18 Ocak 2020, Cumartesi 12:05:05

Boeing MAX'te yeni bir sorun daha tespit etti

Boeing tarafından yapılan açıklamada 737 Max tipi yolcu uçaklarının yazılım sistemlerinde yeni bir sorun keşfedildiği duyuruldu.
  • Bir 10 Max daha spariş verelim o zaman.
  • Boeing e bir şey olmaz. İki tarafın da münhasıran iptal edebileceği şeyler değil der çıkar işin içinde.
  • Butun maxlari yari fiyatina bize versinler biz alalim..bizim teknik onlari neresi bozuksa teknigin bantiyla yapistirir bisekilde halleder ucar hale getirir..biz ucuzcu bir milletiz ucuzu severiz...
  • MAX 'in sorun çözüldükten sonraki ilk test uçuşunu yaptırmak için insanda mangal gibi yürek olması lazım.
  • O zat, Boeing'in sürekli olarak güvenlik kültürünü erozyona uğratırken, 787 ve 737 in tasarım ve üretiminde yaptığı akıl dışı uygulamaları kendine örnek alıp yönetimi altında ki Teknik'de emniyet sınırlarını zorluyord. Merak ediyorum acaba hiç filmi geri sarıp kendine ders çıkartıyormudur yoksa hala bahaneler bulup hala Boeing'e güzellemeler mi yapıyordur.
  • Boeing hızlıca Boeing 797 programına başlamalı ve MAX'i iptal etmeli. Sorunu çözmeli, ürettiği uçakları teslim etmeli ve yerde yatan uçakları da güncellemeli. Sonrasında tüm enerjisini Boeing 797 için harcamalı. MAX artık dikiş tutmaz. 10 aydır yerde yatıyor uçaklar. 10 aydır çözülememesi sorunun çok garip. Sadece yazılım değil, yazılımın da kurtaramayacağı tasarım sorunu varsa geçmiş olsun.
  • Evet iptal edilecek gibi. 400 tane uretilmis . Bunun yaninda Carlos ekibleri guzel planlama yapti carlos japonyodan kacilmak icin . Pastor Brunson ne yapiyor bu gunlerde .
  • Max lari zehir ucagina cevirip tarimda kullansinlar
  • BEN BOEING OLSAM MAX PROGRAMINI IPTAL EDER, MEVUCT UCAKLARI BASKA MODELLERLE DEGISTIRIRDIM SIMDI HERKES DIYECEK AMMA BU COK TUTAR , DOGRU AMA AKSI SIRKETIN GELECEGI PEK PARLAK GOZUKMUYOR. BU SORUNLAR BITMEZ,HERGUN BIR YENISI BULUNUR

Boeing tarafından yapılan açıklamada 737 Max tipi yolcu uçaklarının yazılım sistemlerinde yeni bir sorun keşfedildiği duyuruldu.

ABD merkezli üretim devi Boeing, 737 Max tipi yolcu uçaklarının teknik inceleme sırasında uçuş bilgisayarlarında yeni bir sorun keşfedildiğini açıkladı. Boeing'den yapılan açıklamada, "Gerekli güncellemeleri yapıyor ve FAA (ABD Federal Sivil Havacılık İdaresi) ile birlikte çalışıyoruz. Müşterilerimizi ve tedarikçilerimizi sürekli bilgilendiriyoruz. Önceliğimiz 737 Max'in güvenli olması ve hizmete dönmeden önce tüm yasal gereklilikleri karşılamasını sağlamaktır" denildi.

Ayrıca teknik incelemelerde bu tarz sorunların tespit edilmesinin amaçlandığı ve Boeing'in sorunu çözmeyi hedeflediği bildirildi.

Hisseler düştü

Boeing'in söz konusu açıklaması, geçtiğimiz hafta yapılan sistem testlerinde, 737 Max tipi 2 yolcu uçağına ait bilgisayarların birbiriyle iletişim kuramadığı yönündeki iddiaların ardından geldi. Yapılan açıklamanın ardından Boeing'in hisseleri yüzde 1.9 oranında değer kaybederek 325,75 dolara kadar geriledi.

Boeing MAX'te yeni bir sorun daha tespit etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Max ~ 4 yıl önce
Bir 10 Max daha spariş verelim o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lion air ~ 4 yıl önce
Boeing e bir şey olmaz. İki tarafın da münhasıran iptal edebileceği şeyler değil der çıkar işin içinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Butun maxlari yari fiyatina bize versinler biz alalim..bizim teknik onlari neresi bozuksa teknigin bantiyla yapistirir bisekilde halleder ucar hale getirir..biz ucuzcu bir milletiz ucuzu severiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meyns ~ 4 yıl önce
MAX 'in sorun çözüldükten sonraki ilk test uçuşunu yaptırmak için insanda mangal gibi yürek olması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu uçaklara ailecek binmek isteyen bir zat vardı ~ 4 yıl önce
O zat, Boeing'in sürekli olarak güvenlik kültürünü erozyona uğratırken, 787 ve 737 in tasarım ve üretiminde yaptığı akıl dışı uygulamaları kendine örnek alıp yönetimi altında ki Teknik'de emniyet sınırlarını zorluyord. Merak ediyorum acaba hiç filmi geri sarıp kendine ders çıkartıyormudur yoksa hala bahaneler bulup hala Boeing'e güzellemeler mi yapıyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 4 yıl önce
Boeing hızlıca Boeing 797 programına başlamalı ve MAX'i iptal etmeli. Sorunu çözmeli, ürettiği uçakları teslim etmeli ve yerde yatan uçakları da güncellemeli. Sonrasında tüm enerjisini Boeing 797 için harcamalı. MAX artık dikiş tutmaz. 10 aydır yerde yatıyor uçaklar. 10 aydır çözülememesi sorunun çok garip. Sadece yazılım değil, yazılımın da kurtaramayacağı tasarım sorunu varsa geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
400 ~ 4 yıl önce
Evet iptal edilecek gibi. 400 tane uretilmis . Bunun yaninda Carlos ekibleri guzel planlama yapti carlos japonyodan kacilmak icin . Pastor Brunson ne yapiyor bu gunlerde .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zehir ucagi ~ 4 yıl önce
Max lari zehir ucagina cevirip tarimda kullansinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tek yol ~ 4 yıl önce
BEN BOEING OLSAM MAX PROGRAMINI IPTAL EDER, MEVUCT UCAKLARI BASKA MODELLERLE DEGISTIRIRDIM SIMDI HERKES DIYECEK AMMA BU COK TUTAR , DOGRU AMA AKSI SIRKETIN GELECEGI PEK PARLAK GOZUKMUYOR. BU SORUNLAR BITMEZ,HERGUN BIR YENISI BULUNUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel bizi yönet ~ 4 yıl önce
Yorumunuzu çok beğendim ilerde büyük ölçekli bir firma kurarsam başına sizi getirmek isterim.
Metin Tatlı ~ 4 yıl önce
Uçakta hata tespit edildikçe siparişini arttıran şirketler var neden acaba.
Rahat olun ~ 4 yıl önce
Siz sıkıntı yapmayın Max uçacak ve 737 ailesinin efsanesi olacak. Yazın bunu bir kenara.
off ~ 4 yıl önce
Baron, yiktin biyi yahu! :)
cok rahatız ~ 4 yıl önce
max gerçekten b737 ailesinin efsanesi oldu :D uçmayan uçak yaptı adamlar eminim şuan şirketler ng kadar uçsa bile yeter diyor XD

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000