipi uçağıyla ilk seferini yapacak uçak, saat 16:00'da kalkış yapacak.



BORAJET ANADOLUJET'E RAKİP OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Yönetim ~ 9 yıl önce
Borajet aslında inanılmaz güzel geleceği olan bir havayolu. Öncelikle patronunun bu kadar sabırlı ve kararlı olması en büyük gücü. Gel gelelim, işi gerçekten bilmeyen bir alt kademe yöneticilerinin, tam bir cahil cesareti mi desek, başka çarelerinin olmamasından mı desek, acemi olmalarından mı desek, algı eksikliğinden mi desek, agresifliklerindenmi desek, bir türlü beklenen başarı grafiğini tutturamıyorlar. Eski Genel Müdür bir türlü ibreyi patron lehine döndüremedi. Havacılıktan az çok anlayan, ama o finans desteğini yönetmekten uzak, iş dünyasına yabancı biri olduğu için tutunamadı. Yeni Genel Müdürde iş ve ticarette gerçekten süper. Yeni charter anlaşmaları, wet leaseler ile şirkete ivme getirmeye çalışıyor. Bunda da süper. Gel gelelim, Kalite, Operasyon ve Eğitim departmanı yöneticileri kıskacında kalan Genel Müdüre hep yanlış kararlar aldırıyorlar. Sanki birileri bu şirket deneme tahtası olarak kalsın, beklenen atılımı yapamasın diye rakip firmaların ajanı gibi çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yarabbim rakibe bak... Ne rakibi allahaşkına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şanlıurfa-Antalya 02 Mayıs 2015, Cumartesi 13:27 Kardeş kendini bi tane özel uçak alırsanız iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ya be rekabeti ???!!! kac ucakla kac seferle rakip olacak???!! Zaten Borajet in 3 ucagini Anadolujet kullaniyor, Anadolujet destek olmasa hali ne olur??!! istikrarli buyuyormus onu buyuten de THY dir(Anadolujet)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şanlıurfa-Antalya ~ 9 yıl önce
Hakikaten neden bir Şanlıurfa-Antalya hattı koyulmaz ki hiçbir şirket tarafından. Bıktık aktarmalı gelmekten gitmekten yada Adana'ya otobüsle gidip uçakla Antalya'ya geçmekten. En kısa sürede bekliyoruz. En az %80 doluluk oranı sağlanır günde 2 sefer bile olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmaz ~ 9 yıl önce
sanlıurfa nufusu 1.800 bin olmasına ragmen gunde 5 ucak ancak ınıyor. nufus olarak mardın ve elazıgı 3 katlar.ama o iller bıle urfadan daha cok ucak ınıp kalkıyor. urfada belkıde havaalanı sehırden uzak oldugu ıcın ucagı kımse tercıh etmıyor. urfa turkıyenın en uzun pisti olmus neye yarar gunluk seferler bir elin parmagını gecemıyor. izmir bıle haftanın hergunu yok urfaya, antalya nasıl dolacak.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Helal olsun bee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allahım ya ilk defa uçuş muydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Borajet istikrarlı ve buyumenin yanında kalitesinden ödün vermeyen bir sirket haline geldi. Edremite giderken özellikle borajet seni tercih ediyorum. Parası çok yada az yeter ki borajet olsun borajete para gitsin.seni seviyorum sevgili borajet :) hayırlı bereketli bol uçuşlar ve emniyetli uçuşlar rabbim versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu hatta rekabet şart anadolu jetten başka uçak yok. Çok iyi oldu bu. Antalya-şanlıurfa bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun. İnşallah diger istasyonlarda da alternatifler çogalır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000