16 Şubat 2011, Çarşamba 14:20:13

BOEING PİLOTLARI İŞTEN ÇIKARILDI!

Charter operasyonlar yapan Saga Havayolları, filo yapısında değişikliğe gidiyor. Filosundaki iki adet Boeing 737-800’ü çıkaran Saga, 26 pilotla da yollarını ayırdı.
  • KAPTANIM SİZİ ÇOK AMA ÇK ÖZLEYECEĞİZZ...
  • dediğiniz gibi umarız toparlanır.
  • Bu şirketin tüm uçaklarını biryerlerde yerde görüyorum.Uçarkende duymuyorum.Yeni bir best,tt,turkuaz,fly,bosphorus vs. olmaz umarım.
  • 2 adet Airbus 300 degil,310 var filoda... karar insalah hayirli olur...
  • o söz lafın gelişiydi hiç sanmam onuda yapamazsınız :))
  • Arkadaşım sen hiç o güzel kafanı yorma..Gerekirse onu da yaparız.Ama neyse derdin alıp veremediğin,başkalarının kötü durumundan sonuç çıkarmak seni mutlu kılıyorsa, bence geç kalmadan tedavi ol.
  • Siz sakın Düseldorf, Münih ve Zürih acentaları olarak Abdülkadir beyin oraya uçak vereceğini düşünmeyin. Bir defa sizin çözümünüz geçen yaz olduğu gibi ancak Tailwind olabilir ama probleminiz varsa bilemem. Pegasus sayesinde Almanya'ya ful-çartır uçak uçurmak artık hayal. Bunu siz de biliyorsunuz. Saga'nın 2-3 aylık operasyon için tam da yazın ortasında size uçak vereceğini gerçekten sanmıyorum. Hadi kolay gelsin. MK
  • pılot olurken sana sormadım.sımdıde hıc bırseyı sana sormuyorum ne dıye ustune vazıfe edınıp bu konuya yorum yazıyorsun onu anlamadım.Yukarda allah var yorum yaparken hatırlayın yoksa o kendını hatırlatmasını bılır.
  • İçlerinde karagöz varsa hiç acımadım. Biz ayrılırken hakkımızı gaspedenlere ve yöneticiliği sadece şahsi çıkarları için yapanlara ne denirki......
  • SAYIN ABDÜL KADIR BEY BIZ DÜSSELDORF TA ACENTALAR OLARAK COK CIDDI SEKILDE SIZLERDEN YARDIM VE DESTEK BEKLIYORUZ ABDÜL KADIR BEY BU OPERASYONU MÜNICH TEKI ACENTACILAR BEKLIYOR VE ZÜRICH TEKILERDE BEKLIYOR ABDÜL KADIR BEY IYI HABERLER BEKLIYORUZ INSALLAH ITB DE DETAYLAR KONUSULUR SICAK BAKMIYORMUSUNUZ DIYE DUYDUK AMA BU ISI YAPSA YAPSA KOLOT ABDÜL KADIR YAPAR DEDIK ABII DUY SESIMIZI

Saga Havayolları, filosunda bulunan iki adet Boeing 737-800 tipi uçağı filosundan çıkarıyor. Kira süreleri dolan uçakların bugünlerde teslim edileceği belirtilirken bu uçaklarda görev yapan uçuş ekibinin de işine son verildi.

Saga Havayolları’nın 16’sı ikinci pilot, 10’u kaptan pilot olmak üzere 26 pilotla yollarını ayırdığı öğrenildi.

İç hatlarda tarifeli seferler yapmak için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden onay bekleyen Saga Havayolları’nın filo yapısında değişikliğe gideceği, Boeing’lerin yerine Airbus uçakların alınacağı konuşuluyor. Bu tercih sebebinin ise piyasada Boeing tipi uçak bulma konusunda yaşanan sıkıntı ve kira ücretlerinin yüksek olması gösteriliyor. Saga Havayolları’nın da önümüzdeki günlerde filosunu iki adet Airbus 321 tipi uçakla takviye edeceği kaydediliyor.

Saga Havayolları’nın filosunda halen, 4 adet Boeing 737-800, 2 adet Airbus 300 ve bir adet de Airbus 330 tipi olmak üzere toplam 7 uçak bulunuyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

BOEING PİLOTLARI İŞTEN ÇIKARILDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 13 yıl önce
KAPTANIM SİZİ ÇOK AMA ÇK ÖZLEYECEĞİZZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dediğiniz gibi umarız toparlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şirketin tüm uçaklarını biryerlerde yerde görüyorum.Uçarkende duymuyorum.Yeni bir best,tt,turkuaz,fly,bosphorus vs. olmaz umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2 adet Airbus 300 degil,310 var filoda... karar insalah hayirli olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o söz lafın gelişiydi hiç sanmam onuda yapamazsınız :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım sen hiç o güzel kafanı yorma..Gerekirse onu da yaparız.Ama neyse derdin alıp veremediğin,başkalarının kötü durumundan sonuç çıkarmak seni mutlu kılıyorsa, bence geç kalmadan tedavi ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz sakın Düseldorf, Münih ve Zürih acentaları olarak Abdülkadir beyin oraya uçak vereceğini düşünmeyin. Bir defa sizin çözümünüz geçen yaz olduğu gibi ancak Tailwind olabilir ama probleminiz varsa bilemem. Pegasus sayesinde Almanya'ya ful-çartır uçak uçurmak artık hayal. Bunu siz de biliyorsunuz. Saga'nın 2-3 aylık operasyon için tam da yazın ortasında size uçak vereceğini gerçekten sanmıyorum. Hadi kolay gelsin. MK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pılot olurken sana sormadım.sımdıde hıc bırseyı sana sormuyorum ne dıye ustune vazıfe edınıp bu konuya yorum yazıyorsun onu anlamadım.Yukarda allah var yorum yaparken hatırlayın yoksa o kendını hatırlatmasını bılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İçlerinde karagöz varsa hiç acımadım. Biz ayrılırken hakkımızı gaspedenlere ve yöneticiliği sadece şahsi çıkarları için yapanlara ne denirki......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN ABDÜL KADIR BEY BIZ DÜSSELDORF TA ACENTALAR OLARAK COK CIDDI SEKILDE SIZLERDEN YARDIM VE DESTEK BEKLIYORUZ ABDÜL KADIR BEY BU OPERASYONU MÜNICH TEKI ACENTACILAR BEKLIYOR VE ZÜRICH TEKILERDE BEKLIYOR ABDÜL KADIR BEY IYI HABERLER BEKLIYORUZ INSALLAH ITB DE DETAYLAR KONUSULUR SICAK BAKMIYORMUSUNUZ DIYE DUYDUK AMA BU ISI YAPSA YAPSA KOLOT ABDÜL KADIR YAPAR DEDIK ABII DUY SESIMIZI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000