11 Nisan 2021, Pazar 15:09:17

Bodrum sezonun ilk dış hat uçuşunu karşıladı

Milas-Bodrum Havalimanı Azur Havayolları’nın Moskova’dan düzenlendiği seferle yılın ilk dış hat uçuşunu karşıladı.
  • Arkadaslar cok heveslenmeyin, aman tedbirli olun, yasaklar gene gundemde
  • parasiz kaldik turizme bel bagladik. ancak covid hizla artmaya devam ederse umutlarimiz suya dusecek. insallah yanilirim.
  • Keşke su yerine uçağa dezenfektan sıksaydınız bir işe yarardı. Hala turist geldi diye sevinen 3. dünya ülkeleri gibiyiz. Pandemi döneminde ne gerek var. Nasıl altından kalkacağız bu hastalığın. Sorumlusu sizler olacaksınız
  • Vaka sayısında avrupa'da birinci sıradayız her gün sayılar ve ölümler daha da artıyor millet bizi çok riskli bölge sınıfına soktu biz hala turist geldi,gelecek diye seviniyoruz,önlem aldık bilmem ne öngörüyoruz,umuyoruz diye konuşuyoruz,elalemin turistine ve parasına ne kadar da muhtaçmışız. Hani birisinin deyişiyle gelişmiş, zenginleşmiş,kalkınmıştık, kimseye ihtiyacımız yoktu, herkes bize gıpta ediyordu, kıskanıyordu,ne oldu? Demek ki neymiş hepsi palavraymış.
  • kemal sunal bi filminde almanyadan geliodu,muhtarda marklar geliyi marklar diodu,bende soyle diyeyim,coronalilar gelio coronanilar.

Milas-Bodrum Havalimanı Azur Havayolları’nın Moskova’dan düzenlendiği seferle yılın ilk dış hat uçuşunu karşıladı.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum Havalimanı’nda Rusya’dan gelen yılın ilk uçuşunu su takıyla karşılandı. Azur Air’in Boeing 757-200 tipi uçağıyla 212 yolcu Moskova’dan Bodrum’a geldi.

TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu “Havalimanımızda sezonun ilk dış hat uçuşunu karşılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Pandemiye karşı tüm önlemlerimizi aldık. Yolcularımıza güvenli ve konforlu seyahat deneyimi sunmak üzere paydaşlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz. Seyahat kısıtlamalarıyla ilgili belirsizlikler sürse de, bu sezon yolcu trafiğimizin geçen yıla göre artacağını öngörüyoruz. Önümüzdeki dönemde dış hat uçuşlarımızın artarak sürmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi karşılamayı umuyoruz” dedi.

Milas-Bodrum Havalimanı’nda SHGM Havaalanı Pandemi Tedbirleri Sertifikasyonu’nu aldı ve Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) tarafından oluşturulan protokolü imzaladı. 

Pandemi döneminde güvenli seyahat için Uluslararası Havalimanları Konseyi ACI World oluşturulan Havalimanı Sağlık Akreditasyonu’nu aldı.







 

Bodrum sezonun ilk dış hat uçuşunu karşıladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Turism ~ 3 yıl önce
Arkadaslar cok heveslenmeyin, aman tedbirli olun, yasaklar gene gundemde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turizm ~ 3 yıl önce
parasiz kaldik turizme bel bagladik. ancak covid hizla artmaya devam ederse umutlarimiz suya dusecek. insallah yanilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dezenfekte ~ 3 yıl önce
Keşke su yerine uçağa dezenfektan sıksaydınız bir işe yarardı. Hala turist geldi diye sevinen 3. dünya ülkeleri gibiyiz. Pandemi döneminde ne gerek var. Nasıl altından kalkacağız bu hastalığın. Sorumlusu sizler olacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist ~ 3 yıl önce
Vaka sayısında avrupa'da birinci sıradayız her gün sayılar ve ölümler daha da artıyor millet bizi çok riskli bölge sınıfına soktu biz hala turist geldi,gelecek diye seviniyoruz,önlem aldık bilmem ne öngörüyoruz,umuyoruz diye konuşuyoruz,elalemin turistine ve parasına ne kadar da muhtaçmışız. Hani birisinin deyişiyle gelişmiş, zenginleşmiş,kalkınmıştık, kimseye ihtiyacımız yoktu, herkes bize gıpta ediyordu, kıskanıyordu,ne oldu? Demek ki neymiş hepsi palavraymış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengo ~ 3 yıl önce
kemal sunal bi filminde almanyadan geliodu,muhtarda marklar geliyi marklar diodu,bende soyle diyeyim,coronalilar gelio coronanilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000