27 Şubat 2014, Perşembe 09:05:21

BOEING YENİ BİR İŞE GİRİYOR

Boeing, askeri ve sivil pazar için uçak üreten en büyük firmalardan biri. Bunun haricinde uzay programları için motor ve roket bile üretebiliyor. Firma bu sefer bambaşka bir alana el atacak.
  • sarja yogunlas sarja. 1 gun gitmiyor telefonlar. gerekirse motor sesi ile sarj olan telefon yapin ya da karbondioksitle calisan ne bileyim iste cozun su sorunu. oyum size secimlerde.

ABD'li uçak üreticisi Boeing, cep telefonu işine giriyor. Şirket, Boeing Black adını verdiği bir telefon geliştirecek. Bu telefon müşteri seviyesinde pazara giriş yapmayacak. Bunun yerine firmanın kendi ortakları ve partnerleri arasında görüşmeler sağlanması için kullanılacak. Elbette anlaşmalı devlet kurumlarına da satılacak. Yani güvenilir bir hat ve platform oluşturulacak. Elbette casusluk ve uçak kaçırma eylemlerinin de önüne geçilmiş olacak.

Boeing, hali hazırda geçtiğimiz yıl bir Android cihaz üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Teknik özellikleri hakkında net bilgiler yok. Telefonun çift SIM desteği olacağı söyleniyor. Ayrıca GSM, WCDMA ve LTE desteği sağlayacak. Hangi GSM operatörlerinin destek vereceği bilinmemekle beraber, üst düzey güvenlik önlemleri sunacağından ötürü ABD Hükümeti’ne ait bakanlıklarda ve kurumlarda da kullanılabileceği öngörülüyor.

BOEING YENİ BİR İŞE GİRİYOR

Yorumlar

ey boeing ~ 10 yıl önce
sarja yogunlas sarja. 1 gun gitmiyor telefonlar. gerekirse motor sesi ile sarj olan telefon yapin ya da karbondioksitle calisan ne bileyim iste cozun su sorunu. oyum size secimlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000