19 Mayıs 2017, Cuma 10:01:59

Bombardier'in başı dertte!

ABD, Kanadalı uçak şirketi Bombardier'e uçaklarını ABD pazarına çok ucuza satarak damping yaptığı gerekçesiyle srouşturma açtı.
  • Çıkıyor uyuyun siz daha anca 737 tartışın ;)))
  • Aynı dampingi Boeing kendisi de yapıyor. Devlet ve eyalet teşviki ile
  • 737 bitmiştir. 319/20/21 Ve BR LER TAKAR GEÇER! Net! 737 anca afrika uçar. Uççç koçççuumm
  • Boeing e az bile hatta bu işi boeing olarak değil Ülkesel bir sorun fakat son zamanlarda boeing e çok fazla rakip var olmaya başladı çin rus. Ve geleçek olab rus. Bu iyi bişe
  • O 13 milyon $ ı nasıl geri kazanıyor?
  • Haklısınız beya
  • Bitmiştir. Abd de sattırmazlar ama diğer pazarlar ng ve maxların bitmesine yeter de artar bile. Sen 60 yıldır aynı uçağı ittir herkese sonra biri gelir çanına ot tıkar senin işte. Afferim bombardier güzel makina.

ABD, Kanadalı uçak şirketi Bombardier'e uçaklarını ABD pazarına çok ucuza satarak damping yaptığı gerekçesiyle srouşturma açtı.

Kanada'dan ABD'ye ithal edilen 100 ila 150 arası yolcu kapasiteli sivil uçakların haksız derecede ucuza satılıp satılmadığı ve Kanadalı üreticilerin haksız teşvik ve destek alıp almadığı incelenecek.

"AMERİKAN ŞİRKETLERİ VE İŞÇİLERİNİN HAKLARINI KORUYACAĞIZ"

Bakan Ross, "ABD pazarı, dünyadaki en açık pazardır. Ama eğer kurallarımız çiğneniyorsa hamle yapmak zorundayız" diyerek, "Davada gerçeklerin adil olarak değerlendirilerek karar verileceğini temin etmekle birlikte, Amerikan şirketleri ve işçilerinin hakkını kollamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

Eğer Ticaret Bakanlığı, Boeing'in şikayeti lehinde karar verirse, söz konusu ithalatlara, damping oranı miktarınca vergi uygulanacak.

Ross bugün, Kuzey Amerika Serbest Ticaret Anlaşması'nın (NAFTA) da görüşüleceğini belirterek, anlaşmanın iptal edileceği sinyalini vermişti.

MALİYETİ 33 MİLYON, SATIŞI 20 MİLYON

27 Nisan'da Amerikan uçak devi Boeing, 33 milyon dolara mal olan C serisi bölgesel yolcu uçaklarını Amerika pazarında 20 milyon doların altında bir fiyata sattığı gerekçesiyle Kanadalı Bombardier hakkında ABD Ticaret Bakanlığı ve ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu’na şikayet dilekçesi yazmıştı.

Boeing, Bombardier’in C serisi uçaklarını ABD’ye, Kanada’da sattığından daha ucuza sattığını, bunun da kendisi ve tedarik zinciri için bir tehdit oluşturduğunu savunmuştu.

Bombardier'in başı dertte!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

797 ~ 7 yıl önce
Çıkıyor uyuyun siz daha anca 737 tartışın ;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 7 yıl önce
Aynı dampingi Boeing kendisi de yapıyor. Devlet ve eyalet teşviki ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SamiUçar ~ 7 yıl önce
737 bitmiştir. 319/20/21 Ve BR LER TAKAR GEÇER! Net! 737 anca afrika uçar. Uççç koçççuumm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhaay ~ 7 yıl önce
Boeing e az bile hatta bu işi boeing olarak değil Ülkesel bir sorun fakat son zamanlarda boeing e çok fazla rakip var olmaya başladı çin rus. Ve geleçek olab rus. Bu iyi bişe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
13 milyon $ ~ 7 yıl önce
O 13 milyon $ ı nasıl geri kazanıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 7 yıl önce
Haklısınız beya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing dar gövde ~ 7 yıl önce
Bitmiştir. Abd de sattırmazlar ama diğer pazarlar ng ve maxların bitmesine yeter de artar bile. Sen 60 yıldır aynı uçağı ittir herkese sonra biri gelir çanına ot tıkar senin işte. Afferim bombardier güzel makina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 7 yıl önce
Yaw hee hee
katılıyorum ~ 7 yıl önce
bombardier 737ye ciddi rakip olma yolunda ilerliyor. Daha iyisini yapmaya çalışacaklarına önünü kesmeye çalışıyorlar. Araba sektörü gibi uçak sektörüde diğer ülkelere kayacak görüşündeyim zira 320 serisi de son yıllardaki hamlelerle 737 serisini fena tokatladı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000