11 Nisan 2011, Pazartesi 16:36:52

BOEING TEKNOLOJİ SINIFLARI KURMAYA DEVAM EDİYOR

Boeing Firması, İstanbul’da bulunan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda tam donanımlı bilişim teknolojileri sınıfı kurdu. Bilişim sınıfı, öğrencilerin ve öğretmenlerin okullarıyla beraber kullanabilecekleri bilgisayarları, teknik donanımı ve materyalleri kapsıyor.
  • boeing e teşekkür et demiştir, ne saçma yahu :)
  • En ufak seylerde bile pot kırıyoruz. Resimdeki yazı dikkatimi cekti :( ''Thank Boeing Company'' -> '' Teşekkür Boeing Şirketi''.. Belki ogrencilerin biri yapmıstır..da aklıma Libyalıların basının cekmesi icin hazırladıgı ingilizce pankartlar geldi :))

Sınıfın resmi açılış töreni, 8 Nisan 2011 tarihinde Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Talha Çamaş, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, “Bu çocuklar Türkiye’nin ve dünyanın geleceği ve Boeing onların eğitimine katkıda bulunmaktan, bakış açılarını genişletmelerine yardımcı olacak teknolojik becerilerini geliştirmelerini sağlayacak olan araçları sağlamaktan büyük bir mutluluk duymaktadır. Kalbimizin derinliklerinde Boeing’in, Türk toplumunun bir parçası olduğunu hissediyoruz ve içinde yaşadığımız, çalıştığımız bu topluma bir şeyler kazandırmakla kendimizi yükümlü hissediyoruz” dedi. Pepin, eğitime verilen desteğin Boeing firmasının öncelikleri arasında yer aldığını da belirtti.

Darüşşafaka’nın en eski ve köklü eğitim kurumu olduğunu belirten Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Talha Çamaş, dünya insanı gençler yetişmesine verdikleri önemin altını çizdi. Çamaş, “Bugün Darüşşafaka olarak, araştıran, sorgulayan, bilişim okuryazarı, dünya insanı gençlerin yetişmesine büyük değer veriyoruz. Kendi alanında bir dünya devi olan Boeing’in desteğiyle oluşturulan bilişim teknolojileri sınıfı ile gençlerimiz için bir adım daha atmış oluyoruz. Katkılarından ötürü Boeing Türkiye’ye ve Greg Pepin’e, Darüşşafaka Cemiyeti adına teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.



BOEING TEKNOLOJİ SINIFLARI KURMAYA DEVAM EDİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
boeing e teşekkür et demiştir, ne saçma yahu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
En ufak seylerde bile pot kırıyoruz. Resimdeki yazı dikkatimi cekti :( ''Thank Boeing Company'' -> '' Teşekkür Boeing Şirketi''.. Belki ogrencilerin biri yapmıstır..da aklıma Libyalıların basının cekmesi icin hazırladıgı ingilizce pankartlar geldi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000