16 Ekim 2021, Cumartesi 12:06:04

Boeing çalışanları eylem yaptı!

ABD'li uçak üreticisi Boeing'in çalışanları, Covid-19 aşısı için zorlamaya maruz kaldıklarını ifade ederek eylem yaptı.
  • Sorarlarsa özgürlükler(!) ülkesi dersiniz... En sıkı tedbir ve yasaklama uygulayan demokratların kalesi olan eyalet kaliforniya ile, tüm kısıtlamaları kaldıran ve isteğe bağlı bırakan eyalet olan teksas ta vaka ve ölüm oranları benzer seviyede. Bu covid olayında büyük dümenler dönüyor. En son Tesla şirketi başlarım sizin yasaklarınıza diyerek fabrikasını kaliforniyadan teksasa taşıma kararı aldı.
  • Bir avuç insan yani
  • Asi olmayip asi olanlari riske atanlarin isyerine girmelerine musade edilmemeli.
  • İnsalla bizde de zorunlu olur. Ben çip taktırdım siz de taktırın ne olacak sanki hahahsh :d Çip takacaklar diyen adamla uçuş yapıyoruz şaka gibi ya..
  • Dini inança siğinsinlar problem çozulur. Yahudiler ve muslumanlarin yaptiği gibi

ABD'li uçak üreticisi Boeing'in çalışanları, Covid-19 aşısı için zorlamaya maruz kaldıklarını ifade ederek eylem yaptı.

Boeing Salı günü yaptığı açıklamada, Başkan Joe Biden tarafından federal müteahhitler için yayınlanan karar uyarında 125 bin ABD çalışanının 8 Aralık’a kadar aşılanmasını gerektireceğini duyurmuştu.

Boeing'de görevli bir uçak mühendisi, “Bu benim seçimim ve bu benim bedenim. Burası Amerika. Bize söyleneni sadece bir kişi söyledi diye yapmıyoruz” dedi.

Boeing, çalışanların 8 Aralık’a kadar ya aşı kanıtı göstermeleri ya da engellilik veya içtenlikle inanılan dini inanca dayalı olarak onaylanmış makul nedene sahip olmaları gerektiğini açıklamıştı.

American Airlines dahil olmak üzere büyük ABD havayolları, uçak parçaları üreticisi Spirit AeroSystems gibi federal işletmelere uygulanan son tarihe uyacağını deklare etti.

Protestodaki Boeing çalışanları, aşı muafiyeti için başvurduklarını ifade etti. Bir mühendis, aşı olmaktansa erken emeklilik isteyebileceğini söyledi.

Boeing çalışanları eylem yaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

amariga ~ 3 yıl önce
Sorarlarsa özgürlükler(!) ülkesi dersiniz... En sıkı tedbir ve yasaklama uygulayan demokratların kalesi olan eyalet kaliforniya ile, tüm kısıtlamaları kaldıran ve isteğe bağlı bırakan eyalet olan teksas ta vaka ve ölüm oranları benzer seviyede. Bu covid olayında büyük dümenler dönüyor. En son Tesla şirketi başlarım sizin yasaklarınıza diyerek fabrikasını kaliforniyadan teksasa taşıma kararı aldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salla ~ 3 yıl önce
ziyaaa... yok en sıkı tedbir uygulanıyormuş tüm kısıtlamaları da kaldırmışmışlar... aşılama bile yüzde 55'te. baktılar asıl sorun virusle savaşı yenmek değil, temel matematik işlemini yapmaktan aciz olmasına rağmen aşıya bilimsel olarak karşı olabilen tiplerin yarattığı toplumsal sağlık savaşında, o zaman yeni önlemler başlattılar... bunca emek bunca mücadele bunca aşılama bu aşı karşıtları yüzünden boşa gitmemeli... çözümü olan bir sorun var ama bunların pcr testleri bile bizim vergimizle bedava... yok öyle
asıl ziya kim acaba. ~ 3 yıl önce
dünya üzerinde yüzlerce yıldır Afrika'da yüz milyonlarca cocuk genc yaşlı açlıktan öldü kimse sallamadı yüz yıldır hiv+ den on milyonlarca insan öldü yüz milyonlarcasi hastalığın pençesinde ama tedavisi yok... bin yıldır kanser denen illet milyarlarca insani canından etti yıl olmus 2021 hala can almaya devam ediyo ama tedavisi Yok! İŞE bakin ki kesin tedavisi yok ama ilaçları dünya para !! 6 aylik mutasyon üstüne mutasyon geçirmiş hala da geciren viruse aşı bulundu hemide bedavaaa!!! YERSEN.
Onlarca personel??? ~ 3 yıl önce
Bir avuç insan yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacmaliyorlar ~ 3 yıl önce
Asi olmayip asi olanlari riske atanlarin isyerine girmelerine musade edilmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asi olana ~ 3 yıl önce
Bir şey olmuyor zaten burda her türlü asi olmayanlar tehlikede ve neden diretiliyor mantiksiz
Jab ~ 3 yıl önce
Asiliysan niye riske giriyosun?
asıl sacmalik bu ~ 3 yıl önce
Aşı olan birisinin kendisini koruduğu iddia edildiğine göre, aşı olmayanlar aşılıları nasıl tehdit ediyormuş ben anlamıyorum? Aşının bir koruyuculuğu olmayacaksa neden aşı yaptırıyorsunuz? Aklımızla alay ediyorlar resmen.
Jab’a ~ 3 yıl önce
Virüs yayılırken mutasyona uğruyor ve bu yeni mutasyonlara mevcut aşı koruyuculuk sağlayamayabiliyor. Aşı olmayanlar, virüsün yayılma hızını ve mutasyona uğrama ihtimalini ciddi oranda arttırıyor. Yani aşı olmayanlar, olanları riske atıyor.
Jab ~ 3 yıl önce
Asi oldugunuz icin variyantlar cikiyor. 1 2 seneye kalmadan yan etkiler basliyacak. Ondan sonra arsove gelip bu yorumumu tekrar okursun. 21. Yuzyilda yapilan en buyuk deneyi siz asilananlarin uzerinde uygulaniyor
bi dakka şimdi ~ 3 yıl önce
aşı koruyorsa olmayandan size ne? aşı korumuyorsa niye oluyorsun? olmayanlar yüzünden yayılıyor yalanindan vazgeçin artık. madem korumuyor OLMUYORUM ARKADAŞ!! SEVİŞİRİM EVLENMEM, HAMİLE KALIRIM DOĞURMAM benim bedenim benim kararım diyenlere alkış tutanlar hayati bir durumda içinde ne olduğu belirsiz şeyi zorla yaptırma dersine düşmüş... HADİ ORDAN
Darısı bizim ülkeye ~ 3 yıl önce
İnsalla bizde de zorunlu olur. Ben çip taktırdım siz de taktırın ne olacak sanki hahahsh :d Çip takacaklar diyen adamla uçuş yapıyoruz şaka gibi ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 3 yıl önce
Dini inança siğinsinlar problem çozulur. Yahudiler ve muslumanlarin yaptiği gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000