14 Şubat 2010, Pazar 06:22:52

Bomba notu ortada kaldı

İzmir Kriminal Polis Laboratuvarınca hazırlanan, şüpheli O.B. ve mürettebatın da aralarında bulunduğu 62 kişinin el yazı örnekleri, yazıya ilişkin boya kalıntılarıyla uçak tuvaletinde parmak izi araştırmasını içeren raporlar, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılığına ulaştı.
  • ya ne yorum yazayım ki ben buna şimdi, bari faydalı bir bilgi vereyim: en sağlıklı uyku 23:00 - 03:00 arasında uyunan uykudur, vücut ancak bu sırada gerekli onarma işlemlerini yapabilir, bu yüzden gece hayatı olan insanlar ileriki yaşlarda kanserden alzheimer'a kadar pek çok hastalığa davetiye çıkarıyorlar...

El yazısı incelemesine ilişkin raporda, söz konusu yazının ayna üzerine yazılmış olması nedeniyle yazan şahsa özgü kaligrafik ve karakteristik unsurlar ile diğer itiyadi özelliklerin tam tespit edilemediği belirtildi.

Aynadaki ''We will die today bam'' şeklindeki yazının, O.B'nin de aralarında bulunduğu yazı örnekleri alınan kişilerle karşılaştırıldığı, ancak yazının bu kişilerin el yazılarıyla uyuşmadığı kanaatine varıldığı ifade edildi.
    
Yazının, üzerinden keçeli kalem çıktığı için Adnan Menderes Havalimanında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtilen O.B'ye ait keçeli kalemlerle yazılmadığı kaydedilirken, aynada bulunan boya kalıntılarına ilişkin yapılan kimyasal analizde ise; yazının, ''kozmetik alanda kullanılan boyalarla benzerlik gösterdiği'', ancak içeriğinin tam olarak tespit edilemediği belirtildi.

Bomba notu ortada kaldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ya ne yorum yazayım ki ben buna şimdi, bari faydalı bir bilgi vereyim: en sağlıklı uyku 23:00 - 03:00 arasında uyunan uykudur, vücut ancak bu sırada gerekli onarma işlemlerini yapabilir, bu yüzden gece hayatı olan insanlar ileriki yaşlarda kanserden alzheimer'a kadar pek çok hastalığa davetiye çıkarıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000