18 Ağustos 2009, Salı 07:47:25

Boeing'e dava açacaklar

İspanya'nın başkenti Madrid'te geçen yıl meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren İzmirli iş adamı Mustafa Erdil'in ailesi, Boeing'e dava açacak.
  • T kuyruk ve özellikle Boeing in 727-737 VE MD-80 VE 90SERİSİ DC-9 SERİSİ TAMAMEN FELAKETTİR TASARIMLARI YAPILARI TAM BİŞ UCAN TABUTTUR! Dünya kdr eksiği var istemeyen raporlara bakar ama kapitalis ve adi abd nin dünya ya attığı en büyük kazıklardan biridir.THY NİN DC10 FACİASI NEDEN OLMUS ARASTIRIN ALTINDAN NE CIKACAK BEN GÖRDÜM RESMİ RAPORLARDA VAR UYANIN ARTIK DA KENDİ UAÇĞINIZI KENDİNİZ Y
  • t kuyruk yapısı kıytırık diyorsunuz fakat hala birçok uçak yapım şirketi bu tasarımdan vazgeçmedi. tepki işini bilemem havacı değilim fakat geç tepki bir kusur sayılmaz mı? bu tasarımda neden ısrar etti uçak üreticileri. üstelik bana çok hoş gelen bir tasarımdır, hele 727. bu uçak t kanat olduğu için mi düştü yani.
  • hic bir yere varabileceklerini sanmiyorum. (bu arada corumda ucak var mi?) :D
  • zaten t kuyrk yapısı kıytırıktır ben bunlarda uçarken elevatörün tepkisi çok geç oluyordu 727 ise tam bir facia air stair sorununu daha yeni çözdüler dc cooper sayesinda hadi bakalım 737 4 ever apu ve trim sayıları teknıkal datada yetersizdi kanatta hiç ii değildi
  • para koparma davası olacak

Mustafa Erdil'in oğlu Günalp Erdil, babasının yaşamını yitirdiği kazayla ilgili dünyanın en büyük iki uçak üreticisinden biri olan Boeing'e dava açmaya hazırlanıyor.

Uçak kazalarında davanın, uçak üreten kuruluşa açıldığını, davanın seyrine göre havayolu şirketinin de davaya dahil edilebildiğini belirten Erdil: “Şu anda avukat arayışı içindeyiz. İddianamenin nasıl olacağı konusunda bilgi veremiyoruz. Teknik veya pilotaj hatası gibi konular, hukuksal mücadele içinde ortaya çıkacak ayrıntılar. Kazada yakınlarını yitiren başka ailelerin de dava açtığını duydum. Ancak diğerleriyle şu anda bir irtibat kurmadık.”

Halen kazada babasını kaybetmenin şokunu yaşadığını ve bu olayın sorumlularının cezalandırılmasını isteyen Erdil, ABD yasalarının şirketlere maddi cezalar verildiğini ve açılacak olan bu davanın da mecburen bu şekilde olacağını belirtti.

Boeing'e dava açacaklar

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
T kuyruk ve özellikle Boeing in 727-737 VE MD-80 VE 90SERİSİ DC-9 SERİSİ TAMAMEN FELAKETTİR TASARIMLARI YAPILARI TAM BİŞ UCAN TABUTTUR! Dünya kdr eksiği var istemeyen raporlara bakar ama kapitalis ve adi abd nin dünya ya attığı en büyük kazıklardan biridir.THY NİN DC10 FACİASI NEDEN OLMUS ARASTIRIN ALTINDAN NE CIKACAK BEN GÖRDÜM RESMİ RAPORLARDA VAR UYANIN ARTIK DA KENDİ UAÇĞINIZI KENDİNİZ Y

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
t kuyruk yapısı kıytırık diyorsunuz fakat hala birçok uçak yapım şirketi bu tasarımdan vazgeçmedi. tepki işini bilemem havacı değilim fakat geç tepki bir kusur sayılmaz mı? bu tasarımda neden ısrar etti uçak üreticileri. üstelik bana çok hoş gelen bir tasarımdır, hele 727. bu uçak t kanat olduğu için mi düştü yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hic bir yere varabileceklerini sanmiyorum. (bu arada corumda ucak var mi?) :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zaten t kuyrk yapısı kıytırıktır ben bunlarda uçarken elevatörün tepkisi çok geç oluyordu 727 ise tam bir facia air stair sorununu daha yeni çözdüler dc cooper sayesinda hadi bakalım 737 4 ever apu ve trim sayıları teknıkal datada yetersizdi kanatta hiç ii değildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
para koparma davası olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000