23 Ekim 2019, Çarşamba 15:21:28

Boeing'de flaş gelişme!

Dünyanın en büyük sivil ve askeri, uçak ve helikopter üreticilerinden, ABD merkezli Boeing Company, ticari uçaklar bölümü başkanı Kevin McAllister görevden aldı.
  • Maxler 2020 Ocak itibariyle havada...
  • Bence en tepeye Temel Kotil gelsin , Boeinge can versin :))
  • Aynısı burada olsa örtbas edilirdi,bizden diye hesap soran,veren de olmazdı.
  • Göstermelik is çıkarmalar. Hepsinin her şeyden haberi vardı. Hepsinin elleri kanlı. Her kesin her şeyden haberi olmasına rağmen gelip de Lion air e suç attılar. Bir de siparişleri iptal edemezsin diye tehdid ettiler. Lion air kazası sonrası bir şeyleri umursalasalardı en azından 150 kişi şu an yaşıyor olacaktı.
  • Akıl ve adaletin olduğu bir dünya düzeninde yaşasak bu kadar kişiyi öldüren adamların ağır cezada yargılanması, bu şirketin aynı gün kapatılması filan gerekirdi. Umarım evrende daha güzel gezegenler vardır !
  • caycı ve kapıdakı guvenlik isten atılır ortada sorun kalmazdı )))

Dünyanın en büyük sivil ve askeri, uçak ve helikopter üreticilerinden, ABD merkezli Boeing Company, ticari uçaklar bölümü başkanı Kevin McAllister görevden aldı. McAllister iki büyük kaza sonrası uçuşları durdurulan Boeing 737 MAX uçaklarının üretiminden de sorumluydu.

Şirketten yapılan açıklamada, Kevin McAllister’ın şirketten ayrıldığı duyuruldu. Toplam 346 kişinin öldüğü iki büyük kaza sonrası uçuşları durdurulan Boeing 737 MAX uçaklarının üretiminden de sorumlu olan McAllister’ın yerine Stan Deal getirildi.

Boeing’deki görev değişimi, 737 MAX uçaklarındaki otomatik sistemdeki sorunların, uçaklar için ABD Federal Havacılık İdaresi’nden uçuş sertifikası almalarından aylar önce şirketin bilgisi olduğunu gösteren iç yazışmalarının ortayla çıkmasının ardından yapıldı.

Boeing’den yapılan açıklamada ayrıca, Bilgi Teknolojisi ve Veri Analitiği Başkan Yardımcısı Ted Colbert’in, Deal’in yerini alarak Boeing’in global hizmetlerinin CEO’su olacağı belirtildi.

Planlamacılar kurulundan yapılan açıklamada da, Yönetim Kurulu Başkanı David Calhoun liderliğindeki üst yönetimin desteklendiği ve bu liderlik ile Boeing’in “şu anki zor durumun içinden her zamankinden daha güçlü bir şekilde çıkacağına” olan güven vurgulandı.  (Sözcü)

Boeing'de flaş gelişme!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Plt ~ 5 yıl önce
Maxler 2020 Ocak itibariyle havada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çare Kotil ~ 5 yıl önce
Bence en tepeye Temel Kotil gelsin , Boeinge can versin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tıpkısının ~ 5 yıl önce
Aynısı burada olsa örtbas edilirdi,bizden diye hesap soran,veren de olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 5 yıl önce
Göstermelik is çıkarmalar. Hepsinin her şeyden haberi vardı. Hepsinin elleri kanlı. Her kesin her şeyden haberi olmasına rağmen gelip de Lion air e suç attılar. Bir de siparişleri iptal edemezsin diye tehdid ettiler. Lion air kazası sonrası bir şeyleri umursalasalardı en azından 150 kişi şu an yaşıyor olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunların yatacak yeri yok ! ~ 5 yıl önce
Akıl ve adaletin olduğu bir dünya düzeninde yaşasak bu kadar kişiyi öldüren adamların ağır cezada yargılanması, bu şirketin aynı gün kapatılması filan gerekirdi. Umarım evrende daha güzel gezegenler vardır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizde olsa )) ~ 5 yıl önce
caycı ve kapıdakı guvenlik isten atılır ortada sorun kalmazdı )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000