12 Haziran 2019, Çarşamba 09:07:05

Boeing'de işler kesat!

Dünyanın en büyük sivil ve askeri uçak ve helikopter üreticilerinden biri olan Boeing, Endonezya ve Etiyopya'da iki uçağın 5 ay arayla düşmesinin sonucu oluşan 'Boeing 737 Max 8 krizi' ardından, 2 aydır yeni uçak siparişi almadıklarını duyurdu.
  • Beter olsunlar
  • FAA kanatlarda da ciddi hatalar olduğunu tespit etti. Nereden tutsanız elinizde kalıyor. Kanatlarada da bir güncelleme gelir yakında.
  • Kayyuma gidin.
  • Niye aynı şeyi 2 satır yazıyosunuz
  • edilmeli siparişler. Daha beter olsunlar.
  • Boeing'i seviyorum ama bence akıllanması gerekiyordu iyi olduğunu düşünüyorum onlar için
  • Ucak bakımsızliktan düştü de. Siparişleri iptal edemezsin de. Sonra biz bu hatanın farkındaydık de. O arada AA uçakları Sessiz sedasız yere indirirken bunu nedenini kimseye söyleme. İyi şirket batmadı hala.

Dünyanın en büyük sivil ve askeri uçak üreticilerinden biri olan Boeing, Endonezya ve Etiyopya'da iki uçağın 5 ay arayla düşmesinin sonucu oluşan 'Boeing 737 Max 8 krizi' ardından, 2 aydır yeni uçak siparişi almadıklarını duyurdu.

Yerel medya, ABD merkezli ve dünyanın en büyük sivil ve askeri uçak ve helikopter üreticilerinden biri olan Boeing'in, Endonezya ve Etiyopya'da iki uçağın 5 ay arayla düşmesinin sonucu oluşan 'Boeing 737 Max 8 krizi' ardından, 2 aydır yeni uçak siparişi almadıklarını duyurduğunu bildirdi.

Ayrıca, kazaların ardından Boeing şirketinin 737 Max 8 tipi uçak üretimine devam ettiği; ancak üretim sayısının azaldığı belirtildi. ABD basını, Boeing'in Mayıs ayı içerisinde 71 adet 737 Max 8 tipi uçağın siparişini iptal ettiğini duyurdu.

29 Ekim 2018'de Endonezya merkezli Lion hava yollarına ait Boeing 737 Max 8 tipi uçağın düşmesiyle 189 kişi hayatını kaybetmişti. (Hürriyet)

Boeing'de işler kesat!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Eski sofor ~ 5 yıl önce
Beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A/C Unsafe to Fly ~ 5 yıl önce
FAA kanatlarda da ciddi hatalar olduğunu tespit etti. Nereden tutsanız elinizde kalıyor. Kanatlarada da bir güncelleme gelir yakında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hulo ~ 5 yıl önce
Kayyuma gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
max ~ 5 yıl önce
Niye aynı şeyi 2 satır yazıyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İptal ~ 5 yıl önce
edilmeli siparişler. Daha beter olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
noname ~ 5 yıl önce
Boeing'i seviyorum ama bence akıllanması gerekiyordu iyi olduğunu düşünüyorum onlar için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lion ~ 5 yıl önce
Ucak bakımsızliktan düştü de. Siparişleri iptal edemezsin de. Sonra biz bu hatanın farkındaydık de. O arada AA uçakları Sessiz sedasız yere indirirken bunu nedenini kimseye söyleme. İyi şirket batmadı hala.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000