06 Şubat 2020, Perşembe 10:29:02

Boeing İstanbul'a heyet gönderecek

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası UEİM tarafından bir komisyon oluşturuldu. Komisyondaki uzmanlarla çalışmak için ABD'nin sivil havacılık otoritesi ile Boeing firması yetkililerinden oluşan bir heyetin de Türkiye'ye geleceği açıklandı..
  • Eğitim berbat.Kaza yapan uçağın kaptanı çok yeni . Mayıs ayında kaptan olmuş.FO nun tecrübesini bilemem .Kaptan tecrübesiz olduğuna göre FO nun çok tecrübeli olması gerek.Ayrıca 3500 saatte kaptan yapıyorlar .THY de bu süre daha uzun 4500 saat . Kesinlikle tüm hocalar incelenmeli .Bu arada birkaç ay önce öğretmen kaptan pilot kendini asarak intihar etti . Ama bunu medyadan sakladılar evinde ölü bulundu diye bilgi verildi .
  • insanlara geçmiş olsun da pegasus'a olmasın! yöneticiler yargılanmalı... FTL yi hazırlayanlar yargılanmalı...
  • FTL tekrar gözden geçirilsin. Şirketler açık bulduğu heryerden ekibe yükleniyor. Hata olunca da ekipler yalnız kalıyor.
  • Canım benim. Ne hale gelmiş. Allah ölenlere rahmet pegasus ailesinede geçmiş olsun.
  • Pegasus Havayollarının bu son 2 yılda 3.kazası Allahtan onlarda ölüm olmamıştı ve geneli pilot kaynaklı ya bir yorgunluk var pilotların üzerinde ya da eğitim de bir sıkıntı var.Şirketin kendini yenilemeye ihtiyacı var.Çok Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ölenlere de Allah rahmet eylesin.
  • shgm nerde bu adamlar neden çıkıp iki kelam etmezler. Aman başınıza bir iş gelmesin. Uzay sanayii bölgesi kurdela törenine mi gittiniz yoksa ?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazası sonrası UEİM tarafından bir komisyon oluşturuldu. Komisyondaki uzmanlarla çalışmak için ABD'nin sivil havacılık otoritesi ile Boeing firması yetkililerinden oluşan bir heyetin de Türkiye'ye geleceği açıklandı..

PC2193 sayılı İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayollarına ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının kaza haberi gelir gelmez UEİM uzmanlarından oluşan komisyon kuruldu. Kazanın oluş nedenini araştırmak üzere havalimanında incelemelerde bulunan komisyon, çalışmalarına devam ediyor.

Komisyonla konuyu araştırmak üzere ABD sivil havacılık otoritesi ile Boeing firması yetkililerinden oluşan bir heyet de Türkiye'ye gelecek. Heyet, kazada 3 parçaya bölünen uçakta incelemelerde bulunacak. UEİM uzmanları ve ABD'li heyetin çalışmaları ışığında, kazaya ilişkin ön raporun yaklaşık 1 ay içinde hazırlanması öngörülüyor.

İzmir-İstanbul seferini yapan Pegasus Havayollarına ait yolcu uçağı dün saat 18.19'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra pistten çıkmış, kazada 3 kişi hayatını kaybetmişti. Çok sayıda kişinin yaralandığı Boeing 737 tipi uçakta 177 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyordu.

Boeing İstanbul'a heyet gönderecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

VATANDAŞ ~ 4 yıl önce
Eğitim berbat.Kaza yapan uçağın kaptanı çok yeni . Mayıs ayında kaptan olmuş.FO nun tecrübesini bilemem .Kaptan tecrübesiz olduğuna göre FO nun çok tecrübeli olması gerek.Ayrıca 3500 saatte kaptan yapıyorlar .THY de bu süre daha uzun 4500 saat . Kesinlikle tüm hocalar incelenmeli .Bu arada birkaç ay önce öğretmen kaptan pilot kendini asarak intihar etti . Ama bunu medyadan sakladılar evinde ölü bulundu diye bilgi verildi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegasus hariç ~ 4 yıl önce
insanlara geçmiş olsun da pegasus'a olmasın! yöneticiler yargılanmalı... FTL yi hazırlayanlar yargılanmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHT-FTL ~ 4 yıl önce
FTL tekrar gözden geçirilsin. Şirketler açık bulduğu heryerden ekibe yükleniyor. Hata olunca da ekipler yalnız kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 4 yıl önce
Canım benim. Ne hale gelmiş. Allah ölenlere rahmet pegasus ailesinede geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus Havayolları ~ 4 yıl önce
Pegasus Havayollarının bu son 2 yılda 3.kazası Allahtan onlarda ölüm olmamıştı ve geneli pilot kaynaklı ya bir yorgunluk var pilotların üzerinde ya da eğitim de bir sıkıntı var.Şirketin kendini yenilemeye ihtiyacı var.Çok Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ölenlere de Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS yöneticilerine ~ 4 yıl önce
Burnu havada , hrer fırsatta THY eğitimini , uçucularını ve prosedürlerini küçümsemeye çalışan PGS yöneticileri belki işlerini daha iyi yapmak gereğini öğrenmiştir...
shgm ~ 4 yıl önce
shgm nerde bu adamlar neden çıkıp iki kelam etmezler. Aman başınıza bir iş gelmesin. Uzay sanayii bölgesi kurdela törenine mi gittiniz yoksa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000