08 Şubat 2023, Çarşamba 19:23:04

Bolat'tan açıklama: "Operasyonları yapmadan günü bitirmeyeceğiz"

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'tan açıklama geldi.
  • 100 TL nedir! Devletin kurumu böyle bir günde sınıfta kaldı. Yazıklar olsun. Aldığınız her kuruşa... Pegasus ve MNG kadar olamadınız...
  • 100 tl yi unutmayacağız.
  • git de gidelim başkan
  • Diger havayollarindan yardim neden kabul ediyorsunuz ? Avrupaya Amerikaya gonderdiginiz seferleri iptal edin
  • Sayın Bolat gözümüzde uyku yok kaptanlar 7/24 görev bekliyor sadece organizasyon lütfen
  • Adamsın sen başkanım
  • Sagolun böyle oluçak daha esnek olun işte Tek adama baglı olmayın thy halkın şirketi biz var isek siz varsinız yapalım mı uçalım mı vs bu tür afete bunu düşünmek bile yanlış insanlar bagrıyor ölüyoruz diye maddençiler uçak bulamıyor Bu adamlar ilk gğn orada olsaydı daha vazla çan kurtarırdı iyi olmazmıydı. Bunun vebalini kim ödüyeçek şimdi Çan diyoruz çan Tek adam degil
  • Urfa istasyon müdürünüz insanlara çok kötü davranıyor. Depremden dolayı psikolojisi bozulmuş insanlara yardımcı olmayıp müşteri hizmetlerini arayın şikayet edin diyor. Ayrıca lütfen gerçek ihtiyaç sahiplerini tahliye edin. Yapmış olduğunuz hizmet suistimala uğruyor. Fırsat bu fırsat deyip bedava yolculuk yapmak isteyenler var. Depremden kaçan valiziyle seyahat etmez. Bunları lütfen ayırt edin.
  • Öz başkanım
  • Ahmet bey TGS çalışanı olarak size dua ediyor ve başarılar diliyorum. Eminim bir çok arkadaşım aynı duyguyu paylaşıyordur. Samimi, azimli ve inançlı insan olduğunuzu düşünüyorum. Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın. Amin.

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'tan açıklama geldi.

Bolat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nda kar yağışının başladığını ifade ederek ofisinden çektiği videoyu da yayınladı. 

Bolat'ın açıklaması şöyle;

THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, havalimanlarında tahliye için bekleyenlerin gecikmeli de olsa tahliye edeceklerini belirtti.

Değerli arkadaşlar, İstanbul Havalimanında kar yağışı başladı. Videoyu şu anda ofisimden çektim. Operasyon yapma kapasitemiz etkilense de devam ediyor. Havalimanlarında tahliye edilmeyi bekleyen yakınlarınız varsa lütfen arayın ve bizim planlanan seferleri yapmadan günü bitirmeyeceğimizi bildirin. Geciksek de herkesi tahliye edeceğiz inşaAllah.

Bolat'tan açıklama: "Operasyonları yapmadan günü bitirmeyeceğiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Sınıfta Kaldın ~ 1 yıl önce
100 TL nedir! Devletin kurumu böyle bir günde sınıfta kaldı. Yazıklar olsun. Aldığınız her kuruşa... Pegasus ve MNG kadar olamadınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 1 yıl önce
100 tl yi unutmayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkanım ~ 1 yıl önce
git de gidelim başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs Sunex ~ 1 yıl önce
Diger havayollarindan yardim neden kabul ediyorsunuz ? Avrupaya Amerikaya gonderdiginiz seferleri iptal edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capitano ~ 1 yıl önce
Sayın Bolat gözümüzde uyku yok kaptanlar 7/24 görev bekliyor sadece organizasyon lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkan ~ 1 yıl önce
Adamsın sen başkanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 1 yıl önce
Sagolun böyle oluçak daha esnek olun işte Tek adama baglı olmayın thy halkın şirketi biz var isek siz varsinız yapalım mı uçalım mı vs bu tür afete bunu düşünmek bile yanlış insanlar bagrıyor ölüyoruz diye maddençiler uçak bulamıyor Bu adamlar ilk gğn orada olsaydı daha vazla çan kurtarırdı iyi olmazmıydı. Bunun vebalini kim ödüyeçek şimdi Çan diyoruz çan Tek adam degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 1 yıl önce
Urfa istasyon müdürünüz insanlara çok kötü davranıyor. Depremden dolayı psikolojisi bozulmuş insanlara yardımcı olmayıp müşteri hizmetlerini arayın şikayet edin diyor. Ayrıca lütfen gerçek ihtiyaç sahiplerini tahliye edin. Yapmış olduğunuz hizmet suistimala uğruyor. Fırsat bu fırsat deyip bedava yolculuk yapmak isteyenler var. Depremden kaçan valiziyle seyahat etmez. Bunları lütfen ayırt edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeminle aynı şeyi düşündüm ~ 1 yıl önce
Valizli insanları görünce
Öz ~ 1 yıl önce
Öz başkanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçimden geldi... ~ 1 yıl önce
Ahmet bey TGS çalışanı olarak size dua ediyor ve başarılar diliyorum. Eminim bir çok arkadaşım aynı duyguyu paylaşıyordur. Samimi, azimli ve inançlı insan olduğunuzu düşünüyorum. Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın. Amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Danimarkalı ~ 1 yıl önce
Kendinize pozitif ayrimcilik yapani hemen seviyorsunuz canım kardeşim, ama bir başkası başa gelip diğer meslek gruplarına ayrım yaptığında hemen düşman oluyorsunuz, oysa olması gereken Cumhuriyet ile yönetilmenin gereği her bireyin hukuken eşit haklara sahip olmasıdır. Sizi bu cehalet ortamında asgari ücrete mahkum eden zihniyeti böyle böyle okşadıkça çocuklarımız asla adam gibi bir ülkede yaşayamaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000