29 Ocak 2022, Cumartesi 18:28:01

Bolat hızlı başladı; THY'de o başkanlık lağvedildi

Türk Hava Yolları'nda (THY) taşlar iyice yerinden oynadı. İlker Aycı'nın kurduğu tüm kaleler birer birer yıkılıyor.
  • Helal olsun birbirini nasilda dusunuyorlar Ilker bey hep ben demedi birazda obur musluman kardeslerim kazansin dedi vee yerini obur yandasa birakdi
  • Yeni göreviniz hayırlı olsun başkan tgs de ilk adamcılığı bitir ben bunun yeğeni bu dayım sözlerinden bıkdı millet işi bilmeyen adamlar şef adamı olanlar müdür oldular ykm den cargo ya şef olurmu bunlar yapdı oldu
  • Birde sevinip alkis tutuyorlar. Hic demiyorlarki bu adam dun bir bugun iki ne ara kimleri kimin yerine atiyor. Kendi yandaslariyla cevreliyor thy i iste. Takdir edilecek bi yani yok bu davranisin. Yol gecen hanina donmus bir thy icin ancak uzulmemiz gerekir.
  • Yurtdışı ofisler tam bir kepazelik .kim kime dum duma.Ahmet beyin buna acilen el atmasi ve yeni bir organizasyona gidilmesi gerekiyor.Almanya,ingiltere ve Amerika gibi ülkelerde her bir sef ve onnlarca gereksiz mudurluk.Her ulkeye bir mudurluk ve diger mudurluklerin seflige tadili,gereksiz sefliklerin de iptali gerekir.
  • Sayın başkan inş biz tgs işçileri için güzel bir yapılandırma yaparsınız inş yerlerde sürükleniyoruz sayın başkanim
  • Başkanım Pazar mesailerimizi yol ücret kesintilerimizi istiyoruz.
  • TAŞERONLARADA EL ATMASINI BİZE DE HAKLAR VERİLMESİNİ İSTİYORUZ.
  • Nasil mu d olurum para kazanırım argumanindan kurtulması lazım o zaman kurum verimli hale gelür diye düşünüyorum mud sayısı fazla
  • Gelir yonetim başkanlığın da isler ahbab çavuş ilişkisiyle yutuyor umarım Bolat bey buna el atar.
  • TGS'deki torpil işlerine de bir el at başkan. Selam getiren herkes Memur oluyor şef oluyor. İşini layığıyla yapan onca insan varken donanımsız personeller şirket imajını zedeliyor. Onca kabiliyetli üniversite mezunu varken vasıfsızlara gerek varmı?

Türk Hava Yolları'nda (THY) taşlar iyice yerinden oynadı. İlker Aycı'nın kurduğu tüm kaleler birer birer yıkılıyor.

Aycı döneminde tesis  edilen özel büro başkanlığı lağvedilerek kapatıldı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın istifa etmesinin ardından yönetim kurulu başkanlığına gelen Ahmet Bolat, icraatinin ilk günlerinde İlker Aycı tarafından yapılan tüm keyfi işleri sonlandırmaya başladı.

İlker Aycı'nın kurduğu özel büro başkanlığı lağvedildi. Kısa bir süre önce göreve getirilen Memduh Sayıner'in de görevine son verildi. Memduh Sayıner ile ilgili AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, Sayıner'in İsrailli arkadaşı ile THY'ye iş yaptığını ortaya çıkarmıştı.

Ahmet Bolat'ın göreve gelmesiyle birlikte İlker Aycı'nın son dönemde yaptığı keyfi ve gereksiz atamalar iptal edilerek görevi değişen personel eski görevlerine tekrar atanıyor.

Bolat hızlı başladı; THY'de o başkanlık lağvedildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (163)

2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
Helal olsun birbirini nasilda dusunuyorlar Ilker bey hep ben demedi birazda obur musluman kardeslerim kazansin dedi vee yerini obur yandasa birakdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs li ~ 2 yıl önce
Yeni göreviniz hayırlı olsun başkan tgs de ilk adamcılığı bitir ben bunun yeğeni bu dayım sözlerinden bıkdı millet işi bilmeyen adamlar şef adamı olanlar müdür oldular ykm den cargo ya şef olurmu bunlar yapdı oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evren ~ 2 yıl önce
Birde sevinip alkis tutuyorlar. Hic demiyorlarki bu adam dun bir bugun iki ne ara kimleri kimin yerine atiyor. Kendi yandaslariyla cevreliyor thy i iste. Takdir edilecek bi yani yok bu davranisin. Yol gecen hanina donmus bir thy icin ancak uzulmemiz gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurtdışı organizasyon ~ 2 yıl önce
Yurtdışı ofisler tam bir kepazelik .kim kime dum duma.Ahmet beyin buna acilen el atmasi ve yeni bir organizasyona gidilmesi gerekiyor.Almanya,ingiltere ve Amerika gibi ülkelerde her bir sef ve onnlarca gereksiz mudurluk.Her ulkeye bir mudurluk ve diger mudurluklerin seflige tadili,gereksiz sefliklerin de iptali gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 2 yıl önce
Dogru tesbit,bazi yurtdisi istasyonlarda turkce bilmeyen sefler var.Mudurlerin ise geldikleri yok,hele birde elini kolunu mahalliye kaptirmişsa vay ki vay.Böyle bir israf görülmedi.
Tgs ~ 2 yıl önce
Sayın başkan inş biz tgs işçileri için güzel bir yapılandırma yaparsınız inş yerlerde sürükleniyoruz sayın başkanim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayse ~ 2 yıl önce
Bekle yapar
KABIN KOKPIT ~ 2 yıl önce
Başkanım Pazar mesailerimizi yol ücret kesintilerimizi istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAŞERON ~ 2 yıl önce
TAŞERONLARADA EL ATMASINI BİZE DE HAKLAR VERİLMESİNİ İSTİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 2 yıl önce
Nasil mu d olurum para kazanırım argumanindan kurtulması lazım o zaman kurum verimli hale gelür diye düşünüyorum mud sayısı fazla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahbap ~ 2 yıl önce
Gelir yonetim başkanlığın da isler ahbab çavuş ilişkisiyle yutuyor umarım Bolat bey buna el atar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGSYHM ~ 2 yıl önce
TGS'deki torpil işlerine de bir el at başkan. Selam getiren herkes Memur oluyor şef oluyor. İşini layığıyla yapan onca insan varken donanımsız personeller şirket imajını zedeliyor. Onca kabiliyetli üniversite mezunu varken vasıfsızlara gerek varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000