16 Eylül 2015, Çarşamba 11:12:45

Boeing Türkiye'ye yeni atama

Ayşem Sargın Işıl, Boeing Türkiye Genel Müdürü-Ülke Temsilcisi pozisyonuna atandı.
  • Kadının CVcini görmüyor musunuz? Ne demek torpilliler her yerde..sadece ODTU'lü olması değil 20 yıldır sektörde BP, GE gibi uluslararası şirketlerde ve hatta büyükelçilikte çalışmış. Bayan olarak gurur duydum..
  • Guzel kadinlar hep hosuma gitmistir
  • odtu'lu bir ablamiz oldugu icin cok bir torpilli oldugunu sanmiyorum. malumunuz ulkede torpilin kaynagi belli ve o kaynak da odtululeri pek sevmiyor.
  • aynı zamanda imam hatip mezunu?
  • torpilliler her yerde

Ayşem Sargın Işıl, Boeing Türkiye Genel Müdürü-Ülke Temsilcisi pozisyonuna Eylül 2015’te atandı. Işıl, şirketin Türkiye stratejisini yönetecek,  mevcut ortaklıkları daha da güçlendirecek, daha çok iş fırsatı yaratacak ve Boeing’in Türkiye’deki görünürlüğünü sağlayacak.

Işıl, Ankara’da görev yapıyor ve Boeing Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENAT) Başkanı Bernie Dunna’a bağlı olarak çalışıyor.

Işıl, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri hükümetleri bünyesinde 20 yılı aşkın süreyle görev yaptı. Boeing’e katılmadan önce Işıl, General Electric’in (GE) Türkiye’deki Devletle İlişkiler ve Politika Direktörü olarak tüm GE işletmelerindeki artan büyümeye odaklı bir şekilde şirketin devletle ilişkilerini ve politika stratejisini belirledi ve yönetti.

Onun öncesinde Işıl, British Petroleum (BP) Türkiye’nin Dış İlişkiler Müdürü olarak görev yaptı. Bu görevinde Işıl, büyük bir boru hattı projesinin gerçekleşmesinin yolunu açan bir uluslararası doğalgaz transit geçiş anlaşmasının imzalanmasını sağlamak amacıyla devletteki ve özel sektördeki çok sayıda paydaş ile ilişki kurdu.

Özel sektör deneyimi öncesinde Işıl, 10 yılı aşkın süreyle ABD Ankara Büyükelçiliği’nde çalıştı. Kıdemli Ekonomi Danışmanı olarak enerji, havacılık, sağlık ve telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere ABD-Türkiye ticareti ve yatırım portföyü konularından sorumlu olduğu bu görevinde Türkiye’deki ABD işletmelerinin eşit şartlarda rekabet edebilmesini sağlamak ve ABD-Türkiye arasındaki ticari bağları güçlendirmek amacıyla devletteki ve özel sektördeki paydaşlarla ilişki kurdu.

Kariyerinin ilk yıllarında Işıl, Türkiye’deki finansal piyasa işlemleri ve ihracat finansman mekanizmaları konusunda bir anlayış geliştirdiği Türk Eximbank’ta çalıştı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisat bölümü mezunu olan Işıl, İngilizce bilmektedir. Evli ve bir erkek çocuk annesidir.

Boeing Türkiye'ye yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

yok artık ~ 9 yıl önce
Kadının CVcini görmüyor musunuz? Ne demek torpilliler her yerde..sadece ODTU'lü olması değil 20 yıldır sektörde BP, GE gibi uluslararası şirketlerde ve hatta büyükelçilikte çalışmış. Bayan olarak gurur duydum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 9 yıl önce
Guzel kadinlar hep hosuma gitmistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
valla ~ 9 yıl önce
odtu'lu bir ablamiz oldugu icin cok bir torpilli oldugunu sanmiyorum. malumunuz ulkede torpilin kaynagi belli ve o kaynak da odtululeri pek sevmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
billa ~ 9 yıl önce
doğru odtülüler kapitalizm karşıtı eylemleri gerçekleştirip kapitalizmin dibine vuran mahluklar tabi ki sevilmezler
hahah ~ 9 yıl önce
terbiyeni takin. odtu'nun kapisindan giremediginiz icin bu kadar kiskanc olma. biraz akil biraz calisma ile sen de basarabilirsin (bir ihtimal).
unutmuşlar ~ 9 yıl önce
aynı zamanda imam hatip mezunu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 9 yıl önce
Komik olmayın. Ne imam hatibi
Kktc ~ 9 yıl önce
Her yere gidin de kktc ye pgt ile gitmeyin. Kontuarlarda neredeyse adamı dövecek gibiler.
leman ~ 9 yıl önce
torpilliler her yerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000