28 Mayıs 2011, Cumartesi 22:00:05

"BİZİ ÇALIŞTIRMIYORLAR"

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti’nin İzmir milletvekili adayı olan Binali Yıldırım, Habertürk’e konuk oldu...
  • daha ne olsun yaa?? kim sizi tutuyor???? yaptıklarınız ortada...teröriste ağam,paşam diyen siz, şehide kelle diyen siz, çiftçiye al ananı da git diyen siz, dünyadaki en pahalı benzini,arabayı,elektiriği,doğalgazı,verileri,haraçların türkiye de olmasının sebebi siz, çocuklarınıza gemicikler alan ,pırlantacılarla ortak eden,o yüzden de pırlanta da vergiyi sıfır yapan siz, çocukları askerden kaçan siz, çocukları sanatçı ezen sonra kaçan siz, iş bilmezleri sırf sizden diye thy de ve diğer kurumlarda kadrolaştıranlar siz ve daha sayamayacağımız onlarca icadı!!! çıkaran sizlerin icraatlerinizi anlamak mümkün değil tabii!!!
  • nerde biletler ucuzladı?? thy nin sitesine gir bak bakalım..ancak alakasız saatlerdeki uçuşlar ucuz ki oda 49 tl üstüne de 59 tl vergi..siz asıl vergileri indirin...ne hikmetse dünyadaki en pahalı benzin,araba,cep teli,interneti,doğalgzı,elektriği,vegileri,harçları burda..onlar da sizin sayenizde oldu..yani hayaldi gerçek oldu!!! durmak yok rezalete devam!!!!
  • Acz içindemiyiz beyfendiler.... Sayın Bakan çıkıp şantiyemize taşla sopayla saldırıyorlar diye beyanat veriyorsa durumumuz fecaat demekki;orası bizim toprağımız değilmi?Valisi,Emniyet Müdürü yokmu? Niye seyrediyorsunuz?Niye gereğini yapmıyorsunuz???
  • Sn. Bakanım saygıyla selamlıyorum sizi başarılarınızın devamını diliyorum.İnşallah İzmir' den iyi bir oy alabilirsiniz.
  • Sayın bakanım, zorla güzellik olmaz, istemiyorlarsa yapmayın, gelin batı bölgemize havalimanları yapın. Batı illerimiz havalimanı için yalvarıyor siz gelmiyorsunuz, doğu illerimiz yakıp yıkıyor siz ısrarla oraya havaalanı yapmaya çalışıyorsunuz, nedir bu doğu merakı anlamiyorum. Batı illerimiz her yıl milyonlarca turist ağarliyor, havalimanların kapasitesi yetmiyor ve rötarlarda çok sorun oluyor, bırakın doğu illerini gelin batıya.
  • İşinize geldi mi koskoca TSK ya kafa tutuyorsunuz. Yılların generallerini gözünüzü kırpmadan içeri tıkıyorsunuz da yüksekovadaki 3-5 çapulcu mu işinizi yapmanıza engel oluyor. Bırakın allahaşkına bahaneler bulmayı...
Habertürk’te Yiğit Bulut’un konuğu olan Binali Yıldırım havacılıktaki gelişmelerin yanı sıra hedeflerini ve yapacaklarını da anlattı.

Yıldırım, kendi dönemlerinde havacılığın adeta çağ atladığını ifade ederken, bu gelişmelerin hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi. Ulaştırma’nın Türkiye için önemine vurgu yapan Yıldırım, uçakla seyahatin Türkiye için lüks olmaktan çıktığını ifade etti. Eskiden oldukça pahalı olan uçakla seyahatin kendi dönemlerinde adeta sıradan hale geldiğini belirtirken eski bakan, bunu daha da yaygınlaştırmanın yollarını aradıklarını ifade etti.

Yıldırım, 9 yıl öncesiyle şimdiki dönemin karşılaştırıldığında aradaki farkın çok rahat görülebileceğini ve yadsınamaz bir gelişmeyle karşı karşıya olduklarını belirtti.
Özellikle İzmir’in önemine vurgu yapan Yıldırım, ‘İzmir’in potansiyeli zaten bunu gerektiriyor. Yurt içinde 20, yurt dışında ise 19 noktaya İzmir’den uçmanız mümkün. Ama bu bile İzmir için yeterli değil. Zaten bu gelişmenin olması gerekiyordu. Biz bunu daha da ilerleteceğiz. İzmir bir metropol ve biz de ona göre hareket edeceğiz’ dedi.

‘BİZİ ÇALIŞTIRMIYORLAR’

Hakkari Yüksekova’ya havaalanı yapmaya çalıştıklarını belirten Yıldırım, ‘Ama bizi çalıştırmıyorlar. Biz Yüksekova’ya havaalanı yapmaya çalışıyoruz ama bazı zihniyetler buna engel olmaya çalışıyor. Bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Bir şehre havaalanı yapılması demek o şehrin adeta sınıf atlaması demektir. Ama bizi çalıştırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Taşlarla, sopalarla şantiyemize saldıranlar var. Ama herşeye rağmen 2012’de Hakkari’ye uçakla inişi gerçekleştireceğiz’ dedi.

Hakkari’nin yanı sıra Bingöl, Iğdır ve Şırnak’a da havaalanı yapılacağını ifade eden eski bakan Yıldırım, çalışmalarda kesinlikle hız kesmeyeceklerini belirtti.

©AirportHaber
"BİZİ ÇALIŞTIRMIYORLAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
daha ne olsun yaa?? kim sizi tutuyor???? yaptıklarınız ortada...teröriste ağam,paşam diyen siz, şehide kelle diyen siz, çiftçiye al ananı da git diyen siz, dünyadaki en pahalı benzini,arabayı,elektiriği,doğalgazı,verileri,haraçların türkiye de olmasının sebebi siz, çocuklarınıza gemicikler alan ,pırlantacılarla ortak eden,o yüzden de pırlanta da vergiyi sıfır yapan siz, çocukları askerden kaçan siz, çocukları sanatçı ezen sonra kaçan siz, iş bilmezleri sırf sizden diye thy de ve diğer kurumlarda kadrolaştıranlar siz ve daha sayamayacağımız onlarca icadı!!! çıkaran sizlerin icraatlerinizi anlamak mümkün değil tabii!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
nerde biletler ucuzladı?? thy nin sitesine gir bak bakalım..ancak alakasız saatlerdeki uçuşlar ucuz ki oda 49 tl üstüne de 59 tl vergi..siz asıl vergileri indirin...ne hikmetse dünyadaki en pahalı benzin,araba,cep teli,interneti,doğalgzı,elektriği,vegileri,harçları burda..onlar da sizin sayenizde oldu..yani hayaldi gerçek oldu!!! durmak yok rezalete devam!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Acz içindemiyiz beyfendiler.... Sayın Bakan çıkıp şantiyemize taşla sopayla saldırıyorlar diye beyanat veriyorsa durumumuz fecaat demekki;orası bizim toprağımız değilmi?Valisi,Emniyet Müdürü yokmu? Niye seyrediyorsunuz?Niye gereğini yapmıyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn. Bakanım saygıyla selamlıyorum sizi başarılarınızın devamını diliyorum.İnşallah İzmir' den iyi bir oy alabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın bakanım, zorla güzellik olmaz, istemiyorlarsa yapmayın, gelin batı bölgemize havalimanları yapın. Batı illerimiz havalimanı için yalvarıyor siz gelmiyorsunuz, doğu illerimiz yakıp yıkıyor siz ısrarla oraya havaalanı yapmaya çalışıyorsunuz, nedir bu doğu merakı anlamiyorum. Batı illerimiz her yıl milyonlarca turist ağarliyor, havalimanların kapasitesi yetmiyor ve rötarlarda çok sorun oluyor, bırakın doğu illerini gelin batıya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşinize geldi mi koskoca TSK ya kafa tutuyorsunuz. Yılların generallerini gözünüzü kırpmadan içeri tıkıyorsunuz da yüksekovadaki 3-5 çapulcu mu işinizi yapmanıza engel oluyor. Bırakın allahaşkına bahaneler bulmayı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000