06 Nisan 2020, Pazartesi 10:18:03

Boeing 737MAX krizini bir türlü aşamıyor!

İki ölümcül kazanın ardından uçuştan çekilen Boeing’in dar gövde yeni nesil uçağı B737 Max'in sorunları bitmek bilmiyor.
  • Yaptık oldu , insanlar öldü..! O sopa çıktı artık anlayana..!
  • USAF iki sipariş veriverir Boeing'i kurtarır gene.
  • Boeing bir dur ortalık karışık
  • Boeing için daha iyi oldu. Virüs yüzünden 3 ay zaman kazandı.
  • ABD Boeing'in batmasına kesinlikle müsaade etmez. ABD hükumeti bazı devletlere Boeing'ten uçak alma şartı bile koymuştu bazı durumlarda. Boeing'i batırmazlar. Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden bahsediyoruz, bir uçaktan dolayı dev firma batmaz.
  • çözüm ; yılların firması boeing in 2000 mühendisini işten atıp bizim bilmiş arkadaşları işe alması lazım. yorum yaparak her şeye çözüm bulabilirler.
  • Max kütüphane veya Cafe yapılsın.
  • Tasarım hatasını yazılımla gidermeye çalışırsan olacağı buydu Boeingcim. Tıpkı araba üreticileri gibi topla tüm uçaklarını geri, sonrasına finans bölümün çözüm bulsun. Nasıl olsa devletinden sübvanselisin.
  • Motorlarin guclerini dusureceksin, havayollarina tazminatini odeyeceksin yada ucaklari geri alacaksin ayrica ozur dileyecksin ve bu govdeden vazgececeksin, cozum kolay

İki ölümcül kazanın ardından uçuştan çekilen Boeing’in dar gövde yeni nesil uçağı B737 Max'in sorunları bitmek bilmiyor.

Ortaya konulan başarısızlık nedeniyle birçok personelin iş akdine son veren Boeing, 737 Max krizini halen aşabilmiş gözükmüyor. ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) direktiflerine göre uçaklarda bulunan kablolama sistemlerini de değiştirmesi gereken Boeing, üretimini durdurduğu fabrikalarda şu anda da Covid-19 pandemesi yüzünden beklemeye girdi.

Salgının hızlı bir şekilde yayılması, Amerikan uçak üreticisinin fabrikalarında da önlem alınmasına sebep oldu. Tüm bunların yanında mali olarak zor günler geçiren gerek kiralama şirketleri ve gerekse havayolu şirketleri B737 Max siparişlerini iptal etmeye hazırlanıyor. Ocak ve Şubat aylarında 50 ye yakın sipariş iptali alan Boeing, sıkıntılı uçaklarında ki son iptali ise Dublin merkezli Avolon şirketinden aldı.

Boeing krizi aşmak adına bir çok bankadan kredi sağladıysa da, sürecin ne kadar uzun olabileceğini kestirmek güç. Bu bağlamda da dünya devi şirketin geleceği şimdiden tartışma konusu oldu.

©AirportHaber.com

Boeing 737MAX krizini bir türlü aşamıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

UMARIM BATARSIN...! ~ 4 yıl önce
Yaptık oldu , insanlar öldü..! O sopa çıktı artık anlayana..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 4 yıl önce
USAF iki sipariş veriverir Boeing'i kurtarır gene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meks ~ 4 yıl önce
Boeing bir dur ortalık karışık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Covid-19 ~ 4 yıl önce
Boeing için daha iyi oldu. Virüs yüzünden 3 ay zaman kazandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing batmaz! ~ 4 yıl önce
ABD Boeing'in batmasına kesinlikle müsaade etmez. ABD hükumeti bazı devletlere Boeing'ten uçak alma şartı bile koymuştu bazı durumlarda. Boeing'i batırmazlar. Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden bahsediyoruz, bir uçaktan dolayı dev firma batmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkonudabilgili ~ 4 yıl önce
çözüm ; yılların firması boeing in 2000 mühendisini işten atıp bizim bilmiş arkadaşları işe alması lazım. yorum yaparak her şeye çözüm bulabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klm ~ 4 yıl önce
Max kütüphane veya Cafe yapılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 4 yıl önce
Tasarım hatasını yazılımla gidermeye çalışırsan olacağı buydu Boeingcim. Tıpkı araba üreticileri gibi topla tüm uçaklarını geri, sonrasına finans bölümün çözüm bulsun. Nasıl olsa devletinden sübvanselisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok kolay ~ 4 yıl önce
Motorlarin guclerini dusureceksin, havayollarina tazminatini odeyeceksin yada ucaklari geri alacaksin ayrica ozur dileyecksin ve bu govdeden vazgececeksin, cozum kolay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi ~ 4 yıl önce
Baya kolaymış
! ~ 4 yıl önce
Dükkanı kapat diyorsun yani...
... ~ 4 yıl önce
dükkanı kapat git yani...
Mustafa Boing ~ 4 yıl önce
CV mi yollasana seni CEO olarak alalım, böyle beyinlere ihtiyacımız var
Batar kardes batar ~ 4 yıl önce
:(

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000