21 Nisan 2022, Perşembe 10:23:48

Boeing 787 Dreamliner Teslimatları Ne Zaman Başlayacak?

Boeing'in havayollarına ve parça tedarikçilerine B787 Dreamliner teslimatlarının 2022'nin ikinci yarısında devam edeceği belirtildi.
  • Keyifle uçtuğum uçak tipi
  • Neyse gelsinde biraz daha Afrika yapalım biz. Ne bileyim Chad git gel belki
  • If its Boeing I'm not going....
  • Bu raporu isteyen bürokratlar vatan haini ilan edilir, yerli milli şirketimizi batırmaya çalışan hainler dış güçler ile beraber çalışıyorlar diye ATVahaber ve bilimum yandaş kanallarda o müfettişler linç edilir ve fetö bağlantıları hemen araştırılmaya başlamıştı. Allah'tan ileri demokratik bir ülkede yaşıyoruz da böyle milli sirketlerinizin elinkolu bağlanmıyor. elhamdülillah.

Boeing'in havayollarına ve parça tedarikçilerine B787 Dreamliner teslimatlarının 2022'nin ikinci yarısında devam edeceği belirtildi.

Boeing'in yeni nesil 787 Dreamliner uçaklarında tespit edilen bazı yapısal sorunlar nedeniyle geçtiğimiz 2020 yılının Ekim ayında teslimatları durdurulmuştu. Ancak yapılan düzenlemeler sonrası 2021 yılının Mart ayı itibariyle teslimatlar yeniden başlamıştı. Ancak ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) yapılan düzenlemeler ve bilgilendirmelerin yetersiz olduğu gerekçesiyle Boeing'den daha kapsamlı bir rapor talep etti. Bunun üzerine Boeing Mayıs 2021'de yeni Dreamliner teslimatlarının durdurulduğu açıklamıştı.

Boeing'in bu süre içerisinde yaklaşık 5,5 milyar dolar civarında gelir kaybına uğradığı belirtildi. 

FAA'in Boeing 787 Dreamliner tipi uçakların teslimat süreciyle alakalı henüz resmi bir kararı bulunmuyor.

B787 ile ilgili sorunlar, havayolu şirketlerinin kapasite artışlarını kısıtladı ve üretim oranlarında kesintileri tetikledi. Yaşanan durum  koronavirüs krizi ve B737 MAX'lerle ilgili sorunların üzerine Boeing'in tedarik zincirine ciddi darbe vurdu.

B787'lerdeki teslimat sorunu nedeniyle, American Airlines Şubat ayında, operasyon değişikliklerinin yanı sıra Seattle-Londra, Los Angeles ve Sidney ile Dallas-Santiago arasındaki rotaları askıya aldığını duyurmuştu.

Geçtiğimiz hafta  üç aylık sonuçları açıklayan American Airlines, Boeing teslimat programı hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

©AirportHaber.com

Boeing 787 Dreamliner Teslimatları Ne Zaman Başlayacak?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

787 ~ 2 yıl önce
Keyifle uçtuğum uçak tipi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 2 yıl önce
Neyse gelsinde biraz daha Afrika yapalım biz. Ne bileyim Chad git gel belki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 2 yıl önce
If its Boeing I'm not going....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 2 yıl önce
Super espri. Ilk defa duydum. Lutfen bu espriyi surekli yapin da gulelim.
Bizde olsa........ ~ 2 yıl önce
Bu raporu isteyen bürokratlar vatan haini ilan edilir, yerli milli şirketimizi batırmaya çalışan hainler dış güçler ile beraber çalışıyorlar diye ATVahaber ve bilimum yandaş kanallarda o müfettişler linç edilir ve fetö bağlantıları hemen araştırılmaya başlamıştı. Allah'tan ileri demokratik bir ülkede yaşıyoruz da böyle milli sirketlerinizin elinkolu bağlanmıyor. elhamdülillah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlarda oldu ~ 2 yıl önce
Şu adamları herşeyi doğru yapıyormuş gibi göstermekten vazgeçin.Dünya kaynaklarını çökük çocuk demeden öldürüp kendileri kullanan , dünyanın kanseri bu batılı milletlerden alınacak şeyler elbette var ama iki tane uçak düşüp yüzlerce insan ölene kadar tüm olayları gizleyen bir şirket ve ona ses çıkar ayan bir kurumdan bahsediyorsunuz.Bu konuda örnek alacağımız insanlar bence bu insanlar değil
Onlarda oldu yazana ~ 2 yıl önce
Dünya da kaynaklarını sömürtmesin,üstlerine çöktürmesin,çocuklarını öldürene tepki versin. Madem öyle batılılar kötüler hiçbir şeyini alıp da kullanma niye alınacak şeyleri elbette var diyorsun? İşine gelince al gelmeyince tu kaka. Senin mensubu olduğun toplum,ülke ve benzerleri neleri doğru yapıyor,batılılardan farkları ne ya da insanlığa katkıları ne? Onlar da birçok konuda beğenmediğin ama turistine,yatırımcısına, parasına,ilacına vs muhtaç olduğun batılılarla aynı kafada. İğneyi kendine batır önce...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000