11 Ekim 2019, Cuma 11:49:16

Boeing'e 3.6 milyar dolarlık şok!

Rus havayolu şirketi Aeroflot, Boeing'e verdiği 22 adet "787 Dreamliner" siparişini iptal etti. Söz konusu siparişlerin liste fiyatı üzerinden toplam değerinin ise 3.6 milyar dolar olduğu belirtildi.
  • 787 lerin kabinlerinde biraz sıkıntı var. Ekonomi sınıfındaki prizler kalkmış. Ayak dayama yerleri kalkmış. Ekran kumandalari kalkmış. Tuvalet konumları pek iyi değil. Özellikle önde oturanlar için. Daha iyi bir kabin ve koltuk tasarımı olabilirmiş.
  • Savaş uçağı yapıyoruz yolcu uçağı ne ki? Onu da yaparız bizde iptal ederiz siparişleri. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.
  • Malum son zamanlarda ABD tehdit edip duruyor ve Boeing siparişi vermeye devam ediyoruz. Zaten sıkıntılı uçaklar birisi kalkışta yere çakılır diğerinin kapısı patlar bu 787 de onların halefi.
  • Rusların kendilerine ait TUPELOV,İLYUŞİN,SUKHOI,ANTANOV gibi mükemmel uçak yapan firmaları var iken MC-21 gibi bir uçağı geliştirmişken AERO FLOT un A.B.D den uçak almasına,alacak olmasına aklım hiçbir zaman basmadı.
  • Keşke bizde iptal etsek cinnetliner ı...Yolcu da şikayetçi ekipler de ...
  • Uçağını üretiyor sana mı ihtiyaci olacaktı mis gibi uçaklar üretiyor MC-21 kokpit harika uçak içi süper ne yapacak senin uçaklarını helal olsun Rusya'ya

Rus havayolu şirketi Aeroflot, Boeing'e verdiği 22 B787 Dreamliner siparişini iptal etti.

Şirket'in bu uçaklara ihtiyacı olmadığını açıklaması sonrası, 18 adet 787-8 Dreamliner ve 4 adet 787-9'dan oluşan siparişin akıbeti konusunda belirsizlik yaşanıyor.

Boeing'den yapılan açıklamada, Aeroflot'un 22 adet Boeing 787 Dreamliner tipi uçaklardan oluşan siparişini iptal ettiği ve iptal edilen bu siparişin liste fiyatı üzerinden toplam değerinin 3.6 milyar dolar olduğu belirtildi.

Boeing'e 3.6 milyar dolarlık şok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

787 ~ 4 yıl önce
787 lerin kabinlerinde biraz sıkıntı var. Ekonomi sınıfındaki prizler kalkmış. Ayak dayama yerleri kalkmış. Ekran kumandalari kalkmış. Tuvalet konumları pek iyi değil. Özellikle önde oturanlar için. Daha iyi bir kabin ve koltuk tasarımı olabilirmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prizci ~ 4 yıl önce
Prizler duruyor
Sıra bizde ~ 4 yıl önce
Savaş uçağı yapıyoruz yolcu uçağı ne ki? Onu da yaparız bizde iptal ederiz siparişleri. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 4 yıl önce
Malum son zamanlarda ABD tehdit edip duruyor ve Boeing siparişi vermeye devam ediyoruz. Zaten sıkıntılı uçaklar birisi kalkışta yere çakılır diğerinin kapısı patlar bu 787 de onların halefi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdal ~ 4 yıl önce
Rusların kendilerine ait TUPELOV,İLYUŞİN,SUKHOI,ANTANOV gibi mükemmel uçak yapan firmaları var iken MC-21 gibi bir uçağı geliştirmişken AERO FLOT un A.B.D den uçak almasına,alacak olmasına aklım hiçbir zaman basmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi karar. ~ 4 yıl önce
Keşke bizde iptal etsek cinnetliner ı...Yolcu da şikayetçi ekipler de ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cumali ~ 4 yıl önce
cinnet layner mi???
Adam kendi ~ 4 yıl önce
Uçağını üretiyor sana mı ihtiyaci olacaktı mis gibi uçaklar üretiyor MC-21 kokpit harika uçak içi süper ne yapacak senin uçaklarını helal olsun Rusya'ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 4 yıl önce
Biz de kuruyorum üretiyoruz, ne var uçak üretmekte? grafik tasarım, maket falan en iyisini yaparız. öyle bir yapariz ki uçak yaptık diye 10 sene ekmeğini yeriz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000