18 Temmuz 2019, Perşembe 10:46:20

Bodrum'da zengin trafik!

Türk turizminin en önemli merkezlerinden Muğla’nın Bodrum ilçesi, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda zengin turisti ağırlıyor.
  • Türkiyenin en kötü idare edilen havalimanları sırasında birinci. Buranın acilen denetlenip işin ustası profesyonelllere teslim edilmesi gerekiyor. Oradan buradan emeklilerle bu işler yürümüyor.
  • çok önemli bir haber sanki. hangi aklı başında,turizm bölgesi olan ülkede böyle bir haber yapılır ? tepeden tırnağa kompleks milletiz,böyle abuk sabuk şeylerle bir yere geleceğimizi sanıyoruz maalesef.
  • krizin ayak sesinde hemen jetleri satışa çıkar çalışanları çıkar işletmeleri küçült ama yazın kopmaya devam.
  • Para var huzur var
  • Önce normal insan yaklaşması yapsınlar meydana 10 a gelsen sidestep. 28 e gelsen ne olduğu belirsiz bir yaklaşma. Gelen 3 uçaktan biri pas geçiyor. Terrain mi yersin sinkrate mi yersin termal havayla boğuşurken sen seç.
  • tek pist kapali hala .. ILS yok .. guya turizim merkezi....... ((

Türk turizminin en önemli merkezlerinden Muğla’nın Bodrum ilçesi, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda zengin turisti ağırlıyor.

Özel yat ve tekneleri ile gelen yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra, özel jetleri ile de gelen konuklarda her geçen yıl artış yaşanırken, Milas-Bodrum Havalimanı da yolcu uçaklarından fazla özel jetlere ev sahipliği yapıyor.

Günün her saati yoğun bir hava trafiğine sahne olan Milas-Bodrum Havalimanı, zaman zaman kalkış yapacak uçaklar inişler nedeniyle pistte beklemek ve kısa süreli rötar yapmak zorunda kalıyor.

Milas-Bodrum Havalimanının bir bölümü özel jetlere ayrılırken, milyon dolarlık özel yolcu jet uçakları yolcu taşıma kapasitesine göre birer servet değerinde.
Kiralama fiyatları dudak uçuklatıyor

Günübirlik 7 kişilik bir özel jet’in günlük kirası uçuş mesafesine göre değişiyor. Ankara-İstanbul arası 7 kişilik hafif jetin uçuş kirası 30-35 bin TL’den başlıyor. 9 kişilik bir jet ise 45-50 bin TL arasında değişiyor. 

Bodrum'da zengin trafik!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Number 1 ~ 5 yıl önce
Türkiyenin en kötü idare edilen havalimanları sırasında birinci. Buranın acilen denetlenip işin ustası profesyonelllere teslim edilmesi gerekiyor. Oradan buradan emeklilerle bu işler yürümüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kompleks ~ 5 yıl önce
çok önemli bir haber sanki. hangi aklı başında,turizm bölgesi olan ülkede böyle bir haber yapılır ? tepeden tırnağa kompleks milletiz,böyle abuk sabuk şeylerle bir yere geleceğimizi sanıyoruz maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klasik zengin ~ 5 yıl önce
krizin ayak sesinde hemen jetleri satışa çıkar çalışanları çıkar işletmeleri küçült ama yazın kopmaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
Para var huzur var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaklaşma ~ 5 yıl önce
Önce normal insan yaklaşması yapsınlar meydana 10 a gelsen sidestep. 28 e gelsen ne olduğu belirsiz bir yaklaşma. Gelen 3 uçaktan biri pas geçiyor. Terrain mi yersin sinkrate mi yersin termal havayla boğuşurken sen seç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
Aynı sıkıntı Dalamandada var
Cv ~ 5 yıl önce
Altına imzamı atarım rezalet özellikle kötü havalarda
Misafir ~ 5 yıl önce
İş bilmeyen yöneticiler sağolsun!! Uzun süre devam edecek bir durum
bodrum (((( ~ 5 yıl önce
tek pist kapali hala .. ILS yok .. guya turizim merkezi....... ((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000