19 Şubat 2016, Cuma 09:19:09

Bombardier'den şok karar

Almanya'da da tren ve uçak üreten Kanadalı holding 'Bombardier'in zor durumda olduğu ve dünya genelinde çalışanlarından her on kişiden birini işten çıkaracağı bildirildi.
  • Bombardier'in ucaklarinin ana merkezi kanada montreal dir. Trenlerinin merkezi Berlin. Dikkat!
  • air canada ,bombardier'e 75 ucaklik siparis verdi. boyle bir siparis alan firma adam cikarir mi? ya boyle bir siparis yok ya da calisanlar cikarilmayacak!
  • Dornier'i Modifiye Edip 30 Kisilik Yerli Ucak ile Gelecek karanlik iken (ki Fabrika vs hala yok, varsada yeri bilinmiyor) Yillardir Iflas cizgisinde gezen Bombardier'i alip Hazir ve yeni Modeller (örnek C-Series) üzerine calismak cok daha mantikli..Kisa ve Orta Menzilde Bombardier ve Embraer'in Basarisi ortada.. 30 Kisilik Bölgesel Ucak olmaz; Köy-Ilce Dolmus Hatti olur..
  • Geçen yıl 18,2 Milyar dolar kar mı etmiş ? Yılda bu kadar para kazanan adam , çalışan mı çıkarır! Yaptığınız haberi bir okuyun sonra yayınlayın. Hoş bu yorumu da kesin yayınlamazsınız.

Almanya'da da tren ve uçak üreten Kanadalı holding 'Bombardier'in zor durumda olduğu ve dünya genelinde çalışanlarından her on kişiden birini işten çıkaracağı bildirildi.

Kanadalı uçak ve tren üreticisi 'Bombardier'in dünya genelinde yaklaşık 7 bin kişiyi işten çıkaracağı bildirildi. İşten çıkarılacakların çoğunluğunu Kanada ve Avrupa'daki fabrikalarda çalışanlar oluşturuyor.

Almanya'da toplam 9 bin çalışandan 1430'u işten çıkarılacak. Bombardier'in Almanya'da yedi yerde fabrikaları bulunuyor. Bunlardan en büyüğü 2 bin kişinin çalıştığı Brandenburg Eyaletine bağlı Hennigsdorf'ta. Burada metro, tramvay ve tren üretimi yapılıyor.

Almanya'nın Görlitz, Bautzen, Mannheim ve Kassel şehirlerindeki fabrikalarda binden fazla işçi çalışıyor. Dünya genelinde üretim yapan 'Bombardier'in merkezi 2002 yılından beri Berlin'de.

Holding yetkililerinin bildirdiğine göre 2015 sonunda yıllık ciro yüzde 16 oranında, yani 5 milyar Dolar azaldı. Geçen yıl toplam 18,2 milyar Dolar kar yapıldığı bildirildi. Net karın yarı yarıya azalarak 326 milyon Dolara düştüğü kaydedildi. (Dünya Bülteni)

Bombardier'den şok karar

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

E.d ~ 8 yıl önce
Bombardier'in ucaklarinin ana merkezi kanada montreal dir. Trenlerinin merkezi Berlin. Dikkat!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air canada ~ 8 yıl önce
air canada ,bombardier'e 75 ucaklik siparis verdi. boyle bir siparis alan firma adam cikarir mi? ya boyle bir siparis yok ya da calisanlar cikarilmayacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air canada ya ~ 8 yıl önce
75 uçak ne sanki a380 ayarında olsa tamam bombardier sadece özel jet yapmıyor trende üretiyor tren satışları iyi gitmiyor olabilir 75 uçak bir kaç ayda teslim edilebilir ondan sonra ne olacak
738 ~ 8 yıl önce
75 ucak bir kac ayda teslim mi edilebilir? Ömrün ucak üretimunde gecti anlasilan. Sacma sapan konusma
Mesut ~ 8 yıl önce
Dornier'i Modifiye Edip 30 Kisilik Yerli Ucak ile Gelecek karanlik iken (ki Fabrika vs hala yok, varsada yeri bilinmiyor) Yillardir Iflas cizgisinde gezen Bombardier'i alip Hazir ve yeni Modeller (örnek C-Series) üzerine calismak cok daha mantikli..Kisa ve Orta Menzilde Bombardier ve Embraer'in Basarisi ortada.. 30 Kisilik Bölgesel Ucak olmaz; Köy-Ilce Dolmus Hatti olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyuyan Editör ~ 8 yıl önce
Geçen yıl 18,2 Milyar dolar kar mı etmiş ? Yılda bu kadar para kazanan adam , çalışan mı çıkarır! Yaptığınız haberi bir okuyun sonra yayınlayın. Hoş bu yorumu da kesin yayınlamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar degil ciro ~ 8 yıl önce
Ciro olacak ingilizceden yanis ceviriyorlar hep

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000