23 Ocak 2014, Perşembe 12:01:12

BOMBARDIER'DEN ŞOKE EDEN KARAR!

Kanadalı uçak üreticisi Bombardier, C serisindeki gecikmeden dolayı 1700 çalışanın işine son vereceğini açıkladı.
  • Fixed trailing edge'ini TAI uretiyor. Umalim ki programda buyuk iptaller olmasin, Ulke para kazanmaya devam etsin.
  • atlasjetin c series siparişi falan yoktur. dubai air show da, adı gibi bir show olarak 10 uçak için LOI (letter of intent) imzalanmış ve 5 de opsiyon konmuştur fakat bu taahhütler siparişe falan çevrilmemiştir (şu ana dek). kesin siparişe çevrilmeyen taahhütler üretilmez ve sipariş olarak da gösterilmezler. zaten 198 sipariş olarak geçen sipariş listesinde de atlasjet uçakları yoktur. burada çok büyük bir dezenformasyon yapılıyor. her c serisi haberi çıktığında atlasjet siparişi diye anlatılan ve bizlerin sürekli düzelttiği hatalar ısrarla yapılmaya devam ediliyorsa bunda kasıt var demektir. işte bombardier loi yazısı: http://www.bombardier.com/en/media-centre/newsList/details.30350-turkeys-atlasjet-signs-for-up-to-15-bombardier-cs300-airliners.html sipariş listesi: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bombardier_CSeries_orders 2016 ya 2 sene kaldı, görürüz sipariş var mı yok mu. bu yazı da burada dursun kim doğruyu, kim yanlışı savunuyor görelim bakalım.

Kanadalı uçak üreticisi Bombardier, C serisindeki gecikmeden dolayı 1700 çalışanın işine son vereceğini açıkladı.

Dar gövde ve iş jeti pazarında önemli bir konumda olan Kanadalı Bombardier, C serisi ve iş jeti programlarında yaşanan gecikmelerden dolayı sıkıntılı günler geçiriyor. Türkiye’den Atlasjet’in de 2016’da teslim alınmak üzere 15 adet C serisi sipariş ettiği Bombardier şirketi, programdaki gecikmeden dolayı 1700 çalışanın işine son verileceğini açıkladı.

Bombardier’den yapılan açıklamada C serisi dar gövde uçakların 2015’in ikinci yarısında servise gireceği kaydedilirken toplamda 198 sipariş bulunduğu belirtildi.

Türkiye’de şu anda hiçbir havayolu tarafından yolcu uçağı modelleri kullanılmayan Bombardier, Atlasjet’in 2011 yılındaki Dubai Air Show’da verdiği 15 uçaklık C serisi siparişi için imzalanan iyi niyet anlaşmasıyla gündeme gelmişti. Yolcu uçağı modeli ile Türkiye pazarına giremeyen Bombairder, Türkiye pazarında iş jeti modelleriyle iyi bir konumda yer alıyor.

BOMBARDIER'DEN ŞOKE EDEN KARAR!

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fixed trailing edge'ini TAI uretiyor. Umalim ki programda buyuk iptaller olmasin, Ulke para kazanmaya devam etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne siparisi ~ 10 yıl önce
atlasjetin c series siparişi falan yoktur. dubai air show da, adı gibi bir show olarak 10 uçak için LOI (letter of intent) imzalanmış ve 5 de opsiyon konmuştur fakat bu taahhütler siparişe falan çevrilmemiştir (şu ana dek). kesin siparişe çevrilmeyen taahhütler üretilmez ve sipariş olarak da gösterilmezler. zaten 198 sipariş olarak geçen sipariş listesinde de atlasjet uçakları yoktur. burada çok büyük bir dezenformasyon yapılıyor. her c serisi haberi çıktığında atlasjet siparişi diye anlatılan ve bizlerin sürekli düzelttiği hatalar ısrarla yapılmaya devam ediliyorsa bunda kasıt var demektir. işte bombardier loi yazısı: http://www.bombardier.com/en/media-centre/newsList/details.30350-turkeys-atlasjet-signs-for-up-to-15-bombardier-cs300-airliners.html sipariş listesi: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bombardier_CSeries_orders 2016 ya 2 sene kaldı, görürüz sipariş var mı yok mu. bu yazı da burada dursun kim doğruyu, kim yanlışı savunuyor görelim bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000