10 Haziran 2011, Cuma 09:55:28

BOEING'IN DESTEĞİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Eğitime verdiği desteği sürdüren Boeing, Mayıs ayında Diyarbakır’daki Bağıvar İlköğretim Okulu’nda ve Yozgat’taki Araplı Hacı İbrahim Şimşek İlköğretim Okulu’nda kurduğu bilişim teknolojileri sınıflarını hizmete açtı...
Eğitime verdiği desteği sürdüren Boeing, Mayıs ayında Diyarbakır’daki Bağıvar İlköğretim Okulu’nda ve Yozgat’taki Araplı Hacı İbrahim Şimşek İlköğretim Okulu’nda kurduğu bilişim teknolojileri sınıflarını hizmete açtı. Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, Diyarbakır’daki Alipaşa Aile ve Çocuk Eğitim Merkezi’ni de ziyaret etti.
 
2000 yılından bu yana, öncelik verdiği alan olan eğitimin yanı sıra kültür-sanattan, sağlık ve insani hizmetlere kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Boeing, bugüne kadar eğitim alanında 29 farklı şehirde; bilgisayar ve fen laboratuarları kurulumu, okul binalarının tamiratı ve inşası, spor malzemeleri bağışı, kütüphaneler için kitaplar temin edilmesi ve eğitim bursu sağlanması gibi 84 ayrı projeye imza attı. 
 
Pepin, “Öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmaktan, bakış açılarını genişletmelerini ve teknolojik becerilerini geliştirmelerini sağlayacak olan araçları sağlamaktan büyük mutluluk duymaktayız. Boeing, Türk toplumunun ayrılmaz bir parçasıdır ve biz, içinde yaşadığımız, çalıştığımız bu topluma bir şeyler kazandırıyoruz” dedi.
 
Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki Bağıvar İlköğretim Okulu’ndaki bilişim teknolojileri sınıfının açılış töreni, 17 Mayıs’ta gerçekleştirildi. Törene öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitim alanındaki yerel yöneticiler katıldı.

BOEING'IN DESTEĞİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000