21 Ocak 2020, Salı 09:20:45

Boeing para arıyor!

Boeing 737 Max krizinin ortasında finansal sorunlarla karşı karşıya kaldı.
  • Ya işte bu işler öyle kolay değil, aynı senaryonun 100% yerli ve milli uçağımızda yaşandığını bir düşünün, o krediyi her türlü yabancı bankalardan yüksek faizle alacaklarını da düşünürsek o şirketin sırtı bir daha doğrulmaz. Yılların uçak üreticisi eleman çıkartıyor, sektörde ciddi rakipler var bizimkiler hala yerli uççah diyo... İnsansız askeri jetler konusunda bir girişimde bulunmalıydılar.
  • Fo arkadaşımın da dediği gibi 70-80 saat üstüne ekstra vermeyin. Yabancı kaptanların servisle ulaşımını da kesin. LA gibi uzun mesafeleri 2 kaptan planlayıp, NY gibi kısa yerleri git gel yapın. Ne de olsa çok veriyoruz diye harcirahları da kesin. Etti mi sana 5 milyar melyor
  • uçucuların yol parasını kesin yetmezse pazar mesailerini kesin. öğle yemeği yerine züber verin bitti gitti.

Boeing 737 Max krizinin ortasında finansal sorunlarla karşı karşıya kaldı. Birçok havayoluna tazminat ödemesi yapmak zorunda kalan şirket, uçakların yerde kalması ve üretimin durması sebebiyle zor günler yaşıyor.

10 MİLYAR DOLAR VEYA FAZLASINI ARIYOR

Boeing, bankalarla ve finansal kredi kuruluşları ile görüşmeler yaparak 10 milyar dolar veya üstü bir kredi peşinde. Edinilen bilgilere göre şu ana kadar 6 milyar dolarlık bir kredi bulundu. Analistlerin raporuna göre şirketin B737 Max’lar yüzünden aylık zararı 1 milyar dolar. İki ölümcül kazanın ardından uçuştan çekilen 737Max uçaklarının akibeti de bilinmezliğini korumaya devam ediyor. 

©AirportHaber.com

Boeing para arıyor!

Yorumlar

YürüyenUçak ~ 4 yıl önce
Ya işte bu işler öyle kolay değil, aynı senaryonun 100% yerli ve milli uçağımızda yaşandığını bir düşünün, o krediyi her türlü yabancı bankalardan yüksek faizle alacaklarını da düşünürsek o şirketin sırtı bir daha doğrulmaz. Yılların uçak üreticisi eleman çıkartıyor, sektörde ciddi rakipler var bizimkiler hala yerli uççah diyo... İnsansız askeri jetler konusunda bir girişimde bulunmalıydılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 4 yıl önce
Fo arkadaşımın da dediği gibi 70-80 saat üstüne ekstra vermeyin. Yabancı kaptanların servisle ulaşımını da kesin. LA gibi uzun mesafeleri 2 kaptan planlayıp, NY gibi kısa yerleri git gel yapın. Ne de olsa çok veriyoruz diye harcirahları da kesin. Etti mi sana 5 milyar melyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/0 ~ 4 yıl önce
uçucuların yol parasını kesin yetmezse pazar mesailerini kesin. öğle yemeği yerine züber verin bitti gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 tane daha ~ 4 yıl önce
10 sipariş daha verelim Max

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000