29 Nisan 2013, Pazartesi 15:45:18

BİR ÜLKEYLE DAHA VİZELER KALKIYOR

Resmi ziyaret için Türkiye’de bulunan Kuveyt heyeti ile Türk hükümeti arasında bir dizi anlaşma imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre Türkiye ve Kuveyt arasında vize muafiyeti uygulaması hayata geçirilecek.
  • İYİ GÜZEL DE NİYE HALA GÜÇLÜ ÜLKELERLE VİZE KALKMADI?? HANİ GÜÇLENMİŞTİK?? HANİ HERKES BİZE GIPTA EDİYORDU?? HANİ EKONOMİMİZ ŞAHA KALKMIŞTI???? DEMEK HERŞEY PALAVRAYMIŞ !!
  • Gene yesil ve diplomatik pasaportlara Bizim kullandiklarimiz hala vize ye tabii.
  • Genel (umumi, eski lacivert)e vize var yani
  • kuveyt vs ile vize kalksın ama avrupalılar ülkeme kimlikleri ile gelmesinler artık yeter,ayıp bee!!!! yunanlı,italyan,fransız,alman kimliği ile ülkeme gelebiliyor biz onların ülkelerine gitmek istesek binbir zorlukla soyularak,horlanarak gidebiliyoruz!!!!! bari adamlar havalanında para ödeyerek vize alsınlar !!!! bu durumun sorumlularına duyurulur!!!!!
  • Thy uctukca, vizeler yalan olmaya devam ediyor:) devamini bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından resmi tören ile Çankaya Köşkü’nde karşılanan Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ve heyeti ile Türkiye hükümeti arasında bir dizi anlaşma imzalandı. Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde düzenlenen imza törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Haled Al Hamad Al Sabah, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakını İsmet Yılmaz, Kuveyt Ticaret ve Sanayi Bakanı Anas Al Salihi, YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Türk ve Kuveyt heyetleri katıldı.

Türkiye ile Kuveyt havacılık otoriteleri arısında mutabakat muhtırası ve ikili hava ulaştırma anlaşmasını Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Kuveyt Sivil Havacılık Genel Müdürü Favaz Al Farah imzaladı. Yüksek öğretim ve bilimsel araştırma anlaşmasını YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ile Kuveyt Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Halit Al Jarallah imzaladı. Hayvancılık ve hayvan sağlığı alanında işbirliği anlaşmasını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kuveyt Ticaret ve Sanayi Bakanı Anas Al Salihi imzaladı.

Savunma sanayi işbirliği mutabakat muhtırasını Milli Savunma Bakını İsmet Yılmaz ve Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Haled Al Hamad Al Sabah imzaladı. Kültür ve sanat anlaşmasını, Türkiye Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi ile Kuveyt Dışişleri Bakanlığı Saut Al Sabah Kuveyt Diplomatik Enstitüsü arasında işbirliğine ilişkin mutabakat zaptını, diplomatik, hususi ve hizmet pasaportları hamillerinin vizeden muaf tutulmasına ilişkin anlaşmayı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Haled Al Hamad Al Sabah imzaladı.

BİR ÜLKEYLE DAHA VİZELER KALKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

PALAVRA ~ 11 yıl önce
İYİ GÜZEL DE NİYE HALA GÜÇLÜ ÜLKELERLE VİZE KALKMADI?? HANİ GÜÇLENMİŞTİK?? HANİ HERKES BİZE GIPTA EDİYORDU?? HANİ EKONOMİMİZ ŞAHA KALKMIŞTI???? DEMEK HERŞEY PALAVRAYMIŞ !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gene bize yok ~ 11 yıl önce
Gene yesil ve diplomatik pasaportlara Bizim kullandiklarimiz hala vize ye tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOK ~ 11 yıl önce
Normal vatandas vize almaya devam edecek. Devlettekilerde vizeyi kaldirdik diyorlar. Kendimize kaldirdik deseler daha dogru olacak.
umumi ~ 11 yıl önce
Genel (umumi, eski lacivert)e vize var yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp !!! ~ 11 yıl önce
kuveyt vs ile vize kalksın ama avrupalılar ülkeme kimlikleri ile gelmesinler artık yeter,ayıp bee!!!! yunanlı,italyan,fransız,alman kimliği ile ülkeme gelebiliyor biz onların ülkelerine gitmek istesek binbir zorlukla soyularak,horlanarak gidebiliyoruz!!!!! bari adamlar havalanında para ödeyerek vize alsınlar !!!! bu durumun sorumlularına duyurulur!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 11 yıl önce
cok doğru avrupalı kafasına göre geliyor biz binbir güçlükle gidebiliyoruz
Thy ~ 11 yıl önce
Thy uctukca, vizeler yalan olmaya devam ediyor:) devamini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000