05 Ocak 2009, Pazartesi 08:01:56

Boeing'in enkazı tahliye ediliyor

ABD'de Uluslararası Denver Havalimanı'nda 20 Aralık'ta pistten çıkan uçağın enkazının tahliye edilmesine başlandı.
  • gerekli tetkikler incelemeler yapılıyor. O yüzden enkaz kaldırılması uzun sürüyor. Bizim ısparta kazasında dakika 1 haberciler ellerinde uçak parçaları ile ana haber bültenlerine çıktılar. güvenlik müvenlik hak getire. saygılar
  • 2008 in ilk aylarinda london heathrow da inis sirasinda, motorlari durmasi sonucu 27L Pistine crash landing yapan 777 de hala orada kenarda duruyor. 2 ay oncesine kadar british airways logosu hala uzerindeydi ama simdi yok yazilar.herkes bilir london heathrow un ne kadar islek bir liman oldugunu ,milyonlarca insanin her gun gelip gittigi o limanda sizce o ucagin orada kanadi kuyrugu sokulmus olarak bekletilmesi sirket icin kotu bir imaj degilmi?
  • 737 Dev uçak oluyor demek :)

Yetkililer, Continental Havayolları'na ait Boeing 737 tipi yolcu yürütülen incelemelerin tamamlandığını, en kısa süre içinde kopan kuyruk kısmı ve diğer parçaların bulunduğu yerden kaldırılacağını vurguladı. Denver-Houston seferini yapmak üzere kalkışa geçerken buzlu pistten kayıp kaza geçiren uçağın arka kısmında çıkan yangın sonucu 107 yolcusundan 25'i yaralanmıştı.

Boeing'in enkazı tahliye ediliyor

Yorumlar

uzman ~ 15 yıl önce
gerekli tetkikler incelemeler yapılıyor. O yüzden enkaz kaldırılması uzun sürüyor. Bizim ısparta kazasında dakika 1 haberciler ellerinde uçak parçaları ile ana haber bültenlerine çıktılar. güvenlik müvenlik hak getire. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
london_boy ~ 15 yıl önce
2008 in ilk aylarinda london heathrow da inis sirasinda, motorlari durmasi sonucu 27L Pistine crash landing yapan 777 de hala orada kenarda duruyor. 2 ay oncesine kadar british airways logosu hala uzerindeydi ama simdi yok yazilar.herkes bilir london heathrow un ne kadar islek bir liman oldugunu ,milyonlarca insanin her gun gelip gittigi o limanda sizce o ucagin orada kanadi kuyrugu sokulmus olarak bekletilmesi sirket icin kotu bir imaj degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 15 yıl önce
737 Dev uçak oluyor demek :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000